Gus Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Ahoj,potřeboval bych poradit kde seženu opravnou sadu na snímač polohy ovladače plnícího tlaku, háže mi to stále chybu nízký signál! prí je na to ta opravná sada a stojí kolem 3000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 a čo v ŠA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 21. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2013 (editace) Aha to mě nenapadlo ,našel jsem podle Etky tuto sadu 03G 198 716 je to ta sada ? dik Editováno: 21. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 píšem cez mobil ,takže to neviem nejako overiť..najlepšie bude zavolať do ŠA nech to overia podla VINka ...predsa len to nie je nič lacného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 21. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2013 (editace) ok, dík za info Editováno: 21. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 nemas zaco...a necituj predchadzajuci prospevok,lebo dostanes od moderatora sprda pisane cez mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.