David C3 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 čau kluci. Mám Bolero a v menu je funkce Mirrolink a ted sem koupil Samsung A5 který podporuje tuhle funkci. Co potřebuji abych rozhodil Sygic navi. Mám koupenou verzi ale na Mirror potřebuji jinou. Klidně bych je ještě koupil ale ted myslíte že stačí propojit radio s kabelem?? Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Odpoved zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Tak pro informaci stáhl sem Sygic car navi na 7 dni zdarma. Spojil kabelem a VŠE jede naprosto dokonale i za jízdy. Rádio hraje a do toho mluví navi. Mirrorlink a Samsung A5 v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas234 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Zdravím, nemá někdo tušení, zda jde ve starší verzi Bolera OIII přehrát nějak software, aby prostředí vypadalo jako v novém, větším boleru? Nenašel jsem obrázek, tak přikládám prostředí ze superba, je podobné. Pokud ne, tak co by obnášela výměna za větší verzi, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas234 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 A ještě jeden dotaz, jde dokódovat do rádia nějak přehrávání videa jinou cestou, než jen z applu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Koukněte jakou možnost je do našeho radia dodělat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Našel jsem to na YouTube. Je to česká firma, ale podrobnosti nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 (editace) Našel jsem to na YouTube. Je to česká firma, ale podrobnosti nevím. tak stoji to 14900kč a napoji se to zezadu na stavajici radio a děla to firma zenec ma ruzna zastoupeni po cele čr Editováno: 5. Únor 2016, autor: dakule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerolajna Predators Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 tipujem ze sa to neda kombinovat s parkovacou kamerou, ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 tipujem ze sa to neda kombinovat s parkovacou kamerou, ci? ptal jsem se i na to pry to jde dodělat ale cenu nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Za ty prachy si to můžou nechat. To radši bych čuměl na navigaci v mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Cena skoro ako za fabrickeho Amundsena s tym,ze je to 3D,ze to zvladne aj prehravanie videa,vyriesi to problem dorabky parkovacej kamery u Bolera,ktore tuto moznost nema,moznost rozsirenia o DVB-T a DAB vysielanie.Zaujimave,len ta cena keby bola kapanek nizsia Editováno: 11. Únor 2016, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Budu to muset prostudovat, zvláště ten SmartGate a SmartLink, protože mi přijde, že držák telefonu asi do výdechu klimatizace neuchytím. Je to moc kolmé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Loga se dají stáhnout z webu VW: http://www.volkswagen.de/de/models/golf_7/brochure/senderlogos.html Jsou tam i české stanice. Jak je pak dostanu do bolera?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Jak je pak dostanu do bolera?? Že by to nebylo v návodu? Strana 19. Stažené soubory rozbal na SD nebo USB do složky kterou si nějak pojmenuj (třeba loga). Tu vstrč do slotu a pak již výše uvedené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Jak je pak dostanu do bolera?? u starší verze návod strana 23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Koukněte jakou možnost je do našeho radia dodělat Mam objednane,v piatok rano montujem,zreferujem,otestujem,podelim sa s dojmami.Aj ked tie prachy sakra,som furt este na vazkach,ci mi fakt nestaci navi v mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Koľko zato pýtajú a ako náročná by mala byť montáž ? Som na to zvedavý, ale rýchlosť reakcie v navigácií vyzerá ako keby to bežalo na procesore z kalkulačky :-) Je škoda, že originál infotainmenty ani tieto doplnkové systémy niesú schopné nahradiť tablet strednej triedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 599 eur+60 eur montaz,praca asi na 2 hodky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Dnes,cestou do práce, mi z ničeho nic začalo rádio samo přepínat stanice, pak se to samo přeplo na AM a vrcholem bylo, když se mi bolero přeplo samo do setupu. Vypl jsem to a zapnul znovu, stanice chvíli držela ale pak se to stalo znovu. Rádio si začíná žít po svém... Měl někdo stejné problémy?? Verzi software mám 0421. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Mě se to taky stalo, ale mohl jsem si za to sám. Myl jsem auto a vzal jsem obrazovku napuštěným ubrouskem na palubovku, pak si radio dva týdny přepinalo co chtělo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Mám dotaz ohledně USB. Pokud připojím telefon přes USB, Bolero jej v pohodě načte a mohu si přerávat skladby dle libosti. Ale flešky to odmítá. Vyzkoušel jsem 3 a ani jednu mi Bolero nenačetlo. Je sice pravda, že flešky jsem měl naformátované v NTFS ale to by snad neměl být problém,ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 V návodu v podporovaných formátech je psáno, že USB fleška by měla být ve formátu FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Mam objednane,v piatok rano montujem,zreferujem,otestujem,podelim sa s dojmami.Aj ked tie prachy sakra,som furt este na vazkach,ci mi fakt nestaci navi v mobile Máš hotovo? Pokud ano napiš, jak jsi spokojen .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brankogranko Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Škoda, škoda...prečo to musí byť také komplikované? Rusi to vedia urobiť - google: car solutions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.