jindrous Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Mám to zrcátko větší protože mám asistenty...Snad ten kabel půjde v pohodě schovat...uvidíme. Popřípadě má někdo tip jak ten kabel ke kamerce schovat - kdo montoval kameru a má taky asistenty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Zkouším zapojovat, ale funguje nyní kamera při vypnutém zapalování a spotřebič funguje až když ho zapnu - konkrétně columbus ..: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Rádio jde zapnout i když je zapalování vypnuté = stále pod proudem. Vyber si pojistku spotřebiče který bez zapnutého zapalování nefunguje ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 (editace) ted zkouším to vyhřívání sedaček a také se kamera zapne.. divný... Možná ten konektor dát obráceně, ale když to tak dám, tak zase tam něco překáží, a nejde to zasunout, musím laborovat :-) Editováno: 23. Červenec 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 (editace) Jelikož mě nebavilo laborovat jaký spotřebič zvolit a obracet konektor i když to pak třeba nepůjde a něco tam pořekáží tak jsem koukal na skoro stejný vůz dle výbavy co má Korny a tam ta volná pozice je v pořádku, zapnu zapalování kamera zapne, vypnu zapalování a kamery se vypne... Ted jdu zkoušet zaštouchat kabel do ztracena :-) Editováno: 23. Červenec 2015, autor: jindrous 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Kam si to nakonec dal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Přesně jak to má Korny vedle té modré pojistky - dal jsem tam ten konektor a funguje to jak má napoprvé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Neobsazená pozice spínaná zapalováním, to je ideální stav 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 ted zkouším provlíct ten drát a nic moc teda jde to ztuha :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 (editace) :-) nesměj se mi Kdyby to měla škodovka předpřipravený z výroby - nezlobil bych se... Editováno: 23. Červenec 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 (editace) Už hotovo, tak díky za pomoc všem :-) Editováno: 23. Červenec 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 No vidis a ani to nebolelo. Snad jen zda si dal konektor spravne,tj. prochazi pojistkou proud. To mimochodem zjistis pokud z drzacku vyndas pojistku, tak by mela kamere vypnout. Pokud ne, dej ten drzacek na pojistku obrazene. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Už to mám zadeklovaný :-) ale tak zkusit to můžu , ted už stačí asi jen ten kaslík pod volantem vyndat že? Ta boční strana už netřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 jo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 (editace) Předem se omlouvám, ptám se na O2, ale tady je toho o kamerách dost, u O2 jsem nenašel. Co se stane, když nalepím držák kamery na to černé stínítko (nevím přesný název, ty tečky na skle z vnitřní strany), co je z fabriky na skle nahoře - mám obyčejný originál sklo. Drží tak dobře, že držák pak sundám a stínítko zůstane nebo to půjde dolů i se stínítkem? Díky Editováno: 24. Červenec 2015, autor: panet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 25. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 No vzhledem k tomu jak blbe mi sla pak sundat kamera z predchoziho vozu, mde jsem musel pouzit nuz atp. Byl to fakt brutal to sundat, asi dobra 3M oboustranka:). Tak osobne nevim co by z tech tzv.tecek na okne zbylo. Za mne bych se tedy bal. Sam sem tam kameru nenalepil. Samozrejme ty tecky jsou pro umisteni omezujici, i ja tim padem ma kameru nize nez bych chtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 25. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Ales BX mam O3 ale ty tecky nemam uvnitr skla, mam je proste na skle. Na dotek hmatatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 25. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Nemam, tak to bude asi tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Zdravím všechny kameramany na cestách;). Před týdnem jsem pořídil Truecam A7S a kameru zapojil dle návodu od Bicisty. Díky za to, skvělá práce. Jediná věc, která mi trochu vrtá hlavou je, že se mi nedaří sprovoznit fci "detekci radarů" a max povolenou rychlost. Viz.obrázek níže. Nevím, zda je chyba u mě, nebo chyba výrobku. Správně to má vypadat takto:Bohužel se mi zobrazuje jen aktuální rychlost a kompas, viz. :Pokud někdo máte A7S a máte tip co a jak, ozvěte se:). Psal jsem i na podporu Truecam.cz, ale tam mi paní odcitovala návod, podle kterého jsem několikrát postupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Já jí používám třetí týden a hned na začátku jsem jí I GPS modul musel přeinstalovat, prt. pro změnu GPS nefungovalo vůbec. Od té doby I GPS I radary fungují, ale jen vizuálně, ne akusticky. Zákaznická podpora je sice milá, ale ne moc nápomocná a k řešení jsem došel přes hledání na webu, zejména na Heuréce je zodpovězená spousta dotazů, které ten maxi stručný návod zdaleka nepostihuje a na lince nemají tušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 V Saturday, July 25, 2015 at 9:55, bicista napsal: Ales BX mam O3 ale ty tecky nemam uvnitr skla, mam je proste na skle. Na dotek hmatatelne. Ano, taky mám tečky na skle a ne v něm (a taky ho nemám vyhřívané; spoléhám na NT) Držák pro kameru (TrueCam A7S) jsem nalepil hned pod ně, z pohledu řidiče na pravou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 BlackVue DR-650S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Tak to už je docela drahá kamera, ale vypadá dobře ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Tak nevim, ale nezakryva ta kamera cidlo na zrcatku? Z tech fotek vypada ze ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.