Superb Zelenac Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Zdravím, mám problem zapojil sem na misto DX radio od hyundai s výklopným displejem.Vše normálně šlape ale nejde mi zvuk.(mám origo zesík) kde je problém? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) Ježíš, Hyundai Na vině je modrá vícepolová svorkovnice od původního radia. Ta byla původně zapojena do origo radia a sepínala origo zesilovač a měla v sobě buzení i nízkonapěťové audio vstupy do zesilovače (modrá). Máš několik možností: 1. Z neorigo radia musíš audio výstupy (budou tam normální sinch-RCA) přivést na tuto svorkovnici, zároveň též budící napětí origo zesíku dle přiloženého schématu. 2.Vynechat origo zesilovač, který je nic moc a z nového radia vést vstupy do repro ve dveřích přímo z ISO konektoru na radiu (hnědá ISO) 3.Předpokládám ale, že Tvoje nové radio bude mít max kolem 10W RMS a s tím se nespokojíš. V tom případě zakoupit jiný zesilovač, vyvést z radia buzení a sinchových výstupů do nového zesíku, dále z aku přivést do zesíku pořádné napětí přes pojistku pořádnými napájecími kabely a ze zesíku audio výstupy do dveří Pro Tebe prozatím nejschůdnější řešení možnost číslo dvě a pak řešit eventuelně upgrade Editováno: 2. Říjen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Ahoj kluci! Udelal jsem si radost po vanocich a poridil jsem misto (dle supa) zastarale a hloupe navigace 2din Pioneer viz odkaz: http://www.audiocom.cz/navigace/vestavene-navigace/navigace-pioneer/navigace-pioneer-avic-f940bt-2085cz Koupil jsem to bez odsouhlaseni zde na foru ale po tom, co jsem ho slysel hrat u me v aute, se nedalo jinak. Nadsenej jsem z parrotu kterej je primo v navi a ovladam si celej telefon jako tata u sII a jeho columbusu. Dokonce to hraje i pisnicky z me staricke nokie pres BT. Celkove jsem moc rad, ze jsem se od origose odprostil a dal na rady supa, dx hraje opravdu slabe proti tomuto. V cene byly mapovepodklady 45 zemi vcetne cr. Prehravani videa je paradni, displej je jemny a kouknout se v aute na prezili jsme ardeny se rovna zazitku v kinu, to prostredi se musi zazit. Muzu vam ho doporucit. Jeste si koupim redukci na ovladani z origo volantu at to mam komplet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Vynikající upgrade se vším všudy. Palec nahoru kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Dekuji tobe! Bez tebe bych nad tim nepremyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 ty jo hezky pěkně, tomu řikam upgrade, musí to bejt parádní, já bych to bohužel dát nemoch, jelikož bych byl do tejdne bez okénka a bez pioneera, ale ty máš garáž, což je paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 to máš pravdu chlape, v praze je to asi jiný kafčo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 Závidím Ja som tiež začal rozmýšľať nad nejakým lepším rádijkom ale asi by mi stačilo aj bez navi. Zaradím ho na koniec nákupného zoznamu, a musím pomaly začať ukecávať moju "riadiacu jednotku"... Daj potom vedieť či to stou redukciou pôjde pekne ovládať z volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 (editace) Teď jsem přišel z garáže, vše pozapojováno - krom tmc, toho zmáknu na jaře, zatím nepotřebuju. Začal jsem to dělat kolem půl třetí, vše šlo v pohodě, ale pak mi jeden torx ta KUR*A!!!!! spadla do přístrojovky a brkem (magnet na pružině) jsem ho nevylovil. Tak panel klimatroniku pryč, oddělat celej panel a už se bádalo , bál jsem se, že mi to bude někde chrastit. Nakonec se zadařilo, úspěšně jsem dokončil montáž a náhodou to jelo! Skončil jsem až teď. Díky tomu sráčovi se celá estráda protáhla o několik hodin. Škoda že jsem to neudělal rovnou, protože jsem pak i krásně schoval dráty, omotal chlupaticou atd. vyladil jsem hudbu a zjistil jsem, že moje repro je slabý jak čaj, rádio zvládne pecky, svůj eq jsem si neladil (to by dopadlo) hlasitost v menu jsem dal na střední a basy mám na 0 i SLA 0 a hraje to famozne. našel jsem ovladani přímo v rádiu na SW tak možná na jaře přibude nějaká ta žíla od baterky do kufru do SW. potom je tam ještě další nastavení ale tomu nerozumím, něco jsem tam pomačkal a hrálo to divně, tak jsem obnovil nastavení jinak proběhl test spárování, parrot v rádiu fakt pecka, jediný co asi neumí číst příchozí sms, ještě se na to podívám. pokud budete mít zájem, zítra vyfotím. Naší práci zdar, placení elektrikářů zmar! Editováno: 30. Prosinec 2013, autor: brc.majkl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 mě bude stačit když se pochlubíš na srazu jak ti to hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Ja som nedočkavý, vyfoťiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Normálně mě ty náhrady za DX začínají chytat, ale ješte je k tomu daleko abych to obměnil. Uvidíme až uslyšíme jinak su na to taky Majkle zvědavej jak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Tarantulas: zdar chlape, naprosto presne jsem to mel ja, furt jsem kopal za origo. Prestal jsem, kdyz jsem zjistil, ze neexistuji mapy SK, chorvatska apod, kam se letos chystame nejspis se supem. Pak jsem taky chtel uz nejaky hf bt a dodelat do dx rgb prevodnik a dvd prehravac a vyslo by to na pekelnej ranec. Navic kdyz jsem mel dx a chtel jsem nekam prijet, neznala cisla domu, to me trochu vytacelo. Proto jsem se rozhodl zkusit neco s tim, ze to kdyztak strelim a uz nebudu blbnout. Vyfotim kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. leden 2014 Sdílet Vloženo 1. leden 2014 tak zasílám foto, bohužel jsem se včera a dnes do garáže nedostal (nedokopal) tak postnu fotku, kterou jsem pořídil při zkouškové montáží když mi bylo rádio doručeno a testoval jsem ho vypadá to teď podobně, jen je to ještě líp zapasovaný teď to vypadá ještě o něco líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Koukám, že se to tam hodí i co se týče podsvětlení Hlavně si tam můžeš lehce dodat třeba i toto (další brouk do hlavy ): http://www.auto-moto-elektronika.cz/Parkovaci-kamery/Parkovaci-kamera-Skoda-Fabia-Superb-Passat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 podsvětlení si uděláš libovolný - máš tam paletu RGB a nastavuješ procenta, takže nastavíš stejný jako máme i na supu SUPE!!! už sem nic nedávej at nemusím přemýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 SUP1: paráda jestli dorazíš na sraz na Šumavu. Třeba mi pak pomůžeš v rozhodování, jestli mám vyhodit DX a dát tam ///9886 + proc PXA-H100 + zes PDX4.100 a repráky od Rainbow SLC-365. Zbylo mi to z jiného auta a prodávat to asi už nemá smysl a vyhodit to je asi taky škoda. Navi a videa bych pak řešil nejspíš přes tablet v držáku, možná propojený přes aux do alpiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Ty vole! Všechno vcelku dobrý věci! A 9886 umí ovládat i PXA (čili netřeba rux), tak už by to tam dávno bylo Akorát ainet u 9886 si spotřebuješ na procák, což je výhoda, že nemusíš tahat sinch od radia k procáku Ale možná by šlo zalaborovat a bluetoothem tahat z tabletu do radia. To by byl pak luxus... Nebo když by to nešlo kabelem na ipod Každopádně Rainbow hrajou luxusně za levný prachy Editováno: 20. leden 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj-rapid Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Ahojte, nechcel som moc zakladat novu temu, ale konkretne pre moj pripad som nic podobne nenasiel. Kupil som autoradio 2DIN s navi ako nahradu za sucasne DX koli tomu ze nema mp3, mapy slovenska atd.... Nove radio ma ale ine štekle ako su v aute a ja nikde neviem na internete najst vhodny adapter aby som to rozchodil. Predpokladam ze v aute mam ciastocne aktivny zvukovy system od vyroby, takze ak ho chcem nadalej pouzivat, tak potrebujem adapter. Dakujem za skore reakcie. Pripajam foto- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 proč to nedáš třeba sem, kde se celkově řeší náhrada za dx aby tady nebylo 200 témat se skoro stejnym problémem http://forum.skodahome.cz/topic/125657-n%C3%A1hrada-za-dx/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj-rapid Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 A ako to tam mam dat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 no normálně na konec jako další příspěvěk i s fotkama, tady to za chvilku někdo zamkne a smaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Doktorone má v tomto jako vždy pravdu. Nic už nemusíš dělat, vlákna jsem sloučil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.