Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Co se repro týče. Provedl jsem výměnu původních originálů za poněkud lepší, vytlumil dveře a musím říct, že BOLERO UMÍ:-)

Hraje řekl bych dost dobře a s hlasitostí problém není. Ty origo repro opravdu od cca poloviny hlasitosti nestíhají.

Doporučuji

Mozes byt konkretnejsi? Ake repro, tlmenie. Mozno by pomohlo aj foto.

Upraveno od Pawouk
Necituj přímo předcházející příspěvek!

lubpf: děkujeme za info, fakt pomohlo kol9  cos tam dal...?

konečně sis změnil fotku   :kol-47:  jj tako informace, jako by nebyly.... taky tu jeden chytrý psal, že je lepší dát jiné LED žárovky a už se tu po dotazu neukázal....

nějak se mi tam nevešla :-))  jestli tam pasojou klasické 165mm tak bych tam rád šoupnul tydle: U-DIMENSION EL COMP 6 a nějaké vytlumení nato peču...

zvlášť to vytlumení dělá někdy víc, než repro :D ...

Tak ma napadlo, da sa k Boleru pripojit subwoofer? Myslim, ci ma Bolero linkovy vystup na SUB...

Tipuju, ze bude potřeba zesilovač. Jednotka od Bolera to nemusí utáhnout.

Pelras:

predpokladam ze ma a ale nestaci to len mechanicky prepojit, ale aj dokodovat . Po zaruke idem na to...

po záruce? u většiny zde jsou to 4 roky  :kol-32:

Ak ma Bolero linkovy vystup (na zosilnovac) nemal by byt  tom ziadny problem. Neviem si predstavit, ako to suvisi so zarukou... Ak je vsetko sravne  elektricky prepojene, nemyslim si, ze by to malo mat vplyv na zaruku.

To Hravec:

pre mna 2 roky a rok uz bude coskoro...

To Pelras:

No je to tak, ze vplyv na zaruku to urcite nema, ale rozoberat cely tapacirung pred skoncenim zaruky nechcem. Taktiez Bolero treba vytiahnut a tie kabelaze tahat, poistky zapajat atd. Poznam to lebo to mam na Fabii.

post-1036-0-87363800-1396275342_thumb.jp

Servisní menu dlouhým stiskem menu funguje i na Boleru. Je tam pak možnost nahrání nového FW. Dokonce z několika zdrojů.

Jsou někde k dispozici?

Neexistují nějaké alternativní?

pan tajemný a napůl odpovídající jako vždy.... škoda ...

• 4 týdny později...

Ahoj,

jakou maximální velikost SDHC karty rádio Bolero detekuje?

Díky

Já mám myslím class 10 ADATA 32 GB Micro SDHC

Tak dneska mi bolerko vůbec nehrálo, nastartuju a rádio ani hlásek, reagovalo na dotek ale kompletně bez zvuku...vsunu flashku a huráá ac/dc mi opět udělalo radost!!Snad se to nebude opakovat..

Před časem se mi objevilo toto. Rádio hrálo, ale nezobazovalo nic jiného než černou obrazovku s nápisem zkontrolujte dráhu. Nebyla cesta jak s tím cokoliv udělat. Po vystoupení a opětovném nastartování se to již neprojevilo.

post-3994-0-93066200-1398928498_thumb.jp

restart rádia - dlouze podržet levé kolečko tak dlouho, až se restartuje...

To jsem nezkoušel. Dík za tip.

Když vim, poradim

Měl jsem stejný problém. Zatím jen jednou.

Dotaz: Sice assi trošku blbej, ale jak je jiné BOLERO od AMUNDSENA ? Přijde mě že displey je stejný i tlačítka okolo, je tam jenom navíc GPS přijmač aby tam šla navigace ? Ptám se z toho důvodu jestli se do BOLERA nedá nějak právě dotáhnout ty mapy :-D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.