lubpf Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Co se repro týče. Provedl jsem výměnu původních originálů za poněkud lepší, vytlumil dveře a musím říct, že BOLERO UMÍ:-) Hraje řekl bych dost dobře a s hlasitostí problém není. Ty origo repro opravdu od cca poloviny hlasitosti nestíhají. Doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) Mozes byt konkretnejsi? Ake repro, tlmenie. Mozno by pomohlo aj foto. Editováno: 24. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 lubpf: děkujeme za info, fakt pomohlo cos tam dal...? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 konečně sis změnil fotku jj tako informace, jako by nebyly.... taky tu jeden chytrý psal, že je lepší dát jiné LED žárovky a už se tu po dotazu neukázal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 nějak se mi tam nevešla :-)) jestli tam pasojou klasické 165mm tak bych tam rád šoupnul tydle: U-DIMENSION EL COMP 6 a nějaké vytlumení nato peču... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 zvlášť to vytlumení dělá někdy víc, než repro ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Tak ma napadlo, da sa k Boleru pripojit subwoofer? Myslim, ci ma Bolero linkovy vystup na SUB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Tipuju, ze bude potřeba zesilovač. Jednotka od Bolera to nemusí utáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Pelras: predpokladam ze ma a ale nestaci to len mechanicky prepojit, ale aj dokodovat . Po zaruke idem na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 po záruce? u většiny zde jsou to 4 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Ak ma Bolero linkovy vystup (na zosilnovac) nemal by byt tom ziadny problem. Neviem si predstavit, ako to suvisi so zarukou... Ak je vsetko sravne elektricky prepojene, nemyslim si, ze by to malo mat vplyv na zaruku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 To Hravec: pre mna 2 roky a rok uz bude coskoro... To Pelras: No je to tak, ze vplyv na zaruku to urcite nema, ale rozoberat cely tapacirung pred skoncenim zaruky nechcem. Taktiez Bolero treba vytiahnut a tie kabelaze tahat, poistky zapajat atd. Poznam to lebo to mam na Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Servisní menu dlouhým stiskem menu funguje i na Boleru. Je tam pak možnost nahrání nového FW. Dokonce z několika zdrojů. Jsou někde k dispozici? Neexistují nějaké alternativní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 No vidíš jen u Columbuse to prý nejde... http://forum.skodahome.cz/topic/122512-infotainment-navigační-systém-columbus/?p=1888430 Je vidět, že těmto členům zase to scházející bluetooth tak nevadí: http://forum.skodahome.cz/topic/126031-bolero-dodatečná-montáž-bluetooth/?p=1884553 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 pan tajemný a napůl odpovídající jako vždy.... škoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 No vidíš jen u Columbuse to prý nejde... http://forum.skodahome.cz/topic/122512-infotainment-navigační-systém-columbus/?p=1888430 Je vidět, že těmto členům zase to scházející bluetooth tak nevadí: http://forum.skodahome.cz/topic/126031-bolero-dodatečná-montáž-bluetooth/?p=1884553 A dá se sehnat do bolera FW s bluetooth ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standucha Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Ahoj, jakou maximální velikost SDHC karty rádio Bolero detekuje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MS70 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Já mám myslím class 10 ADATA 32 GB Micro SDHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tak dneska mi bolerko vůbec nehrálo, nastartuju a rádio ani hlásek, reagovalo na dotek ale kompletně bez zvuku...vsunu flashku a huráá ac/dc mi opět udělalo radost!!Snad se to nebude opakovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Před časem se mi objevilo toto. Rádio hrálo, ale nezobazovalo nic jiného než černou obrazovku s nápisem zkontrolujte dráhu. Nebyla cesta jak s tím cokoliv udělat. Po vystoupení a opětovném nastartování se to již neprojevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 restart rádia - dlouze podržet levé kolečko tak dlouho, až se restartuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 To jsem nezkoušel. Dík za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Když vim, poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milp Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Měl jsem stejný problém. Zatím jen jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Dotaz: Sice assi trošku blbej, ale jak je jiné BOLERO od AMUNDSENA ? Přijde mě že displey je stejný i tlačítka okolo, je tam jenom navíc GPS přijmač aby tam šla navigace ? Ptám se z toho důvodu jestli se do BOLERA nedá nějak právě dotáhnout ty mapy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.