Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No sláva.

2015/04 polstr jako dveře pro loket, ale sedím víc vepředu a je pro mě k ničemu,

užitečná pro lidi od 175 cm výše

Upraveno od DEFIANT

• 4 týdny později...

Chci se zeptat, jestli máte tu opěrku uvnitř něčím vystlanou? Takhle je tam jenom holý plast a nebude to vypadat moc pěkně, když tam párkrát hodím klíče...

Ta nová varianta už má jen plast. Něčím si to vylep.

Takže ta stará opěrka byla vystlaná?? No to mě...  :kol-44:

Já mám urvané už obě packy u toho otevírání. Jedna je opravená nějakým bílým tmelem, ještě původním majitelem, druhá je totálně ulomená a přemýšlím zda ji též nějak slepit, či sehnat celý new vršek... :kol-32:  

Dodo úpravy vnitřku: existuje velurová samolepicí fólie nebo to nechat naflockovat.

Není to úplně k tématu a přesto je. Přes brtiské fórum (http://www.briskoda.net/forums/topic/339306-the-stylists-have-got-it-wrong/) jsem objevil toto http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Box-leather-storage-drive-arm-Center-Console-with-USB-accessory-suitable-for-2013-2014/32257914456.html

Akorát, že to je pro čínský RAPID, který má asi trochu jiný interiér v oblasti středového tunelu. Ale jinak to vypadá o dost praktičtěji, líp než standardní loketka. Jen to má ještě trochu vzhkled jak dodo. 

attachicon.gifloketka PRC1.JPGattachicon.gifloketka PRC2.JPG

Tak tahle opěrka by se mi hodně líbila :) škoda že nejde nějak vyzkoušet jak by přesně seděla a hlavně to uchycení, ale jinak za tu cenu a s těmi věcmi co všechno umí bych ji bral hned a myslím si že bych nebyl jediný zde na fóru...

post-84654-0-59120000-1434965995_thumb.j

Upraveno od Hanysek Kocich

Já mám loketku uvnitř z výroby vystlanou (r.v. 10/2014)... :kol-31:

Ale zas se vám tam lámou panty :-P Člověk si nevybere...

Upraveno od toldi

• 1 měsíc později...

Nevím kde je chyba, ale ta loketní opěrka mi spadává dolů a nedrží ve vodorovné poloze opře se až o ruční brzdu :(

Pilad: Sjedes operkou uplne dolu a pak kdyz ji davas pomalu nahoru, tak to "cvaka" - to jsou polohy ve kterych muzes mit operku. Kdyz to projedes a das to moc nahoru, tak musis zas uplne dolu..

SkodaRapid: Díky  :kol-47:

• 1 měsíc později...

U některých potahů na sedadla prodejce uvádí: včetně přední loketní opěrky  - má to někdo? Možná, že látkový potah je pod holou ruku příjemnější něž koženka.

Jo, takové potahy mám - http://www.autopotahytaso.cz/. Ale ta věc na loketní opěrku byla tak divná, že jsem jí tam ani nedával. V podstatě kus potahové látky, zespodu našité dva pásky gumy, nevypadalo by to dobře a asi by to ani nedrželo.

jinak ale můžu potahy od nich doporučit, sedí perfektně lidi většinou ani nepoznají, že to jsou potahy.

• 10 měsíců později...

Ahoj, muze mi nekdo prosim prozradit kolik stoji ten kryt loketni operky co se zveda nahoru? Dneska se mi nalomil jeden hacek co to drzi a zacina to byt nestabilni.. Na Ali ho maji za cca 14$ ale u nas jsem to nenasel..

Diky

1624784515-17665795.jpg

Jestli myslíš pant, tak ten jsem řešil ocelovou sadou, která se na tuto loketku dělá už od dob O1, je to nemoc téhlé loketky. Na bazaru celý ten vršek u nás vídávám kolem 4 - 500 Kč.

Upraveno od slapnahrabe

hiz: nemyslíš tlačítko v přední části opěrky? To se prodává samostatně a cena příznivá.

Tlačítko také, stačí projít bazary a obchody se škoda díly. Např. tady nebo tady ...

• 3 týdny později...

Myslel jsem celou tu zaviraci cast :)

Objednal jsem to z ali za cca 10$, tak uvidim, co prijde..

Tech 10$ me tolik mrzet nebude kdz prijde nejakej smejd :)

• 5 týdnů později...

hiz: už dorazila? Jak jsi s ní spokojen? Díky.

Přidávám se k postiženým. Mám částečně prasklý levý pant. Ještě to drží ale má to na kahánku.
Edit: objednáno z Alíku toto http://s.aliexpress.com/67jQ7FJN

• 4 týdny později...

Mám stejný problém jako většina, prasknul mi na Seatu Toledo, r.v. 2013 pravý pantík pro otevření víka na loketní opěrce. Při zjišťování ceny ve Škoda Auto mi bylo řečeno, že nový vrchní díl se dá samostatně koupit a stojí cca. 1800Kč. To za to rozhodně nedám... Zkusil jsem to slepit, ale při nadávání se pantík opět ulomil.:-( Teď mám vršek nově zalepený, vyztužený plíškem (děda si hrál:-)) mám ale strach, že až to tam budu cpát, že to znovu praskne...

Nemáte prosím někdo zkušenost, jak panty dostat do správné pozice bez použití násilí? Díky moc.

Na FB, sám jsem to objednal(ale ještě nenamontoval) po řemeslné stránce mi to přijde dobře udělané. 
Luděk Komoň

Sada na opravu ulomené loketní opěrky :)
Cena: 199 Kč + Dobírka

Nejčastěji pro vozidla:
Škoda: - Octavia - Fabia - Roomster - Citigo - Rapid 
VW: - Golf - Bora - Polo - Passat - New Beetle 
Seat: - Toledo - Leon
Audi: - A4
a další...

Ocelové panty k přišroubování. Možnost lakování.

Obsah balení:
Panty (2 ks)
Vruty (4 ks)
Návod

Pokud máte o panty zájem, napište mi své jméno a dodací adresu na e-mail: come.one@seznam.cz
(Na obrázku Škoda Octavia I)

Lok2.jpg

Lok1.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.