ribac Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně ochranného laku na kapotě. Začalo se mi to oloupávat docela rychle, teď to vypadá jak maskáč. Jaké mám možnosti? 1. Výměna kapoty? 2. Přelakování? Má to cenu? Nebo máte jiné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Magneton Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Taky se mi loupe, přemýšlím nad folií. Za kapotu a střechu chtějí 3.500 :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Transparentní fólie najdete na internetu nabídek dost.Jinak podle mne nový lak je nový lak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferryk Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 mám ten samý problem....po zimě nechám kapotu přestříkat...jak už tu bylo psáno, nový lak je nový lak ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.