oneb1t Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Já myslím, že důvod je zřejmý. Prostě si to rádi nechají všechno zaplatit. Pokud cpou podobné/stejné ŘJ do všech Rapidů, tak by klidně mohli dát HHC do standardu všem výbavám (a vlastně by je to nic nestálo, ten zápis jednoho bitu jistě utáhnou :-)) a to auto by zase bylo trochu hezčí v porovnání s čínskou konkurencí. Ale proč by to dělali když se na tom dá ještě vydělat? Za pár let se stane HHC samozřejmostí a pak prostě slavnostně prohlásí, že odteď to mají všichni bez rozdílu výbavy a budou se tvářit, jako že dávají modré z nebe. Přesně takhle to bylo s ESP a TPM. Ale zpět k tématu kódování ... neřešil jste někdo v poslední době uplatnění záruky po dókodování výbavy? Vím, že se to tu na fóru řešilo mockrát, ale bohužel je k tomu mnoho názorů. V servisu pochopitelně tvrdí, že kódováním dodatečné výbavy padá záruka (minimálně na tu konkrétní komponentu). Zde na foru řada lidí psala, že záruku uplatnili bez problémů klidně i s chiplým motorem. Tím se samozřejmě otevírá rozsáhlé téma, zda autorizovaný servis vůbec dokáže něco zjistit (porovnat obsah paměti, jde to na ODIS, mají kopii paměti z posledního servisu, je někde ve ŠA databáze s checksumy jednotlivých aut atd.)? Nechci tu uplně rozjíždět velkou diskuzi, neb je to trochu offtopic, ale spíš jestli někdo může dát jasnou odpověď nejlépe založenou na zkušenosti? Ferdo? :-))) Ono je to trosku jinak ze zakona musej mit od nejakyho roku auta ESP a TPMS aby se nemuselo vyrabet 20 variant jednotek tak vyrabej jednu ktera umi vsechno a jen si to vypinaj podle segmentu kam ta jednotka pujde kvuli tomu ze je ESP povinny tak auto vsechny senzory a dalsi vybaveni musi automaticky mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Zobrazení teploty oleje v MFD při pevném intervalu: 17-Instruments --> 10-Adaptation --> (7)-ESI: Coding of Service Interval Extension (SIE)-TOG --> Oil level thermal sensor connected Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 Zdravim vsechny, mam dotaz, da se dokodovat u Rapida Spacebacku aby byla funkcni elektrika do doby otevreni dveri? Hrozne me sejri, ze vypnu zapalovani a uz nevytahnu okna... Nebo zda by se dalo a jak aktivovat vytazeni oken klicem/dalkou... Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIchal Kolda Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Také by mě zajímalo zda se dá dokodovat stažení a vytažení oken klíčkem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Mam pocit ze to ide iba na vodicovom od MY2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Tohle mi nejde do hhlavy. Moje stara octa mela dojezdy jen vpredu, ale okna sla ovladat na dalku vsechna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Ale musel si celou dobu drzet tlacitko ne ? Tady je hlavne asi problem v tom ze kdyz vypnes klicek tak tam proste neni stava. Coz treba u jednickovy fabky este nejakou dobu byla treba na okenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Pokud si otevrel dvere ridice bylo tez po stave. Pripadne to bylo omezeno na 10 min. Ze do 10 min neotevrel-li si dvere po vypnuti zapalovani tak okenka fungovala pri ovladani zevnitr tlacitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Ale musel si celou dobu drzet tlacitko ne ? Tady je hlavne asi problem v tom ze kdyz vypnes klicek tak tam proste neni stava. Coz treba u jednickovy fabky este nejakou dobu byla treba na okenka Jop musel jsi to držet, ale to už člověka tak neomezovalo. Prostě jsi zamkl auto a podržel tlačítko dokud se okna nezavřela. V případě odemknutí jsi zase čekal dokud nesjedou. Pokud jsi tlačítko pustil, okna se zastavila v aktuální pozici. A to bez dojezdů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Muzete mi poslat nejaky odkaz na diagnostiku pres kterou si dokazu neco dokodovat ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 čína na ebay třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 (editace) Po letmém přečtení tohoto vlákna jsem docela v šoku z toho, co všechno jde povolit a co za to Škodovka chce. Má už někdo vyzkoušeno kódování u MR17? Pokud by tu byl někdo ochotný z okolí Brna, tak bych se stavil, až mi to moje vyrobí. Případně SZ. Děkuji. Editováno: 4. Srpen 2016, autor: Atrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnilus Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Je nejaka moznost deaktivace svitici kontrolky při automatickem zamknuti dveri ? Ta oranzova kontrolka me vytaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 V 30. 7. 2016 at 21:34, hnilus napsal: Muzete mi poslat nejaky odkaz na diagnostiku pres kterou si dokazu neco dokodovat ? Diky http://www.vag-com.cz/zbozi/3587/VAG-COM-Max.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 1. Skusal niekto aktivovat zobrazenie nastavenej rychlosti tempomatu? 2. Nefunguje mi aktivacia zvukoveho potvrdenia odomknutia a zamknutia (cez Caristu), ide to niekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 33 Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 (editace) Zdravím je tady někdo z Frýdku Místku nebo okolí na dokódovaní na SB 2015 1.2, 81Kw...... Sprortovní posilovač Asistent rozjezdu do kopce HHC Protočení ručiček při zapnutí zapalování Dodatečné setření po ostříknutí Rychlost stěračů dle rychlosti jízdy Dik za info. Editováno: 21. Srpen 2016, autor: Lukáš 33 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Nevie mi niekto pomôcť,dokodovať na rádiu bolero,Rapid MR 2016 basy v zadných dverách?Menil som repro za koax.a chybajú basy.Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasPaprok Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Je tady nekdo z okoli F-M, Ostravy kdo umi dokodovat vybavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Kopřivnice,více když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Tak včera kolegovi dokódováno HHC a ledky v SPZ :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasPaprok Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 muzu potvrdit a doporucit, oboje bez problemu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 V 5. 5. 2016 at 20:52, MIchal Kolda napsal: Tak konečně mám také dokodováno : asistent rozjezdu, conner funkce, sport posilovač, coming and leaving a led osvětleni RZ a to vše díky michal2009 mohu jen doporučit Zdravim, chcem sa opytat aku mate RJ a vybavu ak ste si vedeli aktivovat corner funkciu? Ja mam RJ2015, a vybava ambition extra, cize aj hmlovky. Tuto funkciu by som chcel aj ja, ale niekto vravi, ze nie je mozne ju aktivovat. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Fabia 2016, Ambition Plus SK, Corner úspešne nastavené. čiže pri Rapide predpokladám že to bude rovnaké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Ja mam MR2016 a BCM 6C0937089C a corner v pohode dokodovany. Ale musim povedat, ze oproti OII FL je to prd. Tie hmlovky toho moc nenasvietia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Ja MR2015, 6R0937087R a nejde to, mam pocit ze tam treba aj kabelaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.