Petrrr Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Predprodejni kontrola funguje. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 Tak on to nebyl škrábanec, ale nerozleštěný vosk. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 Co to je za blbost ? To si na to nesahal rukou ? Nerozlesteny vosk setres i normalne prstem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 Sahal a nešlo to, ale netlačil jsem a nechtělo se mi po světle moc patlat. Až když jsme u prodejce pořádně zatlačili, tak to zmizelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Je tohle na reklamaci, odstává mi šev na volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 No samozřejmě, však je to vidět. Máš auto ani ne měsíc, to by mělo být bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Už jsem jim posílal fotky, tak uvidíme, samo budu čekat, že mi dají nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 nic proti, ale nekdy zasnu, co vsechno jsou lidi schopni reklamovat... 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 Presne. Jinak co je na tom obrazku spatne ? Radsi bych i prepocital uzliky jestli nejakej neschazi :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 (editace) Nevím co se vám nezdá, připlatil jsem extra tento volant, prvotní zjištění bylo hmatem, prostě kůže leze ven, mě to vadí. Přidal jsem detail vady do kroužku. Editováno: 1. Listopad 2017, autor: Petrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 V tom s tebou souhlasím, tohle totiž kvalitářům hodně uteklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Tak hlavne to chce poradne vyfotit. Obe fotky co si sem dal jsou zaostreny uplne na neco jinyho a to podstatny ram nejde skoro poznat ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 (editace) Po roce na den přesně znovu začal cvakat zámek 5. dveří na kostkách. Tak dnes po návštěvě v AS opraveny kovové zvuky při přejezdu nerovností od pátých dveří. Dotažen zámek, přenastaveny dorazy a celé dveře mírně seřízeny v pantech, prý to úplně nesedělo. Dokonce měli podezření na nesouměrnost celých dveří, ale měření to nepotvrdilo. Pískání klimy po létě přestalo a závada se neprojevila. Počkáme zase na léto. Občasné nezařazení zpátečky je prý vlastnost převodovky man a nikoliv vada. Byly my doporučeny tipy na úspěšné řazení-kupodivu fungují. Editováno: 24. Listopad 2017, autor: Atrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Podel se o ty tipy. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 24. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2017 Tak tu máme další vlastnost. Ty tipy mě také zajímají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Tak tuhle vlastnost ja mam od novoty. Musim radit jako na dvakrat. Tedy zmacknout pojisku dat paku do leva, chvili pockat a pak paku teprve dopredu. Pokud to udelam nejak plynuleji jde to blbe a treba i pres zuby. Pritom na sluzebnich F2 ale i F1 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 v TPI psali, ze na ten problem s razenim zpatecky chystaji nejakou opravnou sadu. Jinak me dkyz nejde zaradit, tak s autem trochu cuknu dopredu a pak uz to vetsinou jde hned.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Vedoucí dílny mi poradil po vyšlápnutí spojky 1-2 sek. počkat a pak zařadit, prostě neřadit zároveň se spojkou - funguje vždy. A pak zmáčknout spojku 2x po sobě - dost blbé, ale taky funguje. Prý to mají i nejnovější Hyundaie - Tuscon i nová i30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Ještě mám u Rapida pocit, že když řadím 2ku přímo z 1čky tak to jde taky ztuha. Přes neutrál je to plynulejší - ale delší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Jo to dvojite vymacknuti spojky je zname jak u 120citek. I to ze musis pockat je pravda, ale kdyz nekde manevrujes v provozu kde za tebou stoji dalsi auta neni cas cekat. No jo ve 21st. se vracime pomalu do stredoveku. Hlavne ze vymysli pic.viny jako asistenty na kde co a ale poradne udelat prevodovku to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 před 14 hodinami, Petrrr napsal: Tak tuhle vlastnost ja mam od novoty. Musim radit jako na dvakrat. Tedy zmacknout pojisku dat paku do leva, chvili pockat a pak paku teprve dopredu. Pokud to udelam nejak plynuleji jde to blbe a treba i pres zuby. Pritom na sluzebnich F2 ale i F1 . Taky to mám od začátku, Nejdříve jsem doufal, že si to postupně sedne, ale už dávno jsem ztratil iluze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 V 25. 11. 2017 na 19:01, Atrani napsal: Ještě mám u Rapida pocit, že když řadím 2ku přímo z 1čky tak to jde taky ztuha. Přes neutrál je to plynulejší - ale delší. Ahoj, zajezdil jsem si s novu i30 1.4 T-GDI a řazení zpátečky i jedničky šlape jak v prémiovém autě. To si automechanik asi vymyslel bajku pro uklidnění :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 kdepak, špatné řazení zpátečky je typické pro současné manuály VW ale dle mého názoru to jde poštelovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Taková malá ukázka, co se stane, když se vám ve světle usídlí zvířátko. https://photos.app.goo.gl/0Nq5qDRCnNqHpN5t1 https://photos.app.goo.gl/R2VdawMkRIFuSJfz2 https://photos.app.goo.gl/zkTWWsS8wBKRvito2 A co teď s tím. Aspoň to nejsou škrábance, jak jsem si prvně myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 To to zvířátko mělo pěknou klaustrofobii a posralo se? Jedině světlo rozlepit a vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.