Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jasný, však já Ti taky nic nevyčítám, jen taková úvaha. Samotného mě překvapilo, že ti tu informaci vůbec dali. Pohádek o lesu a kapradí už jsem slyšel v autorizacích tolik, že by to vydalo na velmi tlustou knížku. Sám jim nevěřím ani slovo a vše si ověřuji, protože občas nevím jestli to co říkají myslí vážně, že tomu sami věří a nebo prostě ze mě vědomě dělají vola, obojí není správné.

Vloženo

Hele, ta jejich odpověď je přeci pitomost. HHC se nastavuje v brzdách a ABS, ne v nastavení ESP, ne? Nebo to motám dohromady a je to jeden kanál? A nechápu, co všechno by člověk měl kvůli tomu proboha domontovávat. Přeci to není mechanická záležitost, ale jen nastavení software.

Vloženo

Pokud se nepletu já, tak podmínka pro HHC je ESP. A tudíš pokud bys chtěl dodělat HHC tak musíš i ESP a to už by záruka padla. Ale ESP mají u nás všechny rapidy v základu.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak se mi po dokódování HHC objevila chybka, a to hlášení závady asistentu rozjezdu do kopce, které vždy problikne v následující situaci: Start/stop je aktivní a vypne motor -> za předpokladu, že zatáhnu ručku a odepnu si pás, tak S/S už zpátky nenastartuje a musím nastartovat ručně (to je OK) -> vypnu tedy zapalování a v tom momentě mi na displeji problikne tato závada -> nastartuji a vše je OK.

Je to zvláštní, protože HHC funguje normálně před i po nastartování. A hlavně se ta chybová hláška zobrazí i na rovince, když HHC není vůbec aktivní...

Editováno: , autor: toldi
Vloženo

Tak abych se taky trochu zapojil a nedělal mrtvého brouka :) Ferda mi poradil, že by mohl být problém v tom, že je to nakódováno na automat a ne na manuál, což jsem taky rolbařovi psal.

Včera mi pak rolbař ještě psal, že už asi tuší, kde je problém a dohodli jsme se, že ještě počkáme, až bude mít možnost osahat si nějaký jiný MR2016 s HHC, aby si to mohl ověřit. Já sám tomu prd rozumím, takže vyčkávám a pevně doufám, že se na něco přijde. Holt to je daň za to, když je člověk první...

Vloženo (editace)

No vidíš a už jsi to vyřešil s mojí nápovědou přes majitele vozu??

ještě ne, jelikož mám dovolenou, nápověda je občas fajn, to víš, nikdo neví všechno a od toho tady to forum máme :)

Editováno: , autor: rolbař
Vloženo

Objevil jsem další věc, zmizel mi údaj z maxiku o teplotě oleje. Nevím kdy, buď při předělání na pevný interval, anebo při dodělání položky dotankovat.

Nesetkal se s tím někdo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...