Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Co se repro týče. Provedl jsem výměnu původních originálů za poněkud lepší, vytlumil dveře a musím říct, že BOLERO UMÍ:-)

Hraje řekl bych dost dobře a s hlasitostí problém není. Ty origo repro opravdu od cca poloviny hlasitosti nestíhají.

Doporučuji

Vloženo (editace)

Mozes byt konkretnejsi? Ake repro, tlmenie. Mozno by pomohlo aj foto.

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj přímo předcházející příspěvek!
Vloženo

konečně sis změnil fotku   :kol-47:  jj tako informace, jako by nebyly.... taky tu jeden chytrý psal, že je lepší dát jiné LED žárovky a už se tu po dotazu neukázal....

Vloženo

Ak ma Bolero linkovy vystup (na zosilnovac) nemal by byt  tom ziadny problem. Neviem si predstavit, ako to suvisi so zarukou... Ak je vsetko sravne  elektricky prepojene, nemyslim si, ze by to malo mat vplyv na zaruku.

Vloženo

To Hravec:

pre mna 2 roky a rok uz bude coskoro...

To Pelras:

No je to tak, ze vplyv na zaruku to urcite nema, ale rozoberat cely tapacirung pred skoncenim zaruky nechcem. Taktiez Bolero treba vytiahnut a tie kabelaze tahat, poistky zapajat atd. Poznam to lebo to mam na Fabii.

post-1036-0-87363800-1396275342_thumb.jp

Vloženo

Servisní menu dlouhým stiskem menu funguje i na Boleru. Je tam pak možnost nahrání nového FW. Dokonce z několika zdrojů.

Jsou někde k dispozici?

Neexistují nějaké alternativní?

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak dneska mi bolerko vůbec nehrálo, nastartuju a rádio ani hlásek, reagovalo na dotek ale kompletně bez zvuku...vsunu flashku a huráá ac/dc mi opět udělalo radost!!Snad se to nebude opakovat..

Vloženo

Před časem se mi objevilo toto. Rádio hrálo, ale nezobazovalo nic jiného než černou obrazovku s nápisem zkontrolujte dráhu. Nebyla cesta jak s tím cokoliv udělat. Po vystoupení a opětovném nastartování se to již neprojevilo.

post-3994-0-93066200-1398928498_thumb.jp

Vloženo

Dotaz: Sice assi trošku blbej, ale jak je jiné BOLERO od AMUNDSENA ? Přijde mě že displey je stejný i tlačítka okolo, je tam jenom navíc GPS přijmač aby tam šla navigace ? Ptám se z toho důvodu jestli se do BOLERA nedá nějak právě dotáhnout ty mapy :-D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...