Červen 22, 201510 r Jasný, však já Ti taky nic nevyčítám, jen taková úvaha. Samotného mě překvapilo, že ti tu informaci vůbec dali. Pohádek o lesu a kapradí už jsem slyšel v autorizacích tolik, že by to vydalo na velmi tlustou knížku. Sám jim nevěřím ani slovo a vše si ověřuji, protože občas nevím jestli to co říkají myslí vážně, že tomu sami věří a nebo prostě ze mě vědomě dělají vola, obojí není správné.
Červen 22, 201510 r Hele, ta jejich odpověď je přeci pitomost. HHC se nastavuje v brzdách a ABS, ne v nastavení ESP, ne? Nebo to motám dohromady a je to jeden kanál? A nechápu, co všechno by člověk měl kvůli tomu proboha domontovávat. Přeci to není mechanická záležitost, ale jen nastavení software.
Červen 22, 201510 r Autor Pokud se nepletu já, tak podmínka pro HHC je ESP. A tudíš pokud bys chtěl dodělat HHC tak musíš i ESP a to už by záruka padla. Ale ESP mají u nás všechny rapidy v základu.
Červen 23, 201510 r Jo tak to jo, takhle by se ta jejich odpověď dala chápat. Ještě, že nenapsali, že podmínka je mít ESP+.
Červen 30, 201510 r tady jsem našel jednu stránku na pár dodělávek http://ankk-vagcom.com/category/codages_vagcom/skoda/skoda_rapid_nh/
Červenec 4, 201510 r Ahoj, dá se dokodovat stahování a vytahování oken přes dálkové ovládání. Mě fascinuje, že to umí kde jaká stará Fabie a Rapid to neumí. Díky za info
Červenec 4, 201510 r Řešilo se to tady na fóru několikrát, nejde, motorky nemají snímače dojezdu. A kromě toho chybí příslušná řídící jednotka. Nejde to zatím ani u nových MR.
Červenec 4, 201510 r Díky za info. No ještě, že už mám objednanou Octavii RS tam věřím, že už to bude automaticky.
Červenec 14, 201510 r Tak se mi po dokódování HHC objevila chybka, a to hlášení závady asistentu rozjezdu do kopce, které vždy problikne v následující situaci: Start/stop je aktivní a vypne motor -> za předpokladu, že zatáhnu ručku a odepnu si pás, tak S/S už zpátky nenastartuje a musím nastartovat ručně (to je OK) -> vypnu tedy zapalování a v tom momentě mi na displeji problikne tato závada -> nastartuji a vše je OK. Je to zvláštní, protože HHC funguje normálně před i po nastartování. A hlavně se ta chybová hláška zobrazí i na rovince, když HHC není vůbec aktivní... Upraveno Červenec 14, 201510 r od toldi
Červenec 14, 201510 r ještě, že auto s tím slavným SS nemám i když to s tím třeba nemusí souviset. Divné.
Červenec 19, 201510 r je to špatně nakódováno, jde o MR16 kde většina elektroniky je podobná OIII/FIII, takže plno věcí není ještě zmapováno
Červenec 20, 201510 r Tak abych se taky trochu zapojil a nedělal mrtvého brouka Ferda mi poradil, že by mohl být problém v tom, že je to nakódováno na automat a ne na manuál, což jsem taky rolbařovi psal. Včera mi pak rolbař ještě psal, že už asi tuší, kde je problém a dohodli jsme se, že ještě počkáme, až bude mít možnost osahat si nějaký jiný MR2016 s HHC, aby si to mohl ověřit. Já sám tomu prd rozumím, takže vyčkávám a pevně doufám, že se na něco přijde. Holt to je daň za to, když je člověk první...
Červenec 20, 201510 r No vidíš a už jsi to vyřešil s mojí nápovědou přes majitele vozu?? ještě ne, jelikož mám dovolenou, nápověda je občas fajn, to víš, nikdo neví všechno a od toho tady to forum máme Upraveno Červenec 20, 201510 r od rolbař
Červenec 24, 201510 r Autor Objevil jsem další věc, zmizel mi údaj z maxiku o teplotě oleje. Nevím kdy, buď při předělání na pevný interval, anebo při dodělání položky dotankovat. Nesetkal se s tím někdo?
Červenec 24, 201510 r Autor Spíš bych to viděl, že zas škodovka o tom hovno ví. Pojedu v září na garančku, tak ať to spraví.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.