Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Když na brzdu hamptneš v krizové situaci, tak si myslím, že HBA zareaguje úplně stejně, tj. s maximální hodnotou. U sport možná o trochu později, ale s výrazně větším důrazem. Sensitivní možná bude reagovat citlivěji s pozvolnějším náběhem. Finální působení v čase bude ale myslím naprosto stejné.

K tomu nastavení ještě malá poznámka: když jsem poprvé zabrzdil s novým nastavením, brzdy brzdily jak v malém Peugeotu Partner nebo Nissanu Kubistar, co máme v práci. Když jsou tyhle dodávečky nenaložený, brzdí proti normálnímu osobáku velice ostře, až je to někdy nepříjemný. A brždění při původním nastavení bylo podobné jako když ty dodávky jsou naložený, takže pěkně mdlý a někdy člověk brzdí i očima. Toť moje pocity. Bohužel, jak jsem psal, ŠA mi na můj dotaz odpověděla, že je to popsaný v návodě a bližší informace k technickým parametrům jednotlivých nastevení nesděluji.....       

Editováno: , autor: miklisek
Vloženo

Nooo.. tak v hlave ho určite nemám :D nabudúce to pozriem, myslím že log som si nerobil.. aj tak je to v adaptáciách.. 

HHC som pozeral že ti nejde... ale sport brzdy si nepamätám.. 

Vloženo

Protože konečně pořádně pršelo, testoval jsem ty stěrače dle rychlosti vozu. No cyklovač tam jsem změnu nezaznamenal za jízdy a ostatní rychlosti taky moc ne a když tak nepatrně. Výrazně znát je to, když dá člověk na max. rychlost a zastaví, tak stěrače začnou stírat zhruba rychlosti max. na cyklovači. pokud tam má zvolenou druhou rychlost, tedy páčku v druhé poloze a zastaví, stěrače přestanou stírat úplně, po rozjezdu v obou případech zase začnou. To samé platí o cyklovači na nejvyšší rychlost, tam se to výrazně zpomalilo také až po zastavení. 

Vloženo

Petrrr: Ja to zkousel zatim jen na druhou rychlost a fungovalo mi to tak, ze kdyz jsem uplne zastavil, tak sterace o dost zpomalily, ale stiraly porad. Nezastavily uplne. Nemyslim si, ze se rychlost steracu menila v zavislosti na rychlosti. Na treti, nejvyssi rychlost to bude fungovat podle mne uplne stejne, to jsem ale nezkousel, protoze tolik neprselo. V predchozim aute (ne skoda), jsem to mel uplne stejne.

Vloženo

Jo, asi to bude jak píšeš, neměl jsem zas tolik času to zkoumat. Každopádně ve všech režimech stěrače zpomalili až po zastavení vozidla, nějaké odlišnosti závislé na rychlosti auta jsem si nevšiml.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...