kacer1 Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) máš prosím tě nějakou fotku jak to na RS vypadá? díky Mám je tuto. Pneu Barum Polaris 3 spokojenost. Editováno: 8. Říjen 2014, autor: kačer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 S těmi Polarisy jsi vážně tak spokojen? Už s nimi máš něco odjeto? Jinak ty kola vypadá fakt dobře...za tu cenu není co řešit myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 (editace) Jo jsem spokojen. Mám je vyzkoušené na několika autech. Na vysočinu to stačí a na hory mám řetězy a ty jsem použil snad dvakrát!!! Netvrdím, že jsou super jsou lepší zimní pneu ale poměr cena/výkon/najetý zimní kilometry tak mi stačí! Editováno: 9. Říjen 2014, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Kua skoda da akci na kola v momente kdy si koupim zimaky :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri739 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Už jste někdo měnil zimní pneu? Zajímalo by mě jak je to s čidly tlaku? Teď mám 225/45/17 a na zimu dám 205/55/16 ale v pneuservisu mi řekli, že čidla zůstanou v letních discích a v zimních plecháčích nic mít nebudu. Jde to tam taky dát nebo řeší se to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 A ty mas primy system mereni tlaku v pneu? Vsechny Octavie maji prece neprimy system, ktery vyuziva cidla ABS. Nic vic. Bude to fungovat i s kolama z traktoru... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 (editace) Jiri, to u jakých odborníků jsi byl:-))) To je samozřejmě kravina, přehodíš, maximálně zkalibruješ a frčíš. Editováno: 13. Říjen 2014, autor: Sanek81 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri739 Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Už jsem taky zjistil že je to v ABS. Takže jak říká Sanek81. Přezuju, zkalibruju a frčím [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Kalibrovat ani nemusíš, ono se ti to zeptá po pár km samo, až si auto všimne že jsou jiná kola, alespoň uvidíš jestli to opravdu hlídá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Po prehozeni pneu se v mojem pripade auto zeptalo po par desitkach metru, takze hlida. A kdyz jsem pichnul, tak se taky ozvalo rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 No, já už si to z jara tak nepamatuji když jsem dával letní ale myslím že si to řeklo za víc jak pár desítek metrů, 1-2km bych tak řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Když jsem píchl a nasail jsem rezervu, tak si toho auto všimlo až po třech kilometrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Nemáte někdo foto jak vypadají tato plechová kola (6jx16) na o3? http://www.pneuok.cz...-112-et47-57-1/ Editováno: 21. Říjen 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Ty plechace už jsem na jedné O3 viděl na živo a hnus. Na bazosi nebo sbazaru sezenes nove originál alu na O3 za slušnou cenu a vypadá to o 100℅ lip. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Luman: No já bych to jako hrůzu neviděl. Nakonec jsem je risknul, i když jsem dlouho rozmýšlel. Tak uvidím. Každopádně jejich případná oprava bude asi levnější jak u alu. A jaké máme v ČR silnice víme moc dobře. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Vypadají zajímavě,ale nebyl by za ty prachy už aj liťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Za rozumenj alu bych musel ještě tak 600--700 přidat. To to raději investuji do kvalitnější pneu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Hod pak foto. Jsem na ne zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Petus: Není problém. Obuto bude 5.11., takže foto příští středu. Jinak pro představu obrázek z alcar.cz. Jelikož mám stříbrnou brilliant, předpokládám, že to bude celkem v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Tak dnes mi přímo u dealera řekli že na RS TDI dám na zimu 16ky. Jen je potřeba si hlídat ET a mělo by to být v pořádku. nehorovis ty o octe RS II?? lebo na dvojkovu octu RS 16ky das, ale na octu III RS s 340 mm prednymi kotucmi pochybujem (pricom TDI aj TSI maju kotuce rovnake) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Petus: Není problém. Obuto bude 5.11., takže foto příští středu. Jinak pro představu obrázek z alcar.cz. Jelikož mám stříbrnou brilliant, předpokládám, že to bude celkem v poho. Viděl jsem je na GIIV naživo ale za mě néééééé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 nehorovis ty o octe RS II?? lebo na dvojkovu octu RS 16ky das, ale na octu III RS s 340 mm prednymi kotucmi pochybujem (pricom TDI aj TSI maju kotuce rovnake) IMHO musí. Já jsem na RS TSI dával na zimu 17 (léto mám 18) a nic menšího se tam fakt nevleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Zimni 18" Turini a pneu Michelin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Vypadá to celkem pěkně na to že, černá kola jsou obecně nevýrazná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 OII 195/65 R15 ET47. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.