Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nevíte někdo, jaký je nejnovější software v Amundsenu? 

Nepohybuju se v tom tak důkladně, tak jsem chtěl vědět, zda to má smysl a nějaký přínos. 

Číslo zařízení:5E0035864A

Hardware:040

Software:0435

Mám dotaz,

pokud aktualizuji mapy dle vybraného regionu ( ještě jsem aktualizaci neprováděl a mám mapy z 2018 z výroby celé Evropy ), dojde pouze k aktualizaci daného regionu s tím, že zbytek mapy Evropy se nezmění, nebo se zaktualizuje daný region a zbytek map se z karty vymaže? Aktualizaci na Amundsenu je možné provézt také přes USB nebo pouze přes origo SD kartu?

Pouze přes originální SD kartu.

Takže po aktualizaci jen určité oblasti ( celá mapa není ) se zbývající části mapy Evropy smažou. Je to tak?

@xx30 stáhnout novou mapu na netu, z karty smazat a poté novou zase na kartu nakopírovat, žádné přepisování..

Jen jsem na netu neobjevil celou Evropu, ale jen části

…. už vidím, omlouvám se 

• 2 týdny později...

Pěkně zdravím, máte někdo zkušenost, jak funguje Amundsen ve spojení s LTE CarStick modulem? Po připojení auta k internetu sice začnou silnice v mapě zelenat
a červenat podle hustoty provozu, ale umí navigace (nebo to lze někde nastavit), aby brala v potaz kolony a trasu přepočítávala s ohledem na dopravní situaci? Umí to nějaký systém od ŠA? A umí to vůbec někdo - Google, Waze....

V případě nehody, dlouhé kolony, zácpy atp.. tě Amundsen navede na objízdnou trasu, kterou vyhodnotí jako nejlepší. Mám Amundsen s LTE CarStickem.

Super a děje se tak vždy nebo musí být kolona na třeba hodinu či musí zelená vlna hlásit uzavřenou silnici? Co já vím, data nejsou od Googlu, ale TomTom.

To opravdu nevím, lhal bych. Posledně byla ucpaná dálnice okolo Vídně a Amundsen zahlásil opuštění na posledním možném sjezdu skrze okraj centra a následné navedení zpět. Data taky pár měsíců vydrží. Columbus to asi není, ale za mě vcelku spokojenost.

Ahoj,

Při aktualizaci map se mi povedla bohužel smazat cela sd karta... Byl tam adresar map a nejaky druhy... nehodil by prosim někdo zálohu sd karty někam na net? Díky moc.

před 6 hodinami, josefs napsal:

Ahoj,

Při aktualizaci map se mi povedla bohužel smazat cela sd karta... Byl tam adresar map a nejaky druhy... nehodil by prosim někdo zálohu sd karty někam na net? Díky moc.

Ahoj, stačí když si stáhneš podklady z portálu ŠA a potom to dle návodu rozbalíš na kartu. Já třeba před instalací map kartu někdy i zformátuju.

před 2 hodinami, l79 napsal:

Ahoj, stačí když si stáhneš podklady z portálu ŠA a potom to dle návodu rozbalíš na kartu. Já třeba před instalací map kartu někdy i zformátuju.

Ahoj, diky, uz jsem na to taky prisel. Jen me zarazilo, ze tam byl jeste naky dalsi adresar... tak jsem myslel ze jsem neco zdupal :-D

Zdravim chlapi. Jsem tu novacek, tak se jeste moc neorientuju :-) Mam Octavku III r.v. 11/2013 a nejdou mi vubec prehravat filmy. Ani za stani auta. Zkousel jsem flashku, nic. Zkusil jsem CD, neprecte. Nevite, co s tim? Jakym zpusobem rozchodit prehravani filmu? Diky moc za odpovedi

Michal

Amundsen-nejde

Nazdar, potreboval by som pomoc, potrebujem krytku pod displej k amundsenu, displej je 5E0919605M a chýba mi spodná krytka, neviete niekto či sa dá kúpiť? Prípadne objednávacie číslo? V ETKE som to nenašiel. dakujem za pomoc

5b447037476db3e3c65ef47cb779.jpg

Ahoj, zkus se podívat na eshop http://www.mihocar.cz Mají v nabídce velké množství dílů, tak třeba budeš mít štěstí.

Ahojte, mám Amundsena v OIII 2014  a nedajú sa mi preskakovať pesničky pri prehrávaní cez BT a ani sa nezobrazuje ich názov. Telefón je Sony (Android 9) a hudba je buď zo Spotify alebo z prehrávača. Na VW Caddy (s iným rádiom) mi toto funguje, tak predpokladám že to nebude telefónom.. nejaké rady?

// problém vyriešený, bolo treba znížiť verziu AVRCP v mobile, mal som nastavené AVRCP 1.6, dal som na 1.4 (je to schované v developer options)

Upraveno od Palkoj

• 2 týdny později...

Ahoj,dnes mi aktivovali v Okimu navi. Amundsena místo Bolera,píše hlášku: Navigace- tato funkce není podporována.Nevědí co s tím profíci.Poradíte někdo?Dík.

Upraveno od Gappa

• 3 týdny později...

Ve škoda servisu tvrdí,že nejde vyměnit Bolero za Amundsena,resp. jde,ale nepůjde navigace.Co vy na to,dělal to tu někdo?

pokud se jedná o starý model, tak půjde, žádný problém, stačí dokoupit GPS anténu a překódovat CAN

Upraveno od Petr Švihovec

Děkuju za reakci,a víš,kdo to dělá?Diagnostiku mám,nemám postup.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.