Rypicong Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 když jsem naboural, tak mi přestalo fungovat servo, nárazem pak bylo špatné ukostření. zkus projít dráty kolem serva - zvlášť, když píšeš že se to stalo po přejetí velkých nerovností... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkyn Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Zítra tam jedu, tak dám vědět, jestli na něco přijdou, koukal jsem na kabely, jestli někde něco není vypadlé po opravě toho silentbloku,a jediné co se mi nezdá je to, že ŘJ v držáku má dost velkou možnost pohybu, prostě v držáku hrká... ale k tomu mi řekli, že je to normální, ale mě se to moc nezdá, protože u fábie se ani nehne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Jo, ŘJ v lůžku hrká. Já ji vypodložil starým 5mm jekorem a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 (editace) Nekolik dni zpet jsem zaznamenal, ze mi neco sterka ve dverich kufru. Slysim to, jen kdyz zaviram kufr (nebo mavam s nim nahoru dolu), je to jakoby tam byl nejaky kaminek nebo sroubek. Nevite co by to mohlo byt? Ze by se tam neco ulomilo nebo uvolnilo? Da se to nejak lehce rozebrat? Nebo s tim zajet do servisu? Editováno: 3. Srpen 2014, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Nemáš nahodou přilepenou spz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 (editace) Nene, nedelal jsem zadne upravy. Bud se tam podle mne neco uvolnilo, nebo tam nejak neco spadlo vrchem jak je takovy ten plast? Ale ted jsem koukal, ze tam neni skoro zadna mezera, takze se tam urcite neco uvolnilo.. Editováno: 3. Srpen 2014, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Mně napadlo, jestli ti tam nespadl takový jen bíly plast do kterého se šroubuje SPZ (to se stalo mně). A jinač sundej ten tapec, nic to není drží to na takových příchytkách, které se dávali už do 120cítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 ten plast jsem já radši sundal a přelepil díru voděodolnou páskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 No však jak jsem ho sundával, tak mi spadl dovnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 no, to musíš rozebrat tapec, což je celkem opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Pri tom sundavani mam vytahnout z toho koberce ty prichytky (vypacit sroubovakem?) a nebo mam tahat za koberec a ono to pujde i stema prichytkama? Jsem v tomhle uplny amater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 já to dělal plochým šroubokovákem, pokud to budeš sundavat celé, tak bacha na tu gumovou rukojeť, za kterou taháš když zavíráš kufr, je myslím na šrouby který nejsou moc vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Mne pred časom tiež začalo niečo hrkať v piatych dverách. Išiel so do servisu a niečo odtiaľ vytiahli že už je to OK. Na druhý deň idem do kufra a svetlo osvetlenie EVČ visí na kábloch. Pozerám na svetlo a je tam odlomená jedna pružiaca nožička.Tak chlapci sa neunúvali hľadať odkiaľ je ten odlomený kúsok. som tam zašiel znova a vymenili mi svetlo osvetlenia EVČ. Tak budeš mať asi niečo podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Takže jsem to dnes rozebral (docela to šlo jednoduše) a našel jsem tam ten bílý plast, který drží SPZ (rozpínací matice?). Je to trochu pro mně záhada, protože SPZ normálně drží (jsou tam oba). Jedině, že by tam byl ještě nějaký třetí. Nedrží tam mimo SPZ taky ještě pomocí toho bílého plastu? Druhá varianta je ta, že to tam někdo vyměnil, aniž bych o tom věděl a ten starý prostě spadl dovnitř. Auto jsem totiž poslední dobou pár krát půjčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Celkem fajn je lista na palubce (stribrna), ktera odrazi slunicko... Asi necham nastrikat do matu nebo uplne jine barvy. Jak slozite je jeji vyndani + vyndani listy na leve strane od volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 My s prukopnickymi Rapidy tento problem resit nemusime. Zadna listicka zadny problem. i i kdyz nekteri by ji radi. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 jo, ta lišta byl jeden z důvodů, proč jsem si vzal dynamic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) Co to píšeš za blbost lišta je u Mr 2014 v každé verzi a je jedno jestli je dynamic paket nebo ne jen vzory jsou jinéééé pokuď vím tak dynamic má na výběr s bílé lišty nebo černé. Editováno: 10. Srpen 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Motaaa, nějakej podrážděnej ne ? Jestli jsi to nepochopil, tak jemu ta stříbrná lišta vadí, protože se od ní všechno odráží. Já pouze napsal že mě také vadila jaká je a proto jsem si objednal dynamic kde je černá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 To myslíš stříbrnou z Elegance? Broušený hliník? Ta rozhodně nic nějak překáživě neodráží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 nevím jestli něco odráží, mě všechny ty základní lišty přijdou prostě ošklivé, ta poslední už je o trochu hezčí, já vzal černou čistě z designového hlediska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) Jestli se pocita do specifikace ,,nic nejak prekazive neodrazi'' odrazeni slunecniho svitu do xichtu, tak pak s tvym prispevkem se neda nesouhlasit. Jinak auto nemam nafoceny zde na foru, pac je firemne polepeno a nechci tu delat nevyzadanou pozornost. Editováno: 14. Srpen 2014, autor: Jakub84138 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Dost debilni uchyceni hadic k zadnim kotoucum, najeto 23 tis. a hadice vypadeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 hadice to urcite nebudou jsou to nejspis lanovody,... pochybuju ze by hadice nebyli usazeny pevne na karoserii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Ok, špatně jsem se vyjádřil, jsou to lanovpdy. Už u novýho auta mi vdilo, že jsou nízko a že lezou pod auto. Dneska si říkám, že to je fakt moc a na obou stranách je to vyháknutý z těch drátů, co to drží. Na straně výfuku je ještě plastovej kryt, kterej drží na jedné straně a ten vyháknutej lanovod , jak na něm ležel, je ohnutej směrem k zemi. Mně vadí pokuk u auta trčí něco dolů, výfuk, nebo právě lanovody a tohle je až moc. Budu to muset nějak poladit až budu mít auto na zvedáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.