seku Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 Jaké máte zkušenosti s použitím Carstick s Amundsenem? Už jsem nechtěl po každé znovu propojovat Amundsen přes wifi s mobilem, tak jsem si pořídil Carstick LTE. Zatím používám SIM Vodafone, která k němu byla přiložená. Nastavil jsem adresu přístupového bodu podle návodu. Spojení snad funguje, protože naskakuje objem přenesených dat a když se pokusím připojit se ještě přes wifi, tak Amundsen napíše, že už je připojený jiným způsobem. Ale žádné dopravní informace v navigaci se nezobrazí a když zvolím z menu Škoda Connect, tak asi 10s přemýšlí a pak zůstane černá obrazovka, ikony Škoda Connectu se nezobrazí. Když Carstick vytáhnu a připojím se přes wifi k mobilu, najednou vše funguje. Má někdo nějaký tip, v čem může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 (editace) Jaká je velikost originál sd karty v Amundsenu KT 45/2017? Našel jsem tuto novou verzi map - ECE A1 2019/2020 - only for 32GB SD Editováno: 7. Červenec 2019, autor: xx30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 @xx30 Amundsen velikost origo navi karty je 16GB.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 @Aleš_BX aha ? tak to se omlouvám za chybnou informaci, měl jsem v hlavě uloženo, že Amundsen má 16GB a Columbus 32GB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Takže ta verze mapy co jsem uváděl výše je použitelná, pokud se mi dle VIN na Škoda auto nabízí? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr1971 Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Jojo funguje bez problémů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holo3 Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Nazdar, prosim ako zmenit servisny interval oleja v Amundsene? Kupil som O3 kde bol servis 30 tisic a zacal som samozrejme menit po 15 tisic. Dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 @Holo3zde máš návod, tímto resetem se ti automaticky nastaví pevný interval 1rok/15tkm..a pozor zpátky na proměnlivý už to tímto způsobem nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holo3 Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 (editace) @ski1961 Fungovalo, dakujem :-) Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Holo3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Zdravím, mám amundsem MIB2. Mám dotaz - dá se do této navigace nahrát připravená trasa v pc s průjezdními body a poté jet podle mé trasy ? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Ano, skrze portál Skoda Connect a dále pak Trasy, popř. Cíle. Samozřejmostí je připojení Amundsena k síti a to buď skrze CarStick nebo hotspot z mobilu, který má aktivní data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Bohužel. Na tuto službu je můj vůz asi starý. Nejde mi jej podle VIN přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Jde auto připojit na zahradě k domácí síti a tak nahrát trasy a cíle? Skoda connest je součást Amundsena nebo to je příplatková výbava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 tak pokud máš na zahradě dosah domácí wifi sítě, tak samozřejmě ano..a škoda connect není automaticky součástí, jde o placený přístup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 To je ta věc co se nabízí první rok zdarma a nikdo neví co stojí roky další? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Ano, to je přesně ta věc. Loni stála služba na další rok 1899Kč, ale letos je(byla) akční nabídka za 1299Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2019 Právě jsem shlédnul video Auto Žurnálu, kde se vydali Kodiaqem do Bulharska. O co jde - Kodiaq byl vybavený systémem Amundsen a v minutě 7:07 lze vidět, že po zvolení NAV a následném zmáčknutí Náhled, má řidič možnost zvolit Google Earth, což taky udělal. Video je týden staré a počítám, že Kodiaq nebude jeden z těch prvních, kde “GE” ještě fungoval. Já tedy položku Google Earth zvolit nemůžu, jelikož ji ani nemám ve výběru. Změnily se nějak právní vztahy od 01/2017, že je aktuálně Google Earth povolený?Video zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2019 To věřím. Já nych byl rád i za “blbý” Google Earth. Netuším teda, podle čeho se v tomto ŠA řídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Mám OIII FL vyrobenou v srpnu 2018 s Amundsenem a taky nemám Google Earth. Není náhodou v tom videu jeden z prvních Columbusu, který ještě měl otočný ovladač na hlasitost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 (editace) Ahoj, je tu k dispozici dobrá duše, která by uměla vyměnit na O III FL 2/2018 stávající Bolero(s Voice + SmartLink+) za Amundsena? Editováno: 10. Září 2019, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpetr Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Zdar. Mám novou Octavii III a mám v ní NAVI Amundsen. Jakmile v 3D pohledu zvětším měřítko mapy nad 1km,tak mi z horního okraje vyjede šedý pruh viz obrázek. Je to normální? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Je, má to simulovat zeměkouli, rozuměj zakřivení země. Tak mi to bylo vysvětleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpetr Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 To je teda pěknej voser.. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Jop, to je akože obloha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Ahoj je tu někdo kdo umí objasnit jak se chovat při jízdě s navigací -AMUNDSEN-. Jedu delší (900km) trasu podle navigace, kterou mám uloženou - trasa má několik (6) průjezdních bodů. Když zastavím třeba na kávu nebo načepovat tak se po nastartování navigace někdy zeptá jestli chci pokračovat v trase (což je v pohodě) ale většinou tento dotaz nepřijde a musím navigování po trase zapnout znovu a přeskákat již projeté průjezdní body. Nevím proč se někdy AMUNSEN zeptá a někdy se navigování vypne. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.