elipsoid Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No sláva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) 2015/04 polstr jako dveře pro loket, ale sedím víc vepředu a je pro mě k ničemu, užitečná pro lidi od 175 cm výše Editováno: 30. Květen 2015, autor: DEFIANT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Chci se zeptat, jestli máte tu opěrku uvnitř něčím vystlanou? Takhle je tam jenom holý plast a nebude to vypadat moc pěkně, když tam párkrát hodím klíče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ta nová varianta už má jen plast. Něčím si to vylep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Takže ta stará opěrka byla vystlaná?? No to mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Já mám urvané už obě packy u toho otevírání. Jedna je opravená nějakým bílým tmelem, ještě původním majitelem, druhá je totálně ulomená a přemýšlím zda ji též nějak slepit, či sehnat celý new vršek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Vršek se koupit dá. Panty se u té loketky běžně lámou, dá se to řešit i takto: http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-oprava-loketni-operky-octavia-i-526.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Dodo úpravy vnitřku: existuje velurová samolepicí fólie nebo to nechat naflockovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Není to úplně k tématu a přesto je. Přes brtiské fórum (http://www.briskoda.net/forums/topic/339306-the-stylists-have-got-it-wrong/) jsem objevil toto http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Box-leather-storage-drive-arm-Center-Console-with-USB-accessory-suitable-for-2013-2014/32257914456.html Akorát, že to je pro čínský RAPID, který má asi trochu jiný interiér v oblasti středového tunelu. Ale jinak to vypadá o dost praktičtěji, líp než standardní loketka. Jen to má ještě trochu vzhkled jak dodo. loketka PRC1.JPGloketka PRC2.JPG Tak tahle opěrka by se mi hodně líbila škoda že nejde nějak vyzkoušet jak by přesně seděla a hlavně to uchycení, ale jinak za tu cenu a s těmi věcmi co všechno umí bych ji bral hned a myslím si že bych nebyl jediný zde na fóru... Editováno: 22. Červen 2015, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Já mám loketku uvnitř z výroby vystlanou (r.v. 10/2014)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Ale zas se vám tam lámou panty :-P Člověk si nevybere... Editováno: 22. Červen 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Nevím kde je chyba, ale ta loketní opěrka mi spadává dolů a nedrží ve vodorovné poloze opře se až o ruční brzdu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Pilad: Sjedes operkou uplne dolu a pak kdyz ji davas pomalu nahoru, tak to "cvaka" - to jsou polohy ve kterych muzes mit operku. Kdyz to projedes a das to moc nahoru, tak musis zas uplne dolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 SkodaRapid: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 U některých potahů na sedadla prodejce uvádí: včetně přední loketní opěrky - má to někdo? Možná, že látkový potah je pod holou ruku příjemnější něž koženka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Jo, takové potahy mám - http://www.autopotahytaso.cz/. Ale ta věc na loketní opěrku byla tak divná, že jsem jí tam ani nedával. V podstatě kus potahové látky, zespodu našité dva pásky gumy, nevypadalo by to dobře a asi by to ani nedrželo. jinak ale můžu potahy od nich doporučit, sedí perfektně lidi většinou ani nepoznají, že to jsou potahy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Ahoj, muze mi nekdo prosim prozradit kolik stoji ten kryt loketni operky co se zveda nahoru? Dneska se mi nalomil jeden hacek co to drzi a zacina to byt nestabilni.. Na Ali ho maji za cca 14$ ale u nas jsem to nenasel.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 (editace) Jestli myslíš pant, tak ten jsem řešil ocelovou sadou, která se na tuto loketku dělá už od dob O1, je to nemoc téhlé loketky. Na bazaru celý ten vršek u nás vídávám kolem 4 - 500 Kč. Editováno: 21. Červenec 2016, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 hiz: nemyslíš tlačítko v přední části opěrky? To se prodává samostatně a cena příznivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Tlačítko také, stačí projít bazary a obchody se škoda díly. Např. tady nebo tady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Myslel jsem celou tu zaviraci cast Objednal jsem to z ali za cca 10$, tak uvidim, co prijde.. Tech 10$ me tolik mrzet nebude kdz prijde nejakej smejd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lut Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 hiz: už dorazila? Jak jsi s ní spokojen? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Přidávám se k postiženým. Mám částečně prasklý levý pant. Ještě to drží ale má to na kahánku.Edit: objednáno z Alíku toto http://s.aliexpress.com/67jQ7FJN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkonasek Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Mám stejný problém jako většina, prasknul mi na Seatu Toledo, r.v. 2013 pravý pantík pro otevření víka na loketní opěrce. Při zjišťování ceny ve Škoda Auto mi bylo řečeno, že nový vrchní díl se dá samostatně koupit a stojí cca. 1800Kč. To za to rozhodně nedám... Zkusil jsem to slepit, ale při nadávání se pantík opět ulomil.:-( Teď mám vršek nově zalepený, vyztužený plíškem (děda si hrál:-)) mám ale strach, že až to tam budu cpát, že to znovu praskne... Nemáte prosím někdo zkušenost, jak panty dostat do správné pozice bez použití násilí? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Na FB, sám jsem to objednal(ale ještě nenamontoval) po řemeslné stránce mi to přijde dobře udělané. Luděk Komoň 11 duben Sada na opravu ulomené loketní opěrky Cena: 199 Kč + Dobírka Nejčastěji pro vozidla: Škoda: - Octavia - Fabia - Roomster - Citigo - Rapid VW: - Golf - Bora - Polo - Passat - New Beetle Seat: - Toledo - Leon Audi: - A4 a další... Ocelové panty k přišroubování. Možnost lakování. Obsah balení: Panty (2 ks) Vruty (4 ks) Návod Pokud máte o panty zájem, napište mi své jméno a dodací adresu na e-mail: come.one@seznam.cz (Na obrázku Škoda Octavia I) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.