oneb1t Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 tak kdyz ti funguje ABS tak je to pri kritickym brzdeni skoro jedno jakmile dosahnes hranice zastaveni kola tak uz to vic brzdit nebude ani kdyby ses rozkrajel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Když na brzdu hamptneš v krizové situaci, tak si myslím, že HBA zareaguje úplně stejně, tj. s maximální hodnotou. U sport možná o trochu později, ale s výrazně větším důrazem. Sensitivní možná bude reagovat citlivěji s pozvolnějším náběhem. Finální působení v čase bude ale myslím naprosto stejné. K tomu nastavení ještě malá poznámka: když jsem poprvé zabrzdil s novým nastavením, brzdy brzdily jak v malém Peugeotu Partner nebo Nissanu Kubistar, co máme v práci. Když jsou tyhle dodávečky nenaložený, brzdí proti normálnímu osobáku velice ostře, až je to někdy nepříjemný. A brždění při původním nastavení bylo podobné jako když ty dodávky jsou naložený, takže pěkně mdlý a někdy člověk brzdí i očima. Toť moje pocity. Bohužel, jak jsem psal, ŠA mi na můj dotaz odpověděla, že je to popsaný v návodě a bližší informace k technickým parametrům jednotlivých nastevení nesděluji..... Editováno: 23. Březen 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 zkus stejnej email odeslat do VW nebo seatu ze mas toledo tam si s tebou urcite vic pokecaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 No vidíš, dobrej nápad, zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 a nejvic si pokecaj mozna v audi kdyz jim napises ze mas S3/A3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 A nebo v Porsche, když jim řekneš, že máš Caymana. nebo rovnou v Bentley když jim řekneš, že máš Continental. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 (editace) spis lambo/bentley to je soucasti koncernu Editováno: 25. Březen 2015, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Nastavil jsem si sensitive a mel jsem pocit, ze je to opravdu mdlejsi nez na sportu, presne jak pise miklisek. Tak jsem to dal zpet na sport a necham to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Vie niekto zistit ci do MR2012 pojde nakodovat "sportove brzdy"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Ahoj Temik, Lubino ti už sport režim nakodoval v PN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Sevas Maco. Mne sa zdalo ze nie ze spominal ze to neslo, ale mozem sa mylit Editováno: 26. Březen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Lubino je aj tu na fóre, skús sa mu ozvať nech sa ti na to pozrie on ti bude vedieť povedať aký mód tam máš nakódovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Lubino, nemas nahodou ulozeny log v hlave ci si mi nakodoval sportove brzdy alebo to vtedy v PN neslo? Dakujem Editováno: 26. Březen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Nooo.. tak v hlave ho určite nemám nabudúce to pozriem, myslím že log som si nerobil.. aj tak je to v adaptáciách.. HHC som pozeral že ti nejde... ale sport brzdy si nepamätám.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 koukni do slozky DEBUG v VCDS,tam mas ulozene co jsi menil i v adpatacich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 HHC sa ti podarilo, sedel som v aute keď to Temik skúšal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Tak tak, HHC funguje, ale nevim si zvyknut, 13 rokov uz nicim spojka+plyn a teraz zrazu zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Kto si to má všetko pamätať maros skúsim, ale robil som to minimálne na troch Rapidoch tak ktovie či nájdem to pravé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Nemusis hladat, staci ze nabuduce najdes na mna cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapid_jh Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Doporučíte někoho na dokódování v Praze a okolí? Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 (editace) Rolbař forum.skodahome.cz/user/6604-rolbar/ Editováno: 29. Březen 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapid_jh Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 to: leštěnkář díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Protože konečně pořádně pršelo, testoval jsem ty stěrače dle rychlosti vozu. No cyklovač tam jsem změnu nezaznamenal za jízdy a ostatní rychlosti taky moc ne a když tak nepatrně. Výrazně znát je to, když dá člověk na max. rychlost a zastaví, tak stěrače začnou stírat zhruba rychlosti max. na cyklovači. pokud tam má zvolenou druhou rychlost, tedy páčku v druhé poloze a zastaví, stěrače přestanou stírat úplně, po rozjezdu v obou případech zase začnou. To samé platí o cyklovači na nejvyšší rychlost, tam se to výrazně zpomalilo také až po zastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Petrrr: Ja to zkousel zatim jen na druhou rychlost a fungovalo mi to tak, ze kdyz jsem uplne zastavil, tak sterace o dost zpomalily, ale stiraly porad. Nezastavily uplne. Nemyslim si, ze se rychlost steracu menila v zavislosti na rychlosti. Na treti, nejvyssi rychlost to bude fungovat podle mne uplne stejne, to jsem ale nezkousel, protoze tolik neprselo. V predchozim aute (ne skoda), jsem to mel uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Jo, asi to bude jak píšeš, neměl jsem zas tolik času to zkoumat. Každopádně ve všech režimech stěrače zpomalili až po zastavení vozidla, nějaké odlišnosti závislé na rychlosti auta jsem si nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.