Josef Krištof Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Nevíte někdo, jaký je nejnovější software v Amundsenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Krištof Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Nepohybuju se v tom tak důkladně, tak jsem chtěl vědět, zda to má smysl a nějaký přínos. Číslo zařízení:5E0035864A Hardware:040 Software:0435 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Mám dotaz, pokud aktualizuji mapy dle vybraného regionu ( ještě jsem aktualizaci neprováděl a mám mapy z 2018 z výroby celé Evropy ), dojde pouze k aktualizaci daného regionu s tím, že zbytek mapy Evropy se nezmění, nebo se zaktualizuje daný region a zbytek map se z karty vymaže? Aktualizaci na Amundsenu je možné provézt také přes USB nebo pouze přes origo SD kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Pouze přes originální SD kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Takže po aktualizaci jen určité oblasti ( celá mapa není ) se zbývající části mapy Evropy smažou. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 @xx30 stáhnout novou mapu na netu, z karty smazat a poté novou zase na kartu nakopírovat, žádné přepisování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Jen jsem na netu neobjevil celou Evropu, ale jen části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 @xx30 tohle nestačí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 …. už vidím, omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Pěkně zdravím, máte někdo zkušenost, jak funguje Amundsen ve spojení s LTE CarStick modulem? Po připojení auta k internetu sice začnou silnice v mapě zelenat a červenat podle hustoty provozu, ale umí navigace (nebo to lze někde nastavit), aby brala v potaz kolony a trasu přepočítávala s ohledem na dopravní situaci? Umí to nějaký systém od ŠA? A umí to vůbec někdo - Google, Waze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 V případě nehody, dlouhé kolony, zácpy atp.. tě Amundsen navede na objízdnou trasu, kterou vyhodnotí jako nejlepší. Mám Amundsen s LTE CarStickem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Super a děje se tak vždy nebo musí být kolona na třeba hodinu či musí zelená vlna hlásit uzavřenou silnici? Co já vím, data nejsou od Googlu, ale TomTom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 To opravdu nevím, lhal bych. Posledně byla ucpaná dálnice okolo Vídně a Amundsen zahlásil opuštění na posledním možném sjezdu skrze okraj centra a následné navedení zpět. Data taky pár měsíců vydrží. Columbus to asi není, ale za mě vcelku spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Ahoj, Při aktualizaci map se mi povedla bohužel smazat cela sd karta... Byl tam adresar map a nejaky druhy... nehodil by prosim někdo zálohu sd karty někam na net? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 před 6 hodinami, josefs napsal: Ahoj, Při aktualizaci map se mi povedla bohužel smazat cela sd karta... Byl tam adresar map a nejaky druhy... nehodil by prosim někdo zálohu sd karty někam na net? Díky moc. Ahoj, stačí když si stáhneš podklady z portálu ŠA a potom to dle návodu rozbalíš na kartu. Já třeba před instalací map kartu někdy i zformátuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 před 2 hodinami, l79 napsal: Ahoj, stačí když si stáhneš podklady z portálu ŠA a potom to dle návodu rozbalíš na kartu. Já třeba před instalací map kartu někdy i zformátuju. Ahoj, diky, uz jsem na to taky prisel. Jen me zarazilo, ze tam byl jeste naky dalsi adresar... tak jsem myslel ze jsem neco zdupal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esc_lock Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Zdravim chlapi. Jsem tu novacek, tak se jeste moc neorientuju :-) Mam Octavku III r.v. 11/2013 a nejdou mi vubec prehravat filmy. Ani za stani auta. Zkousel jsem flashku, nic. Zkusil jsem CD, neprecte. Nevite, co s tim? Jakym zpusobem rozchodit prehravani filmu? Diky moc za odpovedi Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Amundsen-nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boldizar6b Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Nazdar, potreboval by som pomoc, potrebujem krytku pod displej k amundsenu, displej je 5E0919605M a chýba mi spodná krytka, neviete niekto či sa dá kúpiť? Prípadne objednávacie číslo? V ETKE som to nenašiel. dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Ahoj, zkus se podívat na eshop http://www.mihocar.cz Mají v nabídce velké množství dílů, tak třeba budeš mít štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palkoj Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 (editace) Ahojte, mám Amundsena v OIII 2014 a nedajú sa mi preskakovať pesničky pri prehrávaní cez BT a ani sa nezobrazuje ich názov. Telefón je Sony (Android 9) a hudba je buď zo Spotify alebo z prehrávača. Na VW Caddy (s iným rádiom) mi toto funguje, tak predpokladám že to nebude telefónom.. nejaké rady? // problém vyriešený, bolo treba znížiť verziu AVRCP v mobile, mal som nastavené AVRCP 1.6, dal som na 1.4 (je to schované v developer options) Editováno: 13. Duben 2019, autor: Palkoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 (editace) Ahoj,dnes mi aktivovali v Okimu navi. Amundsena místo Bolera,píše hlášku: Navigace- tato funkce není podporována.Nevědí co s tím profíci.Poradíte někdo?Dík. Editováno: 18. Duben 2019, autor: Gappa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Ve škoda servisu tvrdí,že nejde vyměnit Bolero za Amundsena,resp. jde,ale nepůjde navigace.Co vy na to,dělal to tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 (editace) pokud se jedná o starý model, tak půjde, žádný problém, stačí dokoupit GPS anténu a překódovat CAN Editováno: 6. Květen 2019, autor: Petr Švihovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 7. Květen 2019 Sdílet Vloženo 7. Květen 2019 Děkuju za reakci,a víš,kdo to dělá?Diagnostiku mám,nemám postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.