Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahojte, teď jsme s kámošem montovali kamery do pojistkové skříně. Tak jen takový poznatek, má verze 2017 před FL 1.2TSi 66kW a kámošova 2018 po FL 1.0TSi - rozdíl v napájení pinu 27 pojistkové skříně (27 - zadní stěrač). Mi to na verzi před FL funguje po otočení klíčkem, kámošovi ne, musel to dát na pozici 23 (vyhřívání předních sedadel). Tak kdyby to někdo v budoucnu řešil, proč mu to nejde na 27. pozici, jak tu někteří psali. Jinak zapojení podle kluků z dřívějších příspěvků (pod tapec, pak vedeno A sloupkem z vnější strany a dolů do boční strany), vše v pohodě, za 15min hotovo. 

Upraveno od Durannn

• 4 měsíce později...

zdravím,není tady někdo,kdo by mohl nainstalovat v okrese Bruntál? :) 

• 5 měsíců později...

Mate nekdo zkusenost s touto kamerou? 

#Aliexpress CZK 803.75  34%OFF | 70mai Dash Cam 1S Car DVR 70 mai Camera Support Smart Voice Control WIFI Wireless Connect 1080P HD 130 Degree FOV
https://a.aliexpress.com/_BSGbiG

Popřípadě co bych potreboval k tomu, abych ji zapojil k stropnimu osvětlení? ( nejaka redukce?)

Omlouvám se, ale neumim ten link vlozit správně.

Diky Honza

Upraveno od Honza.D

Nakonec kameru zapojim do pojistkove skrine.  Co musim dokoupit k zapojeni do pojistkove skrine? Mam rapid 2016. 

Předem děkuji za radu.

Prosim o smazani tohoto prispevku. 

Odpověď jsem nasel. Omlouvám se.

Upraveno od Honza.D

Je to jedno kterou z techto pozic zvolim? 

Velikost pojistek standard. Nemam zadni sterac, tak snad tyto varianty nejsou špatné a nemel bych nic pokazit. Dik za odpovědi

Honza

IMG_20200621_145831.jpg

IMG_20200621_150614.jpg

Je třeba změřit napětí, zda je tam trvalé nebo po klíčku. Záleží jak to chceš mít napojené. Někdo chce mít i f-ci parkování, kdy to snímá při pohybu před kamerou nebo otřesu.
Pak stačí nahodit tu pojistkovou odbočku na příslušnou pojistku. Podle fotek tam máš luxusní prostor na instalaci.
Jsem sousedovi instaloval kameru do Kodiaqa a na požadované standard. pojistce překážely relátka. Nakonec jsem musel zvolit menší pojistku s jinou odbočkou.

Tak tyto dve pozice funguji jedine po nastartování, tak predpokladam, ze by to mělo být ok bez nějakého přemerovani.Nebo se mýlím? Elektro neni muj obor))

Tak mam premereno. Nasel jsem volnou pozici. Uz jen objednat tu pojistkovou odbocku a nainstalovat. Dekuji za rady.

• 7 měsíců později...

Nemáte někdo zkušenost s Garmin Dash Mini? Líbí se mi celkem svou velikostí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.