lext89 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 can you tell VIN auto with sports podvozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 VIN na to nemá vliv je to uvedeno na štítku v servisce myslím pro sportovní podvozek označení 2UC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mall4eg Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 VIN na to nemá vliv je to uvedeno na štítku v servisce myslím pro sportovní podvozek označení 2UC. Nicméně, pište prosím VIN, protože zadané číslo je pravděpodobně kitu a to není možné koupit samostatně, a proto je nutné vín, aby se přepis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Opiš si kody co jsem sem dal a v servise ať poradí dal jsem 1,4 s M6 i 1,4DSG. VIN sem dávat nebudu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Kacer, v rusku si pripravuju papiere pre tvoju krasku, aby nebol problem s prevozom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 No právě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mall4eg Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Uvědomil si, trvají na tom, že není správně, PR kód zadní tlumiče nemůžeme najít. 5Q0 512 013 GK - s největší pravděpodobností číslo svazku, který není v prodeji. V servisních nelze ověřit. Provést výběr dílů je možné pouze přes ETKA prostřednictvím zadání čísla VIN, kde u automobilu je kód 2 UC. Každý stroj s 2UC. Nemáme žádné touhy zahnali vaše auto. Máme své ve velkém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mall4eg Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Ne nutně potřebuje vaše vin, jakékoliv, kde je PR kód 2UC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diakoon Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Dobrý den, měl bych dotaz, zda někdo máte zkušenosti s originálním sportovním podvozkem u Octavia III combi 2,0 TDI spolu s koly R18/40. Zvažuji, zda do toho jít či ne, ale nikde jsem se o tom skoro nic nenašel. Jde mi o zkušenosti. Neměl jsem možnost se v této sestavě povozit a nevím, zda to nebude příliš tvrdé. Předem moc děkuji za info. PS: auto je již s tímto podvozkem objednáno a mám pár posledních chvilek na změnu.... Jiné pružiny jak tu píšete nepřicházejí v úvahu, jde o služební auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Ja som o tom sport podvozku velmi rozmyslal,ale mam kamarata,co ho s 18tkami Alaris ma a mal som moznost viackrat to pojazdit.Je to pre mna prilis uklepane,nekomfortne a to mam tuhsie auta velmi rad.Tak isto aj on je z toho naladenia sklamany a ked som namontoval pruziny Eibach a zviezol sa,zhodnotil,ze je to ovela lepsia varianta.Skodovke sa ten sport podvozok odladit teda velmi nepodaril.Mozno s mensimi kolesami/16tka,17tka/,ale s 18tku to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diakoon Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Děkuji za info, také by to bylo na Alaris. Někdo říká, že to bude v pohodě a někdo ne :-( mrzí mě, že ŠA nenabízí možnost se v tom svést. Teď mám Mitsubishi Lancer se sportovním podvozkem na R17/45 a je to paráda. Jenže ten má mulktilink a ne kliku jako OIII. Pořád zvažuji. A OIII na klasickým podvozku drží jak? Je tvrdá sama o sobě s těmi R18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Niekomu sa zda tvrda aj seriovka na 16tkach.Neviem posudit 18tky,ale viem,ze 17tky a seriove tlmice a pruziny su celkom vpohode,pre mna osobne aj trochu uplavane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diakoon Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Seriove tlumice bez sport. podvozku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 mozem potvrdit spokojnost so sportovým podvozkom ako s 15 195 zimnými tak aj s 17 225 letnými ze to drží dobre test na dialnici cca 160 km/h prudšie zákruty označené šipkami a prekvapil ma malý náklon auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diakoon Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 A mimo dálnice, jak všichni říkají, že je to uskákané?? Asi to v konfiguraci nechám, ale aby to nebyla trestná lavice :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 nemám z toho pocit "uskákanosti" skor si dovolím viac v zákrutách (nielen na dialnici) bez toho aby som pocitoval bočné náklony a možem sa spolahnut že ma to drží v stope. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lext89 Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 5Q0411105GT Predni pruzina 5Q0511121AQ Zadni pruzina 5Q0 413 023 FJ Predni tlumic 5Q0 513 049 EM Zadni tlumic 2 UC sport suspension For 1.4 TSI with 6-Manual Transmission in Hungary. As you see this is different equipment VIN code TMBAC7NEXF0064533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukecko Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Ahoj, přemýšlím jaký podovozek si nakonfigurovat do Octavie liftback s motorem 1.5 TSI. Jezdil jsem s Octavii liftback před FL s motorem 1.4 TSI a podvozek se mi zdá hodně měkký a takový houpavý, na zvlněné cestě při svižnější jízdě má auto tendenci trochu poskakovat a nesedí potom tak dobře v zatáčce. Zkoušel jsem to samé i v Octavii combi před FL s motorem 2.0 TDI a DSG, takže mnohem více váhy na přední nápravě a auto se mi zdálo mnohem klidnější a tedy i stabilnější při rychlém průjezdu zatáčky. Nemáte někdo zkušenosti se sportovním podvozkem? Předpokládám, že bude o něco nižší (nevím o kolik přesně) a možná trochu tvrdší pružiny. Na autě budou 17" kola a zase bych nechtěl razantně snížit komfort. Co se týče vzhledu auto se sportovním podvozkem vypadá rozhodně lépe. Díky za jakoukoliv poznámku, radu nebo vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Mám sportovní podvozek z výroby a jinej bych nechtěl. Větší tuhost a trochu nepohodlí vykompenzuje jistější vedení v zatáčkách a samo lepší vzhled o - 1,5cm dole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Jj žiju.Když jsem kupoval tak myslí že DCC ještě nebylo a pokud ano tak příplatek je raketa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Možná blbá otázka... vy co máte sportovní podvozek neměli jste třeba strach když jste zajížděli do podzemních garáží že škrtnete předkem? Nebo je to v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Úplně v pohodě, 15mm nižší v nájezdech v garážích nepoznáš. Pouze v ojedinělých případech škrtneš při parkování o obrubník vpředu lízátkem, ale na to bys dával pozor stejně i s běžným podvozkem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktak Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Nemohu to nikde najít označení pružin přední zadní ze sportovního podvozku O III 2.0 TDI, nebo čísla z ETKY. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Snad to tu taky patří > mate někdo zkušenost se snizenymi pruzinami např od Eibach nebo ST? Měl jsem je na předchozí F3 s R17. A chci je dát i na Ovci s R18. Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktak Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 V 26. 1. 2021 na 11:59, mastibruch napsal: Snad to tu taky patří > mate někdo zkušenost se snizenymi pruzinami např od Eibach nebo ST? Měl jsem je na předchozí F3 s R17. A chci je dát i na Ovci s R18. Díky za postřehy. Tak na to jsem zvědavý. Dej sem fotky a poznatky z jízdy. Taky o nich pořád přemýšlím , ale nakonec možná bude nové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.