Publikováno Říjen 6, 201311 r Ahoj všem mám na Vás prosbu mám Octavii 1.8T 110kW s převodovkou NJR a chtěl bych ji vyměnit za převodovku EHA z 1.8T 132kW důvod je že předešlí majitel mé neupozornil že utíká převodový olej přes gufera v převodovce. Tak jsem celou dobu jezdil s bouchající a s 3 decima oleje v převodovce a ocelovíma šponama což nechápu že se to neseklo. Upraveno Říjen 6, 201311 r od Rowen84
Říjen 6, 201311 r Ten kod původní převodovky máš správně? Taková dle dílenské příručky neexistuje. EDIT: I kdyby ti to pasovalo mechanicky tak je tam jiný převodový poměr v rozvodovce. Upraveno Říjen 7, 201311 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Říjen 6, 201311 r Autor Omlouvám se je to typ ENJ. To jsem si teď všim že u ENJ je průměr spojkové lamely 219mm a u EHA 225mm. Opravdu se to nedá nějak upravit?
Říjen 6, 201311 r Tak ještě jednou I kdyby ti to pasovalo mechanicky tak je tam jiný převodový poměr v rozvodovce. Bude ti kecat tachometr. Ta spojka by možná nemusel být problém. Podívej se, že některé převodovky pro 110kW mají taky 225. Nevím jestli to tam půjde.
Říjen 7, 201311 r Autor Ok chápu prý to jde ale uvidím jak se vyjádří škoda-auto. Tak podle té tabulky mi budou sedět tyhle převodovky jako náhrada za ENJ když ji neseženu: DTK, DBZ, ECW, EBN, EGY, EVS chápu to dobře? EDIT: a co repas dělá to někdo? Děkuji za odpověď.
Květen 23, 201411 r Lidi netušíte zda se liší poskládání uvedených převodovek? Mám 1.8T 110 kW, musím měnit převodovku a jestli má ta z RS 132kw delší převody, tak bych jí tam dal radši. Díky, nedaří se mi to nikde dohledat....
Květen 24, 201411 r rs toci pri 90km/h cca 2000ot/min. pri 130 ti poviem ked pojdem domov :-) EDIT: pri 130km/h toci 3200ot/min Upraveno Květen 26, 201411 r od Wojnar Edituj příspěvky!
Květen 25, 201411 r Ok, dík za informace, asi koupím tu RSovou, jelikož mám chip od sportmotoru, tak to bude vhodnější,tedy pokud předpokládám, že ta RSová je dimenzovaná na větší výkon a krouťák.
Červen 26, 201411 r Su to totozne prevodovky. Lisia sa len prevodovym pomerom medzi rychlostami. Pozri DP vyssie. EDIT: EHA by ti mala bez problemov sadnut. Spojka ti tam vlezie. Tachometer ukazuje rychlost na zaklade otaciek kolies zo snimacov ABS. Prevodovka na to vplyv nema. Auto o prevodovke nic nevie. Je tam jedina elektrika a to spinac spiatocky. Upraveno Červenec 16, 201411 r od Wojnar Edituj příspěvky!! Umíš to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.