tdominik Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 joo, to je nejakych 200€ eur cca co je fajn [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Bylo to na sbazaru, tak tam občas mrkni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vkonvalinka Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Ahoj všichni. Zajímá mě jedna věc. Mam Amundsen+ RNS315 a nelíbí se mi bootovací logo ... jde změnit stějně jako u Columbuse prosím? Jde mi o to, že se mi zobrazuje staré Škoda logo a rád bych tam měl nové Škoda logo. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 @tdominik prave som na nieco narazil na FB skoda fans, https://auto.bazos.sk/inzerat/71485662/Autoradio-amundsen.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) 200 Euro, to je slušná cena, ne? jdeš do něj? :-) Editováno: 13. Duben 2017, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Vážení, no nevím... Máme v Toledu RNS315, tedy Amundsem+. Domontovával jsem ho tam namísto bluesu kvůli BT hndsfree a jako bonus jsme získali DAB příjem. Ale navigace? To je šit. Pomalá, mizerné rozlišení displeje, prohlédnout si naplánovanou trasu, nebo ji editovat prakticky nejde. Zoomování mapy dvěma prsty nemožné.... Nepoužívám ji, a ani jsem s tím nepočítal. Když potřebuji navigaci, raději sáhnu po telefonu. Tak se divím, že škodvka na tak prahistorický infotainment ještě nějaké aktualizace vydává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 (editace) Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V10 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu. Editováno: 13. Prosinec 2017, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucas456 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Zdravím potřebuji radu. Mám tohle radio a chtěl bych následující věc.. přes kabel jsem na něm aktivoval Bluetooth co už má v sobě asi.. připojim iPhone bez problému vše funguje včetně volání atd.. ale chci a neskutečně mě to štve ze pokud prehravam hudbu tak mužů jen přejít na další skladbu nebo předchozí a pauza atd.. a chci abych měl možnost procházet písničky v telefonu přímo na rádiu tlačítko co tam je “list” nebo tak je zasedle a nejde muže mi někdo poradit jak toho docílit?? Jinak zastrcku média-in nemám což by vše vyřešilo a dávat za to 6000kc nehodlám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Nic s tím neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 V 24. 9. 2017 na 20:01, Clerfayt napsal: Vážení, no nevím... Máme v Toledu RNS315, tedy Amundsem+. Domontovával jsem ho tam namísto bluesu kvůli BT hndsfree a jako bonus jsme získali DAB příjem. Ale navigace? To je šit. Pomalá, mizerné rozlišení displeje, prohlédnout si naplánovanou trasu, nebo ji editovat prakticky nejde. Zoomování mapy dvěma prsty nemožné.... Nepoužívám ji, a ani jsem s tím nepočítal. Když potřebuji navigaci, raději sáhnu po telefonu. Tak se divím, že škodvka na tak prahistorický infotainment ještě nějaké aktualizace vydává. cožpak to, to je hezké že myslí i na majitele starších navigací, za to má velkou pochvalu! Ale ta cena , za jakou ty aktualizace prodává, to už moc na pochvalu není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Jsou lidi, co ti to aktualizují levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 (editace) No to je pravda, ještěže je tady máme :-) Mimochodem nové mapy East stále ještě nejsou k dispozici..ani v zahraničí. A zřejmě to bude rovnou skok z verze 8 na verzi 10. Editováno: 13. Prosinec 2017, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 (editace) Jinak mapy V10 pro Amundsen ( RNS310) už taky jsou k dispozici. Editováno: 17. Prosinec 2017, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMost Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Dobrý den, namontoval jsem do Rapida MR2014 místo autorádia Swing navigaci Amundsen+, všechno funguje bez problémů, jen mi neukazuje navigaci na maxidotu. Prosím o radu, popřípadě pomoc. Jsem z Mostu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Asi stačí nakódovat. Ovčem ty nejsterší RNS 315 ještě neuměly zobrazovat na maxidot. Ostatně, nikdy jsem to na maxidot nepoužíval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMost Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Je to RNS 315 ze SuperbaII, takže by to asi měl umět ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Nevím, co je Superball, Víc Ti asi neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Ano problem bude v kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMost Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Děkuji za odpovědi. Dokázal by někdo z okolí Mostu rádio správně nakódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMost Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Takže rádio je korektně nakódované a NAVI na Maxidotu plně funkční. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Muschilo Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Mám rádio RNS 315 ve Fabii 2007. Neměl by někdo náhodou převodník CAN 1.6/2.0 tohohle produktového čísla 5J0 035 751 nebo nějaký tip, kde koupit? Bez něj bohužel nenakóduju. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jety Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Zdravim nevíte jak udělat aby se mi vypl display po 10s a aby to bylo po. Každém nastartování? Vždy to pak musím dělat ručně :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Zdravím, otázka stran aktualizace map. Jen si to chci shrnout - V autě kouknu na verzi mapy (ECE 2015/2016), na update portálu zadám VIN a vyberu aktualizační podklady dle stejného ECE. Nahraju a rozbalím na novou 32GB SD kartu. Tu v autě dám do druhého slotu a v navigaci dám "aktualizovat". Aktualizace může trvat i dost dlouho. Po dokončení mohu SD kartu vyjmout. Takto si myslím, že to chápu správně (nebo se pletu?) Ale nevím si rady, že auto píše ECE viz. výše, zatímco na update portálu mi vyběhne ECE 1 až cca ECE 7 a já nevím, co z toho stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Jsi ve vlákně pro starý Amundsen. U toho nového se již do zařízení nic neaktualizuje, mapy zůstávají pouze na SD kartě. Jednotlivé ECE verze obsahují různé skupiny států, pro Tebe je podstatný ten rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.