sprcek Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Jdou do AMUNDSENA nahrát radary z poi-radary.eu tak aby se zobrazovaly spolu s akustickým signálem? Jde to někomu? (amundsen r.v. 2018) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Zdravim. Vsimol som si na svojom amundsene ze mi ide cez display nejaka ciarka. Vyzera to ako prasknute sklo ale neni je to na displayi pod nim. Riesil niekto podobny problem? Skusal som hladat na fore ale vyhladavanie mi hadzalo same hovadiny Urcite to budem riesit ked bude cas ale momentalne som dost mimo servis tak sa chcem spytat ak sa niekto stretol s podobnym a reklamoval to... ako dlho trvala cca reklamacia? Robili nejake problemy? Auto je r.v. 2018. https://i.imgur.com/XEsm34G.jpg https://i.imgur.com/YxvZM8F.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 @sprcek Ano lze i s akustickým upozorněním. Myslím, že to spravuje uživatel “wombat”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 před 19 hodinami, Skyjko napsal: Zdravim. Vsimol som si na svojom amundsene ze mi ide cez display nejaka ciarka. Vyzera to ako prasknute sklo ale neni je to na displayi pod nim. Riesil niekto podobny problem? Skusal som hladat na fore ale vyhladavanie mi hadzalo same hovadiny Urcite to budem riesit ked bude cas ale momentalne som dost mimo servis tak sa chcem spytat ak sa niekto stretol s podobnym a reklamoval to... ako dlho trvala cca reklamacia? Robili nejake problemy? Auto je r.v. 2018. https://i.imgur.com/XEsm34G.jpg https://i.imgur.com/YxvZM8F.jpg To máš vadné pixely, reklamace... Normal objednaní novou jednotku a pak ti to prohodí. Je to vcelku rychlý zásah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Tak nakoniec som si ten cas nasiel a zbehol tam. Weithfisto mas pravdu... reklamacia spisana, chyba pre nich velmi znama . Prikladam TPI ak by to niekoho zaujimalo :) panel objednany a predpokladana oprava max na 2 hodinky. TPI 2051234-1.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 (editace) Ahoj teď jsem nastavoval škoda connect u jednoho amundsena. V návodu umožňují dvě varianty: hotspot vytvořit v infotainmentu a připojovat mobil přes wifi hotspot vytvořit mobilem a infotainment se připojí k němu Preferoval bych první variantu abych ten hotspot nemusel u mobilu pořád zapínat, ale V tomto případě mi Škoda Connect nejede a hlásí že nemá přístup k internetu. Je chyba u ně, nebo je to vlastnost? Díky za radu Editováno: 26. Prosinec 2018, autor: lubpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Infotainmentu musíš internetovou síť tzv. propůjčit a to buď pomocí mobilu připojeného k internetu nebo pomocí CarSticku s datovou SIMkou. Z výroby Amundsen nemá přístup k internetu! Tzn. platí druhé, tebou zmíněné, pravidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa90 Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Dobrý den, ahoj :-) Už delší dobu zápasím jak do Amundsena 2017 dostat Moje zvláštní cíle a zobrazit je na mapě. Nahrát do Amundsena přes SD kartu se podaří, (nastavení v navigaci, správa paměti, aktualizovat moje zvláštní cíle (sd/usb) ale cíle už na mapě v u dané adresy nejsou. Přes poi.cz stáhnu konkrétní kolekci, uložím a na mydestination škoda nahraji. Pojmenuji, vyberu ikonu (22x22 i 44x44) a uložím. Tento obsah rozbalím na SD kartu. V nastavení navigace přes položku mapy mám povoleno zobrazovat loga zvláštních cílů i zvolené kategorie. ALE vybrané ikonky u cílů nejsou, může být to ten problém proč se cíle na mapě neukážou? Ve spodní liště navigace pod zvláštními cíli, moje zvláštní cíle jsou :-D ale taky bez ikonky. Dělám tedy něco špatně? Mapy by měli byt aktualizované 5L0051236AT 1115 ECE3 2019/20 SHIELD: SHIELD 2016-44 (build 309) Nebo tuto možnost zobrazování zvláštních cílů přímo v navigaci Amundsen nepodporuje, jako je na posledním obrázku? :-/ Předem děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Ano bude to tema ikonama, mas s nima neco spatne. Musi byt videt uz v tom seznamu, jak nejsou tam, neukaze ti je ani mapa. Mozna spatny format. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa90 Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 @michal86 Díky, tak nakonec to byl opravdu špatný formát :) Bere jen .PNG A ještě otázka. Kategorie zvláštních cílů, kde se zvolí co chce aby se člověku ukazovalo. Je jen omezeny na 7-8 cílů? Není způsob jak jich zobrazit víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Je to omezeno. Myslím ale, že jich lze nastavit snad 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa90 Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Ahoj,tak opět otázka k mým zvláštním cilům POI :DStává se taky někomu, když si nahrajete třeba 5 kolekcí a pak dáte uložit, že vám to hodí chybu serveru a nějaký nesmyslný zdrojový kód? Když ale nahraji 1 -2 kolekce, tak bez problému, ale u víc to hodí chybu. To by snad nemělo být omezeno počtem cílů? (cca 4000 - různé radary) k: D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aja30 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Ahoj, mam MIB2 – Amundsen 5Q0 035 874 jednotka nikdy neprošla základním nastavení v autě. Při připojení toto i píše. Poradí někdo jak jednotu rozeběhnout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vypravec Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Zdravím všechny, co říkáte na toto : (taky jsem byl dost v šoku, stalo se to samo po nastartování a zapnutí navigace tlačítkem NAV) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 (editace) ahojte mozno som to prehliadol ale zaujimalo by ma ci je mozne namiestovytvorenia hot spotu zdielat data medzi amudsenom a iphonom napriklad cez usb kabel.ide o to ze odmietam duplikovat zariadenia ked jedno to potencionalne v pohode zvladne.Dalsia vec este sa nenasiel nejaky koumak ktory by spristupnil infotaiment online inym ako platenym sposobom? Editováno: 20. Únor 2019, autor: SniperWolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Jak to myslíš? Duplikovat zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 V 20. 2. 2019 na 19:50, vypravec napsal: Zdravím všechny, co říkáte na toto : (taky jsem byl dost v šoku, stalo se to samo po nastartování a zapnutí navigace tlačítkem NAV) A funguje to na obou obrazovkách dál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vypravec Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 V 22. 2. 2019 na 12:47, F16 napsal: A funguje to na obou obrazovkách dál ? Jo, obě fungovaly obě asi 40 min jízdy, pak se začalo šeřit a na palubní desce skočila místo mapy hláška "zapněte světla" a tím to skončilo . Stejně ale zvláštní, že se tohle může stát...……. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Duplikovanim som myslel to ze odmietam pouzivat daky car stick na net ked to iste vie smartphone ... akurat te by som uvital keby amundsen cucal data cez kabel pomocov usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Vie mi niekto poradiť s "otravným problémom". Ak mám zapnuté rádio napr. na Radio Expres tak niekedy mi tam skočí dopravný servis Rádia Antena Rock. Prečo sa to deje ? Aj keď si napr púšťam pesničky z SD karty tak dopravný servis sa pustí len s Rádia Antena Rock aj keď predtým som mal zapnuté iné rádio. Ako by sa to dalo zrušiť aby sa ten dopravný servis s toho radia Antena Rock nepúšťal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Koukni do manuálu, máš zapnuté dopravní zpravodajství TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Ano to viem, to chcem mať aj zapnuté ale nechcem aby to dávalo dopravné info hocikedy z Antena rock aj keď je zapnutá druhá radiova stanica, Otazka či by pomohol reset do výrobných nastavení, alebo to berie prvé rádio v zozname dostupných rádio staníc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 U mna to funguje tak ked mam zapnute tp ze ked pocuvam radio tak mi to pusti dopravne info len na tej stanici na ktorej sa aktualne nachadzam. Teda sa vlastne len zosili hlasitost lebo tak to mam nastavene. Ked pocuvam hudbu z sd alebo usb tak to pusti dopravne info z hociktorej stanice kde to aktualne ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Tak by som si to predstavoval aj ja že to bude fungovať. Ale nejak sa tam stále mieša ten dopravný servis s Anteny, ktorý už neznášam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 V 9. 10. 2018 na 21:45, sprcek napsal: Jdou do AMUNDSENA nahrát radary z poi-radary.eu tak aby se zobrazovaly spolu s akustickým signálem? Jde to někomu? (amundsen r.v. 2018) Radary jsem nainstaloval a vše funguje v pohodě. Použil jsem způsob přes SD kartu. Měl bych ale jeden dotaz, neuměl by někdo přes kódování změnit zvuk toho upozornění, případně jeho hlasitost? Když si stáhnu hlasové navigování tak je to příšerně potichu a spolu se zapnutou muzikou není to "zabublání" vůbec slyšet. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.