M_ike Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 (editace) Adaptivni podvozek pomuze, pazvukum se ale bohuzel nevyhnes, obzvlast pokud auto planujes mit na minimalne na 5 let. Temer vse je ale resitelne :-) Editováno: 21. Srpen 2017, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 (editace) Takže venku začíná být ráno zima, cca 12ˇC a to očividně vadí řidičovým dveřím. Loupání, loupání a loupání. Při zkřivění karoserie lehce vryne, to jsem ochoten přežít, neboť to mám jen před garáží, ale to loupání je každých 100m. Takhle citělně jen pokud je venku zima, když bylo 20ˇC tak to bylo jednou za 1km. Tapec to ale asi nebude. Dveře v pantech jsou uloženy dobře, nic se nehýbe nad rámec normy. Zkoušel jsem odtáhnout dveře nahoře ve špičce u okna, nepomohlo, takže nevím kde jinde dochází ke kontaktu. Jinak je auto naprosto tiché. Přejezd kostek je samozřejmě utrpení jako pro 98% aut. Takže to zas neřeším. jen to loupání. Podotýkám, že pokud jsem namazal těsnění dveří, začalo to velice nepříjemně vrzat. Muselo se vše zpět umýt. Díky P EDIT: tak jsem zkusil stáhnout trošku okno, a je po lupání. Ještě zkusim ráno jak bude zima, a alespoň bychom měli jeden problem odhalen. Dále když se na plně vytažené okno v rohu zatlačí, vrzne stejně, jakk když se kroutí kastle. Čili záhada č.2 odhalena také. Ještě to nějak opravit Editováno: 22. Srpen 2017, autor: PatrikU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Takže okno si ze mne udělalo srandu, a už to zase loupe a vrže... čili jsme opět na začátku. Nakonec jestli to lupání neni od B sloupku. To tu řeší hodně lidi a nevyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niio Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 vrzgat moze gumove tesnenie co je na v medzere, kde sa okno zasuva. ja som ho napriklad musel na honde orezat, lebo to priserne skripalo, ked som daval dole okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Není to okno, ani tapec ani B sloupek. vše jsem dneska za chladného rána držel, přitlačoval, prostě se snažil zamezit lupání, a bylo to tam pořád... Když je teplo, udělá to jednou za 10min. Ok to se dáí přežít, ale ted je to třeba každej hrbol, a to je nesnesitelný. Ve škodě v Boleslavi, mi řekli, že to musím řešit se svým autorizovaným servisem. Jasně, ale to aby rozebrali půlku auta, když ani ve fabrice nedokázali říct co by to mohlo být. Stačilo by říct 5 variant, co hodně měněj nebo opravujou a já bych si to už vyřešil. Zkontrolováno uchycení a pant dveří, oko pro zámek, zámek samotný, lišty u oken-ty maximálně vržou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niio Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 nechaj si pootvorene dvere, ze ci to vrzga aj tak, aspon zuzis moznosti...ja som este vymedzoval dosadanie dveri, neviem ako na skodovke, ale na honde je taky gumovy doraz v rame dveri, ktory sa da srobovat a menit teda hlbka dorazu. este tiez moze vrzgat naboj hlavoveho airbagu. ale to je pocut, ze to ide od stropu. tiez co som skusal a pomohlo, bolo nechat niekoho soferovat a ja som behal uchom po aute a pocuval, co kde vrzga, lebo napriklad vrzganie spatneho zrkadla sa vodicovi javi, ako keby bolo nieco zle v spolujazdcovych dverach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Jak jsem psal výše, měl jsem pootevřená, i otevřená okna, spíš ten hluk z venku mě zmátl, a nebylo nic slyšet. Každopádně, když jsem jel v noci s pootevřeným oknem tak to dělalo stejně, jak bylo venku ticho tak to bylo krásně slyšet. Dnes jsem se ještě stavil v autorizáku, kde jsem byl na garančce, a pán je velice ochotný to řešit. Takže když na to do té doby nepříjdu sám, tak to s ním zkusím vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Při rychlých pohybech - cloumáním, něco v předních dveřích cvaká. Mohlo by to být to co tu pořád řešim? Jiné dveře to nedělají. Tak mě to právě zaráží. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Vyndej si z kapsy u dveří bordel [emoji23] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 No, on to clint napsal trochu Kokta stylem, ale je fakt, ze treba ten origo popelnik co se dava do dveri umi udelat taky dobrej bordel kterej zni jak zezadu z auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Nojo začínají chladná rána, začíná orchestr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Můžu potvrdit . Ale není to tak hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 trochu OT, ale treba vas to pobavi... mel jsem nedavno na vikend pujceny MB E220d Combi (auto zhruba za 2 miliony). samozrejme svezeni nadherny - podvozek super (i bez air-maticu a na R20 275/30 velice pohodlny), ridi to temer samo (pribrzdi pred obci na 50, zrychli na konci obce na 90; lane-assist drzi asi pul minuty), parkuje to uplne samo (netreba rucne prepinat D a R) a i ten dvoulitr s 9-st. automatem celkem jede, na to, jak je to tezky auto. akorat pri rychlosti cca 70 km/h se tam rozdrncela cela palubovka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 dneska rano 5°C a prekvapive ticho az na par vrzu odkudsi zezadu a to i na kocicich hlavach! Asi si to konecne zacinat vsechno sedat po 50k a temer 4 letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Tak přesně 700 km jsem najel bez pazvuků, teď mi na nerovnostech začalo drnčet něco v B sloupku či ve dveřích spolujezdce. Když zapnu vibrátor (Sound generátor), tak to drnčí i s každým přidáním plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 A to by si clovek skoro i myslel, ze by to ve fl mohli vychytat! Aspon si ten vibrator muzes uz pres infotainment ztlumit bez ohledu na zmenu rezimu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 B sloupek = posuvnik pasu. Zkus ho zatahnout dolu (ne posouvat, ale jen silou stahnout niz, aby poradne dosedl) - to pomohlo v mem pripade. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mavojek Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Tý jo, já věděl proč se sem registruju. Mám O3 combi 1.6TDI 4x4 (8/2013). Jsem maximálně spokojenej s haldexem i s podvozkem. Ale TY PLASTY! Jak to tak čtu, tak je to asi všude stejný. Včera jsem jsi si byl vyzvednout auto ze servisu Autonova Brno, kde mi rozdělali prý celou přihrádku, našli něco uvolněného a znovu složili a už je to prý ok. Zaplatil jsem litr a šťastnej nasedal do auta. Nastartoval jsem , ujel 5 metrů a okamžitě jsem byl nasranej! Začlo to rezonovat úplně stejně jak předtím! Za litr! Auto prodávám, protože chci koupit něco většího. Respektive sem chtěl prodat... a ač to mám jak nový, v super výbavě a málo najeto, už druhý zájemce mě poslal do háje, protože si vypl rádio a zjistitli, že ted když je chladno (ano má to vliv) je jízda podobná žebřiňáku. Takže to dnes zkusím podlepit a uvidíme. Má někdo zkušenosti kde a jak moc? Když si vypnete rádio tak je to fakt otravný... Oktávka u mě asi skončila... auto za 780.000 po 4 letech vrže jak felicia z devadesátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Jj, já mám také čtyřleté, najeto 78xxx a jen občas lehce vrzne při zimě B sloupek. Jinak klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Mam fabiu III a ani tam ti nie je ine ako v oktavii. Preto som ju predal a kupil novu toyotu auris TS. Konecne som šťastný a hlavne konecne mam auto ! V ktorom je božské ticho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 A hlavně to tady nemá co dělat. Toyota forum je někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 22. Září 2017 Sdílet Vloženo 22. Září 2017 Preklep, *mal som. Som rad ze vas chytanie za slovíčka baví a viete tomu venovať tri odstavce [emoji106]Pawouk ospravedlňujem sa, neriešim tu zavady toyoty len som poznamenal ze zvuky v skode fabia III su podobne ako v O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Ten B sloupek je klasika snad všude (O3), stejně jako drnčení tlumené z kastlíku spolujezdce.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Stejna kvalita nekolik let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.