TiGeRZ Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 (editace) Gulove čapy po 3 mesiacoch...značka TRW. Stalo sa vám take niečo? bližšie info tu manzety na capoch Editováno: 4. Srpen 2013, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 stalo se mi to u STARLINE po 14 dnech,ale cep vydrzel 2 roky a byl bez vuli pak sem boural. jinak na ramenech TRW mi odesly silentbloky po 14 tis uplne KO urvaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 kvalita nahradných dielov ide dolu vodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 (editace) Stalo se mi to po 1,5 roce u VW Sharan, ale od Febi a na cepu rizeni. Editováno: 6. Srpen 2013, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Mně se to stalo asi po půl roce na čepech řízení od TRW. Vyřešil jsem výměnou prachovky (z Felicie). Kus byl za 8 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.