SkodaRapid Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Chtel jsem se zeptat. Kdyz mam nastartovany motor, zapnuta svetla, stojim na miste a tocim volantem (vpravo vlevo, vpravo vlevo), tak mi poblikavaji svetla (predpokladam ubytkem napeti). Volal jsem do AutoHeller a servis mi rekl, ze je to uplne normalni. Dela vam to taky? Me to neprijde uplne normalni u uplne noveho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Jo, na stare F1 me to delalo. Normalni to je. Kazde auto to ale nedela, zalezi asi na typu posilovace. Jestli je auto nove nebo stare na to nema vliv. Editováno: 4. Říjen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Me to dela od zacatku co mam rapida. Problem v tom nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Ok. Diky. Myslel jsem, jestli nahodou neco nemam s dobijenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Jo jo. Taky jsem si toho všiml už na začátku. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Jo mě to dělá taky od začátku a i u manželky R Thálie 2 také, dřív jsem se tomu smál když jsem ještě měl O1 TDI (kde toto nehrozilo) a tady u těch chrchel stačí otočit volantem a hned kolísá napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Mi to dělá taky od novoty , jako upně nové to byla hruza , světla skoro zhasla , BAT 12.9 V , motorizace 1.2 tsi 77 Kw , po ujeti cca 1980 Km už to nedělá až tak moc muj zavěr slabá bat tedy kapacitně nebo slabé vedení kabelu holt "levné" auto šetřily na všem potvory jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 toto je normalni projev uz od doby FI, kdy se zacal pouzivat elektromechanicky posilovac. pri zaberu servu vznikaji v pal. siti brutalni spcky u prvnich fabii odchazely zarovky ve velkym. je to jako kdyz zapnes doma v siti nejakej silnejsi elektromotor, taky mrkne zarovka. regulacni soustava v aute to nedokaze tak rychle dorovnat. pokud budes tocit uplne pomalicku, tak svetla skoro nemrknou, ale zastav ve tme proti zdi a z klidu prudce otoc volant o 90 stupnu, v HTPcku skoro zdechne motor, tady akorat dost pohasnou zarovky :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Jo je to tak. Sice v Rapidu je elektro-hydraulicky, az ted ve Spacebaku je elektro-mechanicky. U Rapidu je fakt ze jen mrknou svetla, u zmynene manzelky R Thalii poklesnou na okamzik i otacky. Je to znat hlavne pri parkovani a manevrovani na miste.Za jizdy nema ten posilovac tolik prace a clovek toci spis pomaleji tak se to neprojevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 No v FI byl až do faceliftu taky elektrohydraulický, ale poblikávání i když ne tak silné dělá i elektromechanický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 V FI byl celou dobu vyroby vzdy elektrohydraulicky posilovac, stejne tak celou dobu vyroby FII. Rapid liftback ma zrovna tak elektrohydraulicky posilovac, Spaceback dostal od zacatku elektromechanicky, ktery nasledne dostane i liftback (slysel jsem ze od tydne 45 letosniho roku). Poblikavani svetel je normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Presne tak, jak pise Maverick, vsechny FI, FII a Rapidy Lift do urciteho tydne budou mit el-hydraulicky, prvni je Spaceback, ktery uz ma el-mechanicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Pravda, pravda. Hawk, domluvil jsem, teda dopsal jsem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 se divam, ze jsem to blbe napsal, ale vse je uvedeno na pravou miru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Taky od novoty, jak denní svícení, tak potkávací. Poprvé jsem si říkal, že mě snad přisvětluje mlhové světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) tak jsem to pořešil tedy ubytek "proudu" při točení volantem "silnější" bat varta 12V 61Ah 600A 14 kg 242x175x175mm ETN: 561400060 a už je skoro po poblikavaní , sice pokud fakt fest prudce zatočím tak nepatrně pohasnou světla , ale není jak z puvodní bat ! na F1 jsem tyka takhle řeším ubytek "proudu" při točení volantem Editováno: 13. Říjen 2013, autor: viky58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) To problikávaní světel na Fab l jsem s kámošem taky řešíl.Meli jsem stejnou fabku,ale jemu to problikavalo.Kroutil jsem hlavou čím to může být.Heuréka já si nechal dodělat paket pro špatném cesty a ten taky obsahoval akumulátor silnější 65 Ah.Po prohození akumulátoru mu to už nedělalo. Takže u rapida to bude asi to samé,má slabší kapacitu akumulátoru. P.S. jak se sundává ten plastový nesmysl nad akumulátorem(pojistky), nechtěl jsem to nějak páčít ,i když ty packy odehnu tak s tím nejde hnout. Dík za radu. Editováno: 1. Prosinec 2013, autor: muscus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 včera jsem ráno zjistil, že to bliká i když na neutrál zvýším otáčky na 2 tis. a otáčím volantem :-) dost divný jet třeba na jedničku dojku potmě a při otáčení volantu sledovat, jak ty světla pohasínají. bylo to teda ráno v mrazu hned po startu, takže baterka po startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Zpětné světla to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Tomu se říká Simply Clever jev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 tak posilovač má celkem velký odběr. Baterka, která funguje jako síťový kompenzátor(takový kondík) -> čím menší kapacita baterie -> horší možnost kompenzace poklesu napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 K tomu jak se sundáva ten "plast" z baterky , prvně oklopíš vičko kde je kontakt + povoliš pod víčkem svorku 10 klič , pak to celé z baterky odcvakneš dorží to na plastovýh packách na bat když tak mně opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 2. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 (editace) Vcera kdyz jsem jel vecer z prace jsem zjistil dalsi vec, kdy svetla blikaji. Kdyz jsem zkusil, jestli mam oba predni okna poradne zavrena, tak jsem zmacknul oba tlacitka najednou nahoru a svetla trochu pohasla (i pristrojovka). Tak jsem to zkusil jeste jednou a zas. Kdyz to delam za sebou, tak to vypada jak stroboskop. Mate to taky tak? Editováno: 2. Prosinec 2015, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Jj, okénka tomu dávají pěkně na frak. Když zkusím všechny čtyři, tak budíky skoro zhasnou na moment. Xenonům to ale nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Tak si k tomu zapněte ještě vyhřívání sedadel a skel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.