Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj všem mám na Vás prosbu mám Octavii 1.8T 110kW s převodovkou NJR a chtěl bych ji vyměnit za převodovku EHA z 1.8T 132kW důvod je že předešlí majitel mé neupozornil že utíká převodový olej přes gufera v převodovce. Tak jsem celou dobu jezdil s bouchající a s 3 decima oleje v převodovce a ocelovíma šponama což nechápu že se to neseklo.

Editováno: , autor: Rowen84
Vloženo (editace)

Ten kod původní převodovky máš správně? Taková dle dílenské příručky neexistuje.

post-1028-0-41762700-1381093324_thumb.pnpost-1028-0-56972900-1381093338_thumb.pnpost-1028-0-01549900-1381093362_thumb.pn

EDIT:

I kdyby ti to pasovalo mechanicky tak je tam jiný převodový poměr v rozvodovce.

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Vloženo

Tak ještě jednou

I kdyby ti to pasovalo mechanicky tak je tam jiný převodový poměr v rozvodovce. Bude ti kecat tachometr. Ta spojka by možná nemusel být problém. Podívej se, že některé převodovky pro 110kW mají taky 225. Nevím jestli to tam půjde.

Vloženo

Ok chápu prý to jde ale uvidím jak se vyjádří škoda-auto. Tak podle té tabulky mi budou sedět tyhle převodovky jako náhrada za ENJ když ji neseženu: DTK, DBZ, ECW, EBN, EGY, EVS chápu to dobře?

EDIT: a co repas dělá to někdo? Děkuji za odpověď.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Lidi netušíte zda se liší poskládání uvedených převodovek? Mám 1.8T 110 kW, musím měnit převodovku a jestli má ta z RS 132kw delší převody, tak bych jí tam dal radši. Díky, nedaří se mi to nikde dohledat....

Vloženo (editace)

rs toci pri 90km/h cca 2000ot/min. pri 130 ti poviem ked pojdem domov :-)

EDIT:

pri 130km/h toci 3200ot/min

Edituj příspěvky!
Vloženo

Ok, dík za informace, asi koupím tu RSovou, jelikož mám chip od sportmotoru, tak to bude vhodnější,tedy pokud předpokládám, že ta RSová je dimenzovaná na větší výkon a krouťák.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Su to totozne prevodovky. Lisia sa len prevodovym pomerom medzi rychlostami. Pozri DP vyssie.

EDIT:

EHA by ti mala bez problemov sadnut. Spojka ti tam vlezie. Tachometer ukazuje rychlost na zaklade otaciek kolies zo snimacov ABS. Prevodovka na to vplyv nema. Auto o prevodovke nic nevie. Je tam jedina elektrika a to spinac spiatocky. 

Edituj příspěvky!! Umíš to.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...