Hravec Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Pokud je to jako u Columbuse tak toto (níže) je jen zobrazovací část a info o MAC adrese by případně bylo na mechanice a "mozku" v přihrádce u spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 no právě ... myslím, že pokud někdo bude chtít mirroring z telefonu hned bez čekání na nějaký potenciální ofiko ŠA upgrade Bolera, musí jít touto cestou např. http://www.navitechus.com/#!product/prd1/1240053811/(mk7)-volkswagen-7th-generation-golf (cena kolem 400usd, na alibabě jsou ale i levnější) a k tomu dokoupit jakýkoli wireless mirroring dongle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Uz jsem to sem mozna daval, ale levnejsi varianta je KIVIC One. http://shop.blackvue.cz/WiFi-modul-Kivic-ONE#.VAiVEbx_vmZ Je to myslim za rozumny penize, jedinej problem je, ze nevim, jestli ma Bolero AV vstup. Pokud by bylo vybaveny vstupem, tak by se to dalo nejakym zpusobem pripojit. Nicmene, jestli jsem dobre pochopil, co mi psal ferda25, tak ze pry se da funkce MirrorLink na Boleru aktivovat pres skryte menu. Bolero pry uz v sobe tuto podporu asi ma. Kdyz jsem mu pak psal sz, ze jestli by bylo mozne k nemu zajet, aby mi to aktivoval, tak uz jsem odpoved nedostal. Zkousel jsem zapatrat na netu a nekde jsem nasel, ze toto skryte menu se da zviditelnit pres VCDS. MirrorLink by pak mel fungovat po pripojeni telefonu kabelem. Otazkou pro me vsak zustava, pokud mam Apple connectivity (Mitsumi), jestli po dokoupeni kabelu pro pripojeni napr. Samsungu Galaxy S5 mini by ten MirrorLink fungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 (editace) czmiro: na konkurenčním fóru jsem našel podobnou diskuzi a tam někdo tvrdil když to zkoušel, že to skryté menu aktivovat nešlo. Ale kéž by to nebyla pravda. Já myslím, že Bolero klasický av vstup přes cinch nemá, viz Editováno: 4. Září 2014, autor: nixberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 (editace) Z ŠA mi napsali, ze zadny upgrade pro Bolero se nepripravuje a proste mit mirror link jiz vyrobeny O3 nebudou. Jina situace muze nastat pro nove zakazniky, tam neni v budoucnu vylouceno nove Bollero co by mirror link umelo. Kazdopadne verim, ze se nekdo najde ze to vymysli a alepson to zprovozni pres kabel, coz by mi nevadilo.Hlavne F3 nebude nabizet zadna radia s navigaci, otazkou je kdyby tohle Bolero umelo, jestli by si pak nepodrezavali vetev u O3 pri nabidkach Amundsena a Columbuse. Editováno: 5. Září 2014, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 To si nemyslím, že by si podřezávali pod sebou větev. Přeci jen vestavěná navigace proti mobilní má své plusy (tím nechci říkat která je lepší, ona má i své minusy). Takže kdo se rozhodne pro vestavěnou navigaci, tak si jí tam dá bez ohledu na to, zda bude umět Bolero Mirrorlink nebo ne. A co se týče sledování filmů nebo TV, tak si uvědomme že displej Bolera má podstatně menší rozlišení než většina současných chytrých telefonů. Takže ta kvalita by nebyla nic moc. Mirrorlink by byla dobrá věc, přivítal bych jí, ale zase bych ji nepřeceňoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 (editace) Nevite nekdo, pro Bolero neudrzi v pameti po vypnuti zapalovani nastaveni? Napr. osvetleni nohou, vypnuti obrazovky po 10sec, apod. Nastavim to a pak musim znova:( Editováno: 6. Září 2014, autor: Lada1982 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2014 vypnuti zhasinani to neudrzi, uz se to tu resilo. psal jsem i do skodovky zda to neni chyba. Neni. Takovy byl jejich zamer. Mne to taky vadi a nechapu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 No tak já nevím ale pokud nastavím osvětlení nohou tak to je tedy pořád nastavený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Tedy vlastně všechna nastavení se mi udrží, jen to vypínaní obrazovky nevím, mám pořád zapnutou ale rozhodně pořád nic nenastavuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Mně to taky vše udrží pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MS70 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Zdravím. Rád bych se zeptal na to, jakou kapacitu USB klíčenky v Boleru používáte? Uvažuju o 64 GB. V návodu říkají, že 32 GB by Bolero mělo vzít. Použil někdo už i 64 GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Ja pouzival USB 16 gb, ale casto se mi stavalo, ze po opetovnem nastartovani mi to hlasilo chybu. USB nenalezeno. Zkousel jsem i jine a stejny vysledek. Tak jsem presel na SD kartu a ta funguje bezvadne. Pravda je, ze jen 4 gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Taktéž mi Bolero udrží vše nastavené. Jinak USB používám jen na občasné napájení mobilu, hudbu mám na SD v kastliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sed Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Radost z novoty O3 vystřídalo trochu rozčarování - hned druhý den se mi stalo, že Bolero zůstalo po rozjezdu zaseknuté na parkovacích senzorech, resp. černá obrazovka s vykřičníkem a nápisem Zkontrolujte dráhu. V pozadí hrála muzika z USB, ale nereagovalo to na stisk ničeho ani na rádiu ani na volantu. Vypnutí samotného rádia nepomohlo. Musel jsem zastavit, vypnout motor a zase nastartovat. Pak už se to rozběhlo zase normálně. Klasické vystoupit-nastoupit, jako by to běželo na Windows nebo co...? Teď nevím jestli to mám nějak reklamovat, nebo čekat, jestli se to objeví znovu... Ale stejně myslím, že v servisu s tím nikdo nic neudělá. Už se to někomu stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ano. Me pred tydnem.... Neresiil jsem to:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Já bych to neřešil. To celé auto je hromada malých počítačů co si povídají. A každému počítači občas rupne v bedně. Mám MITSUMI konektor a přes něj připojený iPod. Teď mám najeto lehce přes 16000 a už asi 3x se mi stalo, že se Bolero při přehrávání z iPodu zaseklo a následně vypnulo. Dalo se to vyřešit jen vypnutím a zapnutím motoru a všechno potom už fungovalo dál. Poprvé jsem z toho byl dost vyděšený, ale už si s tím nelámu hlavu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Nafotil jsem to, reklamoval a po měsíčním zkoušení zápujční jednotky, kdy se to neprojevilo, mi dali novou. Od té doby se to nestalo. Vyskytovalo se mi to ta 1x měsíčně. Pomáhalo dlouze podržet vypínací tlačítko - rdio se restartuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Ha ha ha,tak tohle je určitě důvod k reklamaci,udělalo to jednou, udělá to zase, navíc se to může stupňovat.Jinak si nedovedu představit, že si to pofrčím po dálnici a zmrzne mi rádio a předemnou třeba ještě 100km štreka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Vecer mi to sezralo CD a psalo, ze tam zadne neni. Ani neslo ven... vypljsem motor, zapl a uz pohoda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Možná by mohli místo tlačítka výstražných světel dát tlačítko RESET. Nejlépe všeho najednou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ahoj všem, mám trochu jiný problém. Zaseknutá obrazovka na Boleru pri parkovacích senzorech me uz taky prekvapila, ale za rok asi trikrat tak me to moc netrapi. Ale vetsi problem mam s tim, ze kdyz rano sednu do auta tak se bolero trochu zblazni...nekdy display nereaguje vubec, nekdy prehazuje libovolne stanice a v dalším případě samovolně ukládá stanice ruzne jak ho napadne, vubec nejlepsi je kdyz se tyto tri chyby navzajem projevuji soucasne. Za půl hodiny se to umoudri ale to uz jsem jaksi dojel na misto, nekdy to trva dele nekdy kratce a vzdy v trochu jiných intenzitach. Ma nekdo podobnou zkusenost? Ve ctvrtek jdu na garancku tak to budu resit. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VENCVLA Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 (editace) Ahoj, mám úplně stejný problém. V servisu mi řekli ať to dovezu ukázat. Stává se mi to hlavně ráno, když je chladněji. Vláďa Editováno: 23. Říjen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Ahoj, tak auto jsem nechal v servisu. Když se jim po garanční prohlídce závada (samozřejmě) neprojevila tak jsme se dohodli, že tam auto ponechám a druhý den za studena to technik zkusí a případně natočí. Pravděpodobně na to vůbec nedošlo a po konzultaci s výrobní závodem mi servis automaticky vyměnil dotykový display. Vypadá to na vadnou sérii a Škodovka si toho je vědoma. Dnes ráno plně funkční. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Zatloukat, zatloukat, zatloukat... [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.