LiveBomb Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Nevím o tom že by tam bylo čidlo vepředu. Něco jako čidlo je směrem do kabiny. Každopádně stmívání funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 A nějaká kamerka do 3t? Můžete doporučit? Koukal jsem na ty Truecam a ta kvalita obrazu mi přijde tragická. Teda videa na YT. Měl jsem SJ4000 a to byl krásně ostrý obraz, ale v autě byla moc nápadná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) Praveze cidlo je jak z predni, tak i ze zadni casti. cca pro predstavu (ten svetly ctverec v zracatku, ne sensor co je pro svetla), proto mne zajimalo zda kamera neprekazi/nevadi cidlu Editováno: 17. Říjen 2016, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ne Dy Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Teď za tmy jsem si všiml, jak některý auta s kamerama za noci z čelního okna šajní jak nějací kamioňáci...je mi jasný že to je asi ledka na přisvětlení za noci, ale dotaz zní: Je to uvnitř auta nějak (více) obtěžující, nebo to člověk ani nezaznamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Hlavně je otázka, proč jim to svítí. Pro osvit okolí je to IMHO naprosto zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Ani nevím, že led přísvit je aktivní. Nijak mě to neobtěžuje a ani neosilňuje. Mám TrueCam A7S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Jj, dnes jsem si toho dvakrát taky všiml. Podle mě ten přísvit nemůže mít smysl. Jedině infra a to je neviditelné pásmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy365 Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 A tahle vymoženost by nestačila? http://www.kameravaute.cz/cz/detail/227-sada-pro-skryte-napajeni-kamery-standard-miniusb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 V Saturday, October 29, 2016 at 20:47, LukášCBR napsal: Ani nevím, že led přísvit je aktivní. Nijak mě to neobtěžuje a ani neosilňuje. Mám TrueCam A7S. V Saturday, October 29, 2016 at 23:04, Losky83 napsal: Jj, dnes jsem si toho dvakrát taky všiml. Podle mě ten přísvit nemůže mít smysl. Jedině infra a to je neviditelné pásmo Přísvit na TrueCam je nesmyslně defaultně zapnutý a přitom je dobrý (i podle návodu) jen na pořizování fotek. Na kvalitu natáčeného videa nemá žádný vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 V Monday, October 17, 2016 at 14:27, Losky83 napsal: A nějaká kamerka do 3t? Můžete doporučit? Koukal jsem na ty Truecam a ta kvalita obrazu mi přijde tragická. Teda videa na YT. Měl jsem SJ4000 a to byl krásně ostrý obraz, ale v autě byla moc nápadná A není to tím YouTube? Používám A7S a video vnímám jako kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 10. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 (editace) Nemate nekdo zkusenost ??, vypada pekne mala a mohla by byt hezky nenapadna a ma super 160° zaber https://www.isix.cz/gitup-viofo/gitup--viofo-a119-2-palcovy-lcd-cerna/ Editováno: 10. Listopad 2016, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 To vypada dobre, ze bude objektiv umisten tesne u skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirbx Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 ja ji mam, nemuzu si stezovat, funguje spolehlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pcnatko Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 (editace) Ahoj všem, děkuji Bicistovi za podrobný návod na zapojení přední kamery. Šlo to jako po drátkách :-) Potřeboval bych ale poradit nebo nějaký nápad se zapojením zadní kamery. Budu ji dávat mezi osvětlení SPZ a madlo na "kufru" - 5.té dvěře nebo jak se to jmenuje. Tahat ji budu vnitřkem 5.tych dveří nahoru, průchodnkou (kde jsou kabely) se to pokusím protáhnout do stropu a stropem (na pravé straně - vedle tesnění rámu dveří) to protáhnu ku přední kameře). Ale potřebuji ji ještě někde "napíchnout" na světlo zpátečky" (Po zařazení zpátečky se mi rozsvítí display). A teď babo raď :-) 1.Táhnout to od té průchodky u stropu zase (dva samostatné kabely) spodkem ke světlu a tam to nějak zapojit u svorkovnice? 2. Napíchnout to někde "po cestě"? U sedaček a pod. Kudy vlastně jsou tahany kabely ke zpátečce? Levým - pravým prahem prahem, středním tunelem? 3. Táhnout dva kabely (jeden na kameru a jeden plusový (mínus bych napíchl na kostru už někde v kufru) až někam dopředu a tam to napíchnout na nějakou pojistkku (po zjištění, která je pro zpátečku) To bych ale musel kabel napojit, poněvadž v originálu je asi metrový. Když to napojím na přívod ke světlu zpátečky, nebude mně maxidot vyhazovat chybu? Jak máte vy zapojenou zadní (nikoli pouze couvací) kameru? Kameru mám tuto - obraz nic extra, ale účel splní - bude znát kdo je viníkem nehody :-( http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_312580.html?wid=21 Děkuji Editováno: 25. Prosinec 2016, autor: pcnatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Docela dobrá dočasná akční cena 1666 Kč za auto kameru, která standardně stojí kolem 4000 Kč. Hned jsem jednu zakoupil. https://www.mall.cz/zaznamova-kamera/mio-mivue-mirror-r30 https://www.srovnanicen.cz/q/MIO MiVue Mirror R30/?order=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 (editace) LiveBomb: Kde jsi kupoval? Můžeš dát odkaz? Editováno: 31. leden 2017, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 http://blackvue.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Zdravím kolegové, koupil jsem kameru Lamax C 3 drive a buď je chyba ve mě nebo v kameře. U této kamery by mělo být cyklické nahrávání,ale po určité době mě kamera píše, že karta je plná a jsem nucen smazat staré záznamy. Můžete mi poradit kde je chyba jestli ve mě nebo v kameře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Nemáš zapnuté čidlo přetížení G na nízkou úrověň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 (editace) Ahoj, ano mám nastaveno 2G. Editováno: 20. Srpen 2017, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 (editace) Teď jsem ho vypnul úplně a uvidím. Jestli správně chápu kam míříš, tak každá smyčka je zamknutá a proto se nesmaže kvůli příliš citlivému nastavení G přetížení, protože naše kvalitní silnice jsou jedno velké přetížení. Editováno: 20. Srpen 2017, autor: Dave33 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 (editace) A neměl by se právě při nehodě záznam zamknout aby nehrozilo jeho přemazání ? Ze stránky Lamax: G-senzor je dnes již nedílnou součástí autokamer. Zaznamenává směr Vaší jízdy a v případě nárazu okamžitě uzamkne záznam. Díky tomu máte důkazní materiál chráněný před přepsáním nebo vymazáním. Zároveň máte k dispozici i čas, kdy k nehodě došlo. Editováno: 20. Srpen 2017, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Ano, pri nehode se zaznam, potazmo jeho cast ve kterem se nehoda stala uzamkne a nebude jinym ve smycce smazan, za predpokladu zap. funkce G. Bohuzel 2G je i u me kamery hodne citliva. Zbyva dat mensi citlivost tj. vyssi G. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Ok vyzkouším a napíšu Děkuji za rady psal jsem i do Lamaxu tak uvidím jestli odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Je to s nejvetsi pravdepodobnosti tak. Mam to taky, muzes si vybrat - bud jednou za cas smaznes manualne uzamknute zaznamy nebo G-sensor vypnes a budes mit klid. Ovsem bez automatickeho zamykani napr. v pripade nehody. Ja mam sensor zapnutej pro pripad nejakeho kontaktu treba na parkovisti v me nepritomnosti, kamera pak udela zaznam/foto, coz se muze hodit. Na druhou stranu - pokud mas SD kartu vetsi nez nejakych 8GB, vejde se na ni dost zaznamu na to, aby se posledni zaznam (ja mam nastavene 3min zaznamy) po nehode nepremazal. A kdyz uz k nehode dojde, budes zaznam z karty stahovat defacto okamzite, takze premazani nehrozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.