Přejít na obsah

Kúpa Fabie pre sestru ?


marfan

Doporučené příspěvky

Ako napovedá názov témy tak hľadám nejakú fabiu II v slušnom stave pre sestru podmienky sú nasledovné:

 

1. žiadnú základnú výbavu

2. musí mať klímu, elektrické okná, zrkadlá, pal.počítač, hmlovky.......bonus ktorý poteší: vyhrievanie sedačiek, tempomat, maxidot, origo. rádio, cuvacie senzory.

3. motor 1,4 a 1,6 benzín, 1,4TDI silnejšiu variantu a 1,9TDI

4. počet najazdených km závisí podľa motora a stavu celkového auta ale ideálne by bolo tak do 150-170tkm.

5. na farbe nezáleží keďže všetký farby sú pekné.

6. cenový strop je zatiaľ na 4000€ je možné že sa zvýši o pár sto € keď bude ozaj za to tá fabia stáť.

 

PS: Píšte aj rady na autobazáry po SR, ktoré odporúčate.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som kupoval svoju u AAA-čiek v PP. prístup predajcu bol fajn, bol ochotný ukázať nám viacero áut (a to som mal cez web vyhliadnuté iné než som kúpil). bez problémov sa s nami prešiel po parkovisku, autá pootváral, a keď sme boli v jeho kancli pri PC, tak ku niektorým mal aj stav vozidla - či všetko funguje, či nebolo búrané atď. nakoniec sme vybrali Fabku, nebol problém skúšobná jazda - tam išiel on, späť sadol za volant oco (má viac skúseností ako ja, tak bol ako radca)...síce sme trochu dlhšie čakali na papiere, bral som to na splátky. slečna na splátkach tiež v pohode, mladá čaja, dalo sa aj posrandovať. a večer už som domov frčal na novom aute...
 
joo, a k autu som dostal aj povinnú výbavu + koberčeky :)
 
cez STK prešlo, trápilo ma akurát zatekanie do auta, ale zatiaľ vyzerá že je to OK
 
presné linky ti tu asi nedám, môžeš pozrieť web www.aaaauto.sk , majú aj infolinku, autá prevážajú v rámci SK medzi svojimi predajňami...

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mám z AAAčkom takú skúsenosť že jeden známy predal OCtaviu combi 1,9TDI vo výbave laurin a klement AAAčku mala najazdených niečo okolo 300tkm a stavom bola na 150tkm predal hu za 4200€ a po dvoch týždnoch išiel len náhodne pozrieť tam kde hu predal a nestačil sa diviť auto zázrakom malo len 150tkm a cenovku 6700€.

 

Ale aj tak dik za reakciu na splátky to nechce brať a veľa aut sú tam len 1,2ky a to nechce (aj keď viem ako tie 51kw idú).

 

Zajtra idem do KE tak s tatom niečo po ceste popozeráme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som tiez pocul na AAA ze pretacaju km. No nemam skusenost.

 

V KE skus autobazar na Palackeho ako je SOU Zeleznicne alebo ak poznas kus KE tak ako ides od velkeho Tesca na centrum tak po pravej ruke tak dole je tiez jeden kde maju toho viac. A jeden este takisto od velkeho HM Tesco smer na Furcu - po lavej ruke. Tusim sa to vola KebabDrive. Jeden vacsi bol aj pred Kosicami zo smeru od MI ten by tam mal este byt, Maximus myslim ze sa vola.

Kazdopadne skus pozriet aj skodaplus.sk

 

Inak neviem ako je to s autobazarmi cez vikend ale necudoval by som sa keby boli zatvorene

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já kupoval auto také u Aaaček, i když v ČR, přístup do doby, než člověk zaplatí perfektní, pote již mě přišlo, že se tolik nesnaží.. Ohledně stočených KM bych se nebál, k autům dávají alespoň u nás certifikáty Cebia, takže kompletní ověření vozu včetně servisní historie.. A když si s autem zajedeš ještě do autorizoivaného servisu a zkontroluješ historii tam, tak bych se stočených km nebál vůbec - na bávštěvu autorizovaného servisu se mnou bez problému zajeli.. Jediná horší zkušenost byla s jedním prodejcem v aaa, který mě o autě tvrdil, že je v pořádku, i přes to, že bylo lakovánu a opravováno po kroupách, dokonce mi tvrdil, při měření tloušťky laku, že naměřená hodnota je originál... No prostě si dávat pozor a vše si ověřovat, ale to bude platit u všech prodejců. Já jsem s autem koupeným u nich nadmíru spokojen, ale možná jsem měl jenom štěstí na kus...

 

Jinak Seat ibiza, VW Polo, Škoda Fabia jsou skoro stejné, jen se liší základníma výbavama, kdy např.: u Pola bylo ESP v základu u všech modelů, natož u ostatních nebylo a pod...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nakoniec som bol len v Prešove tam sme popozerali dva autobazari a po ceste som si poopisoval web stránky autobazarov čo som mal po ceste, tak uvidím aká bude ponuka, mám takú otázočku oplatí sa kúpiť auto z čiech keď som zo SR lebo ako som pozeral tak máte tam o dosť väčší výber fabii ako na slovensku ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...