Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jaké máte zkušenosti s použitím Carstick s Amundsenem? Už jsem nechtěl po každé znovu propojovat Amundsen přes wifi s mobilem, tak jsem si pořídil Carstick LTE. Zatím používám SIM Vodafone, která k němu byla přiložená. Nastavil jsem adresu přístupového bodu podle návodu. Spojení snad funguje, protože naskakuje objem přenesených dat a když se pokusím připojit se ještě přes wifi, tak Amundsen napíše, že už je připojený jiným způsobem.

Ale žádné dopravní informace v navigaci se nezobrazí a když zvolím z menu Škoda Connect, tak asi 10s přemýšlí a pak zůstane černá obrazovka, ikony Škoda Connectu se nezobrazí. Když Carstick vytáhnu a připojím se přes wifi k mobilu, najednou vše funguje.

Má někdo nějaký tip, v čem může být problém?

• 2 týdny později...

Jaká je velikost originál sd karty v Amundsenu KT 45/2017?

Našel jsem tuto novou verzi map  -  ECE A1 2019/2020 - only for 32GB SD

Upraveno od xx30

@xx30 Amundsen velikost origo navi karty je 16GB..

@Aleš_BX aha ? tak to se omlouvám za chybnou informaci, měl jsem v hlavě uloženo, že Amundsen má 16GB a Columbus 32GB..

Takže ta verze mapy co jsem uváděl výše je použitelná, pokud se mi dle VIN na Škoda auto nabízí? Díky.

Jojo funguje bez problémů 

• 2 týdny později...

Nazdar,

prosim ako zmenit servisny interval oleja v Amundsene? Kupil som O3 kde bol servis 30 tisic a zacal som samozrejme menit po 15 tisic.

Dakujem za odpoved

@Holo3zde máš návod, tímto resetem se ti automaticky nastaví pevný interval 1rok/15tkm..a pozor zpátky na proměnlivý už to tímto způsobem nedostaneš

@ski1961 Fungovalo, dakujem :-)

Upraveno od Holo3

• 2 týdny později...

Zdravím, mám amundsem MIB2. Mám dotaz - dá se do této navigace nahrát připravená  trasa v pc s průjezdními body a poté jet podle mé trasy ? Díky za odpověď.

Ano, skrze portál Skoda Connect a dále pak Trasy, popř. Cíle.

Samozřejmostí je připojení Amundsena k síti a to buď skrze CarStick nebo hotspot z mobilu, který má aktivní data.

Bohužel. Na tuto službu je můj vůz asi starý. Nejde mi jej podle VIN přidat.

Jde auto připojit na zahradě k domácí síti a tak nahrát trasy a cíle? Skoda connest je součást Amundsena nebo to je příplatková výbava?

tak pokud máš na zahradě dosah domácí wifi sítě, tak samozřejmě ano..a škoda connect není automaticky součástí, jde o placený přístup...

To je ta věc co se nabízí první rok zdarma a nikdo neví co stojí roky další?

Ano, to je přesně ta věc. Loni stála služba na další rok 1899Kč, ale letos je(byla) akční nabídka za 1299Kč.

Právě jsem shlédnul video Auto Žurnálu, kde se vydali Kodiaqem do Bulharska. O co jde - Kodiaq byl vybavený systémem Amundsen a v minutě 7:07 lze vidět, že po zvolení NAV a následném zmáčknutí Náhled, má řidič možnost zvolit Google Earth, což taky udělal. Video je týden staré a počítám, že Kodiaq nebude jeden z těch prvních, kde “GE” ještě fungoval. Já tedy položku Google Earth zvolit nemůžu, jelikož ji ani nemám ve výběru. Změnily se nějak právní vztahy od 01/2017, že je aktuálně Google Earth povolený?

Video zde:

To věřím. Já nych byl rád i za “blbý” Google Earth. Netuším teda, podle čeho se v tomto ŠA řídí.

Mám OIII FL vyrobenou v srpnu 2018 s Amundsenem a taky nemám Google Earth. Není náhodou v tom videu jeden z prvních Columbusu, který ještě měl otočný ovladač na hlasitost?kol117

• 4 týdny později...

Ahoj, je tu k dispozici dobrá duše, která by uměla vyměnit na O III FL 2/2018 stávající Bolero(s Voice + SmartLink+) za  Amundsena?

Upraveno od JiVi

• 3 týdny později...

Zdar. Mám novou Octavii III a mám v ní NAVI Amundsen. Jakmile v 3D pohledu zvětším měřítko mapy nad 1km,tak mi z horního okraje vyjede šedý pruh viz obrázek. Je to normální? Díky za odpověď. 15697609706724525469760862199165.thumb.jpg.497afc47feade24856b18c54bffd175f.jpg15697609706724525469760862199165.thumb.jpg.497afc47feade24856b18c54bffd175f.jpg

Je, má to simulovat zeměkouli, rozuměj zakřivení země. Tak mi to bylo vysvětleno.

To je teda pěknej voser.. ???

Jop, to je akože obloha...

Ahoj je tu někdo kdo umí objasnit jak se chovat při jízdě s navigací -AMUNDSEN-.

Jedu delší (900km) trasu podle navigace, kterou mám uloženou - trasa má několik (6) průjezdních bodů. Když zastavím třeba na kávu nebo načepovat tak se po nastartování navigace někdy zeptá jestli chci pokračovat v trase (což je v pohodě) ale většinou tento dotaz nepřijde a musím navigování po trase zapnout znovu a přeskákat již projeté průjezdní body. Nevím proč se někdy AMUNSEN zeptá a někdy se navigování vypne.

Díky za radu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.