Březen 10, 20196 r Nepohybuju se v tom tak důkladně, tak jsem chtěl vědět, zda to má smysl a nějaký přínos. Číslo zařízení:5E0035864A Hardware:040 Software:0435
Březen 11, 20196 r Mám dotaz, pokud aktualizuji mapy dle vybraného regionu ( ještě jsem aktualizaci neprováděl a mám mapy z 2018 z výroby celé Evropy ), dojde pouze k aktualizaci daného regionu s tím, že zbytek mapy Evropy se nezmění, nebo se zaktualizuje daný region a zbytek map se z karty vymaže? Aktualizaci na Amundsenu je možné provézt také přes USB nebo pouze přes origo SD kartu?
Březen 11, 20196 r Takže po aktualizaci jen určité oblasti ( celá mapa není ) se zbývající části mapy Evropy smažou. Je to tak?
Březen 11, 20196 r @xx30 stáhnout novou mapu na netu, z karty smazat a poté novou zase na kartu nakopírovat, žádné přepisování..
Březen 25, 20196 r Pěkně zdravím, máte někdo zkušenost, jak funguje Amundsen ve spojení s LTE CarStick modulem? Po připojení auta k internetu sice začnou silnice v mapě zelenat a červenat podle hustoty provozu, ale umí navigace (nebo to lze někde nastavit), aby brala v potaz kolony a trasu přepočítávala s ohledem na dopravní situaci? Umí to nějaký systém od ŠA? A umí to vůbec někdo - Google, Waze....
Březen 25, 20196 r V případě nehody, dlouhé kolony, zácpy atp.. tě Amundsen navede na objízdnou trasu, kterou vyhodnotí jako nejlepší. Mám Amundsen s LTE CarStickem.
Březen 25, 20196 r Super a děje se tak vždy nebo musí být kolona na třeba hodinu či musí zelená vlna hlásit uzavřenou silnici? Co já vím, data nejsou od Googlu, ale TomTom.
Březen 25, 20196 r To opravdu nevím, lhal bych. Posledně byla ucpaná dálnice okolo Vídně a Amundsen zahlásil opuštění na posledním možném sjezdu skrze okraj centra a následné navedení zpět. Data taky pár měsíců vydrží. Columbus to asi není, ale za mě vcelku spokojenost.
Březen 31, 20196 r Ahoj, Při aktualizaci map se mi povedla bohužel smazat cela sd karta... Byl tam adresar map a nejaky druhy... nehodil by prosim někdo zálohu sd karty někam na net? Díky moc.
Duben 1, 20196 r před 6 hodinami, josefs napsal: Ahoj, Při aktualizaci map se mi povedla bohužel smazat cela sd karta... Byl tam adresar map a nejaky druhy... nehodil by prosim někdo zálohu sd karty někam na net? Díky moc. Ahoj, stačí když si stáhneš podklady z portálu ŠA a potom to dle návodu rozbalíš na kartu. Já třeba před instalací map kartu někdy i zformátuju.
Duben 1, 20196 r před 2 hodinami, l79 napsal: Ahoj, stačí když si stáhneš podklady z portálu ŠA a potom to dle návodu rozbalíš na kartu. Já třeba před instalací map kartu někdy i zformátuju. Ahoj, diky, uz jsem na to taky prisel. Jen me zarazilo, ze tam byl jeste naky dalsi adresar... tak jsem myslel ze jsem neco zdupal :-D
Duben 2, 20196 r Zdravim chlapi. Jsem tu novacek, tak se jeste moc neorientuju :-) Mam Octavku III r.v. 11/2013 a nejdou mi vubec prehravat filmy. Ani za stani auta. Zkousel jsem flashku, nic. Zkusil jsem CD, neprecte. Nevite, co s tim? Jakym zpusobem rozchodit prehravani filmu? Diky moc za odpovedi Michal
Duben 3, 20196 r Nazdar, potreboval by som pomoc, potrebujem krytku pod displej k amundsenu, displej je 5E0919605M a chýba mi spodná krytka, neviete niekto či sa dá kúpiť? Prípadne objednávacie číslo? V ETKE som to nenašiel. dakujem za pomoc
Duben 3, 20196 r Ahoj, zkus se podívat na eshop http://www.mihocar.cz Mají v nabídce velké množství dílů, tak třeba budeš mít štěstí.
Duben 9, 20196 r Ahojte, mám Amundsena v OIII 2014 a nedajú sa mi preskakovať pesničky pri prehrávaní cez BT a ani sa nezobrazuje ich názov. Telefón je Sony (Android 9) a hudba je buď zo Spotify alebo z prehrávača. Na VW Caddy (s iným rádiom) mi toto funguje, tak predpokladám že to nebude telefónom.. nejaké rady? // problém vyriešený, bolo treba znížiť verziu AVRCP v mobile, mal som nastavené AVRCP 1.6, dal som na 1.4 (je to schované v developer options) Upraveno Duben 13, 20196 r od Palkoj
Duben 18, 20196 r Ahoj,dnes mi aktivovali v Okimu navi. Amundsena místo Bolera,píše hlášku: Navigace- tato funkce není podporována.Nevědí co s tím profíci.Poradíte někdo?Dík. Upraveno Duben 18, 20196 r od Gappa
Květen 6, 20196 r Ve škoda servisu tvrdí,že nejde vyměnit Bolero za Amundsena,resp. jde,ale nepůjde navigace.Co vy na to,dělal to tu někdo?
Květen 6, 20196 r pokud se jedná o starý model, tak půjde, žádný problém, stačí dokoupit GPS anténu a překódovat CAN Upraveno Květen 6, 20196 r od Petr Švihovec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.