majkeeone Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Stale jsem bohuzel zmaten v tom, jaky presne file / verzi bych mel pouzit pro aktualizaci toho meho, viz foto. Mam rok 2013, takze hadam ze mam MIB1? Ale v tom package se mi zda to vubec neni rozlisene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 update musi byt ze stejne sady SW, tj 04XX .. to jsem dohledal pouze tady https://mega.nz/folder/b4VkmDJJ#PE2C7Te_Yl0pw1TydB--Bg/folder/fk02jCTK Ale podle nazvu bych tipoval, ze to je pro MIB2. kazdopadne, tady resi podobny problem s BT jako mas ty, se stejnou jednotkou https://www.briskoda.net/forums/topic/383011-latest-infotainment-version-bolero/page/9/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 @NJcz snad bude vědět. Popřípadě mi napiš SZ a můžu ti poslat odkaz na firmu co mi dělala výměnu a aktualizaci jednotky Bolera na Fabii (ale jednotka samotná je stejná jako v OIII). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 myslim, ze i SW je stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srama.frana Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Ahoj, Dá se nějak zjistit podle štítku na jednotce Bolera, jestli půjde aktivovat smart link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Podle štítku to půjde určitě taky, myslím že od 840 verze by to mělo jít, verzi jednotky lze zjistit i přes menu. Jinak SmartLink lze aktivovat pokud je v menu položka SmartLink a po jejím stisku se objeví hláška o aktivaci u servisního partnera. Jinak je třeba jednotku Bolera vyměnit a nechat aktivovat SmartLink (dá se to udělat mimo ŠA servis a cena taky není nějak extrémní). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srama.frana Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Tak to musím zkouknout. Mám možnost koupit za rozumnou cenu bolero i s kastlíkem. Teď tam mám mono Swing, takže bych upgradoval. Stále váhám jestli, to neřešit nějakým androidem 2DIN. Ale líbí se mi ten origo design. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Já to řešil na Fabii, měl jsem Bolero bez SmartLinku, možnost byla koupit Bolero (6V0 5Q0 035 842 je cca 4.5k), odstranit ochranu komponent v ŠA (kolem 1.5k) + nechat ho potom upravit aby fungoval SmartLink (cca 3k), nebo sehnat firmu co udělá "vše" a budu s tím mít méně práce. Nakonec druhá varianta vyšla cenově lépe, takže jsem šel cestou nechat to komplet na jedno firmě (kdyžtak napiš SZ, pošlu kontakt, nechci aby mě někdo nařkl z reklamy :) ). Každopádně počítej s tím, že ikdyž koupíš jednotku co SmartLink umí, tak v ŠA ti jej nedblokují, protože dle VIN k němu neseženou správný kód, stejně budeš muset hledat někoho, kdo ti i tu tvou jednotku odblokuje tak, aby fungovala jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 Zdravím kde stiahnem fw na bolero? Aktuálne mám fw 0435. A pokiaľ by som chcel aj funkciu smartlink tak treba vymeniť tu jednotku čo je v skrinke u spolujazdca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 V 30. 5. 2021 na 20:18, Martab napsal: Každopádně počítej s tím, že ikdyž koupíš jednotku co SmartLink umí, tak v ŠA ti jej nedblokují, protože dle VIN k němu neseženou správný kód, stejně budeš muset hledat někoho, kdo ti i tu tvou jednotku odblokuje tak, aby fungovala jak má. tohle nechapu, automobilky se brani, ze neco nejde a pak se sada garazniku, kteri to umi. Doufam, ze chipova krize donuti automobilky takovouhle vybavu, behem zivotnosti automobilu, menit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 ŠA to umí odblokovat jen u aut která to měla z výroby (verzi rádia která podporuje SmartLink ale není z výroby aktivní). Asi mají spočítané, že se jim to vyplatí... Myslím VW v DE normáně prodává jednotky a upgrade dělá, je to sice drahé, ale jde to (nebo aspoň jednu dobu šlo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Zdravím páni mám otázočku keď mám bolero mib1 a chcem bolero mib2 stačí vymeniť iba jednotku ? A musí mať iba vypnutú ochranu komponentov a pôjde či treba ešte nejaké úpravy. LCD môže ostať pôvodný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasObo Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 (editace) Ahoj, mám první auto, Octavii 3 2015, infotainment bolero (Cislo zarizeni: 5E0035840A, Hardware: 041, Software: 0435) a potřeboval bych vysvětlit 2 věci: - Mám aktuální firmware a případně kde najdu poslední update? - Chtěl bych používat carplay, ale můj infotainment samozřejmě carplay nepodporuje. Je nějaká možnost, abych zprovoznil carplay / někdo mi upravil / apod. (softwarově) nebo se musí vyměnit celý display / řídící jednotka / apod (hardwarově). Díky Editováno: 9. Prosinec 2021, autor: lukasObo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rockystar600 Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Zdravím mám dotaz, sehnal jsem radio bolero mib2, momentálně mám barevný swing s BT. Všechno už mám objednané, bohužel jediné na co nemohu přijít je jak propojit jednotku a displej, LVSD kabel na video se koupit dá, ale konektor (ČERNY) na napájení nemohu nikde najít :( Dále by mě zajímalo jestli do výše uvedeného konektoru jdou pouze dva kabely k jednotce (v kastlíku) nebo jestli ještě něco. Děkuji za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 8Z0 972 112 - konektor https://www.autokelly.sk/Product/VAG-8Z0972112/1003026245 000 979 009 E (N 907 647 01) - piny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David949 Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 Ahoj, potřeboval bych poradit ( 2 věci) 1) O3, FL 2017+, mám Bolero 5Q0035840B, HW: H30 , SW:0363, takže předpokládám to první z výroby,občas se mi "posekávají"hovory a i přehrávání z SD karty, chtěl bych zkusit zaktualizovat, jestli se to nezlepší, lze někde stáhnout zaručený sw který je pro tuto jednotku vhodný? z webu SA moudrý nejsem a nezmizí mi nějaké kontakty nebo fukce smartlink apod.predpokladam ze to snad nehrozí ale raději se ptám předem, 2)co vše by obnášelo vyměnit lcd obrazovku z těchto (8" na tu větší) pokud to vůbec lze, nepotřebuju columba atd, jde mi teď jen konkrétně o velikost displ. Moc díky za radu všem kdo jsou ochotni se vyjádřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakila Vloženo 4. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2022 Dobrý večer, rád bych se zeptat, jestli se někdo nesetkal s podobným problémem. Mám rádio Bolero 5Q0035840A. Z ničeho nic mi přestalo fungovat Android auto, na telefonu se objevil červený vykřičník s textem: Chyba komunikace 8 viz. foto. V tu samou dobu se mi při odemčení začal posouvat čas v autě o 2 hodiny dopředu. V autorizáku mi aktualizovali firmware z verze 0241 na verzi 0245. Hodiny se tím opravily, ale AA pořád píše to stejné. Vyzkoušel jsem další asi 4 telefony, různé kabely se stejným výsledkem. Přitom můj telefon se na různých autech bez problémů připojí. Apple Carplay funguje. Hodiny mám nastavené stejně jako v telefonu, odpojení baterie ani tovární nastaveni radia nepomohlo. Zkouším se zeptat ještě zde, než zase odvezu auto na pár dní do servisu. Za případné rady děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adrianjedle Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Zdravím , chtěl bych se vás zeptat jestli nevíte jak vyřešit problém s BT na Boleru… když kliknu na funkci BT tak mi na píše ze je telefon nedostupný .. myslím si ze je tato funkce zamknuta nebo něco .. nevíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 (editace) Setup->Bluetooth-> zapnout Bluetooth Editováno: 9. Květen 2023, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda956 Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Zdravím , koupil jsem Octavii 2019. Po xxx pokusech se mi stále nedaří připojit telefon přes Bluetooth (iphone xs) , zkoušel jsem i androidí telefony . Zkrátka žádný telefon nevidí Bluetooth rádia . Prolezl jsem cele menu a žádnou položku “zapnout Bluetooth” jsem nenašel . Po startu se při pokusu o připojení přes konfiguračního asistenta vypíše hláška “Bluetooth nebylo možné zapnout “ , dále při kliknutí na telefon vypíše “telefon není dostupný “ . Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtietz Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 (editace) Zdravím, mám O3 FL 2019 s Bolero 8". Někdy při otevření dveří se mi ozve při vypnutém rádiu lupanec z repro. Asi je v té době rádio vzbuzeno ikdyž se tváří komplet vypnuté. Není to takové to typické hluboké pulnutí jako když se zapne audio zesilovač, ale spíš nějaký šum který obsahuje jak vysoké tóny tak hluboké. Dá se s tím žít, ale rád bych to opravil. Možní jste se s tím setkali.... Neřešil to někdo? Moc dík. Editováno: 10. Květen 2023, autor: jtietz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda956 Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Tak jsem dnes v servisním menu rádia objevil instalované FEC/swap kódy a u nich je napsáno dočasně odepřeno . Chápu tedy správně že jsou funkce z nějakého důvodu vypnuty? Jak by se dalo toto řešit ? Autorizovaný servis by mi to dokázal nějak opravit , případně někdo s diagnostikou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 23. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2023 Zdravím, zeptám se možná blbě, ale je po zapnutí infotainmentu a rádia, když nadále nechci poslouchat rádio, ale mít jen třeba na obrazovce jízdní vlastnosti vozidla, to samotné rádio vypnout (ne jen ztlumit)? S O3 (2018) jezdí manželka, já si radši užívám stařičkou O2 k mé neskonalé spokojenosti 😁. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 23. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2023 A co přepnout z rádia na média (tam nic nepouštět nebo dát puzu) a pak přepnout na auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 23. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2023 díky, je to určitě varianta JAK, jen jsem si říkal, že když zapnu, tak můžu i vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.