Srpen 17, 201411 r mě ty ručičky aktivovat nejdou - a to mam MR2014 jedine ze se to tam nekde dopisuje v coding ale nemam zase labely
Srpen 17, 201411 r Ahoj, zkoušel někdo nastavit tu rychlost na rádiu? Snažim se to udělat podle toho videa, ale nedostanu se až do toho ,,posledního" menu. Nezkoušel někdo? Ahoj skušal som to a tiež mi to nejde, to bude asi nejaký špeci typ radia do Ruska
Srpen 23, 201411 r ještě tu chybí že lze změnit tuhost posilovače (hodnoty 11250 pro normál a 11220 pro sport) viz http://forum.skodahome.cz/topic/128984-rs-nastavení-posilovače-u-rapidů/
Září 6, 201410 r Ferdo25: Nebo jestli to vi nekdo jiny. Tedy u Rapida jde dokodovat asistent rozjezdu do kopce? Mam R 1/2013 vyrobu, nemusi to zase neco mit (jako spravnou BMC jednotku u Tempomatu ? Volant vim ze jde rezim sport. No a ty rucicky nevim. Jeste nedavno se rikalo ze u Rapida nejde diky ocesane eletronice vubec nic, nebo se to jen musi umet?
Září 6, 201410 r lze to zalezi to jen na ESP (ktery ma ale rapid u vsech vybav) melo by to bejt schovany pod timhle mistem kdyztak nekdo muze potvrdit/vyvratit sam sem to jeste nezkousel • [VCDS] Hill Hold Assist • Controller 03(ABS)• Coding 07• long code helper• Byte 16• Bit 0 enable (tick box) rucicky jdou bez problemu viz s tema hodnotama pro posilovac je vic variant viz tahle tabulka (meni se posledni 2 cisla) xxx??: Program Type10 - Normal (9N: PR L05, L06, L07, L08, L19, L20, L21, L32, L33)11 - Seat Ibiza (6J)20 - Polo 9N GTI (PR G12)21 - Seat Ibiza (6J)30 - Comfort (Polo 6R Comfortline)40 - Normal light vehicles (9N: PR L01, L02, L03, L04, L15, L16, L17, L18 )41 - Skoda Fabia 2 RS / Polo GTI50 - Comfort for light vehicles (Polo 6R Highline)51 - Audi A1 (8X)60 - Steering assistance for impaired (PR 1N5) Upraveno Září 6, 201410 r od oneb1t
Září 6, 201410 r pokud mas budiky 5JA 920 8xx tak to jde jednoduse zapnout jen pres VCDS --> Instruments --> Adaptation --> indicator_celebration --> change it to "On" and "Do It!" je mozny ze existuje nejakej typ budiku/softu na kterejch tohle nefunguje ale vzhledem k tomu ze na videjku je jeden z prvnich rapidu tak tenhle postup bude fungovat pro drtivou vetsinu jezdicich rapidu pro tyhle budiky to muze bejt slozitejsi a lze to zapnout treba pomoci vds pro (ktery se mi povedlo rozbehat na virtualboxu a pres USB rozhrani ) mozna sem casem na to taky dam tutorial pokud to nekoho bude zajimat ale je to pokrocilejsi a pomerne nebezpecna hracka Upraveno Září 6, 201410 r od oneb1t
Září 6, 201410 r Ferdo, ja se Te ptal, ale neodpovedel si mi. Oneb1t se odpovedet alespon snazi. Upraveno Září 6, 201410 r od Petrrr
Září 6, 201410 r ja to nemam jen pro ty budiky (navic rucicky uz mam zapnuty) zajimalo me jestli to neco dokaze na rapidu cist pristi tejden to ozkousim (zatim sem funkcnost testoval jen na stolaku + serial port monitor nechtelo se mi s notebookem do auta) ano je mozny ze vds pro novy budiky cist neumi ale stejne to zkusim protoze takova informace nikde na internetu dostupna bezne neni i kdyby to tak bylo tak muj vyzkum neprijde na zmar a bude se hodit aspon lidem pro vylepseni ovladani okynek u fabie 1 apod... tady prozatimni testovani (z virtualboxu komunikace na com1 pres virtual serial na usb kabel ) + nastavenej timing v ovladaci tak ze by to melo valit http://postimg.org/image/61qbwz1jp/full/ Upraveno Září 6, 201410 r od oneb1t
Září 6, 201410 r Me tady muzes psat co chces , ja tomu rozumim uplny prdlajs. Uz pulka tohoto vlakna mi prijde jako spanelska vesnice pro me. Ja nehledam navod, jen se ptam co zarucene lze a co ne. Klidne bych si to od nekoho ( napr. i od Ferdy) nechal i za uplatu udelat. Ale abych jel nekam treba 160 km abych se dozvedel ze nic nejde se mi nechce.
Září 6, 201410 r Pokud už jsem zde na to odpověděl přímo v tématu tak nechápu tvé rozhořčení.. http://forum.skodahome.cz/topic/126899-asistent-rozjezdu-do-kopce-rapid/?p=1900355
Září 7, 201410 r Ok Ferdo, ja nejsem rozhorcen . Tedy beru za samozrejme ze tedy u tebe pri kodovani-prizpusobovani nehraje roli modelovy rok a nic dalsiho. Proste, rucicky, kontrolka svetel, asystent r.d.k. lze u vsech Rapidu.Diky
Září 7, 201410 r Díky ferda25 včera úspěšně nakódováno na Rapida Spaceback XDS, asistent rozjezdu do kopce a protočení ručiček. BOREC!! Ještě jednou díky.
Září 7, 201410 r je to soucasti jednotky co ridi ESP (to taky v nekterejch situacich potrebuje pribrzdit kola) a jelikoz rapidi maj vsichni esp z vyroby tak vsechny tyhle dalsi systemy tam jdou taky zapnout (HHC, XDS a zrejme i TPMS (kontrola tlaky v pneumatikach ale u ty je potreba jeste nakodovat podporu i pro budiky)
Září 7, 201410 r Pokud se asistent r.d.k. zapne, da se to pak nejak prepinat a nebo to uz bude zapnute a muselo by se to opet pres kablik vypnout, pokud by to nekdo chtel zas vypnout?
Září 7, 201410 r Autor Ke kontrole tlaku v pneumatikách je třeba ještě tlačítko,ne? Není tu někdo z Ostravy kdo umí aktivovat asistenta rozjezdu?
Září 7, 201410 r nemel bys ale zalezi na tom jak hodne to budou zkoumat jinak tohle je funkcni • [VCDS] Hill Hold Assist • Controller 03(ABS)• Coding 07• long code helper• Byte 16• Bit 0 enable (tick box) a zaroven to zapne channel "hill start assist" v adaptation a tam si pak muzete nastavit jak dlouho to drzi brzdu pri rozjezdu Upraveno Září 7, 201410 r od oneb1t
Září 7, 201410 r Tak můžu říct že to zapnuti assistenta do kopce jak píšeš funguje ...našel jsem si chvilku a šel jsem si to zapnout. Dále jsem konečně zprovoznil protočení ručiček - ono se to prostě jinak jmenuje než u starších aut. Zapnul jsem si i režim sport v nastavení brzd (to XDS jsem tam teda nenašel nebo zase nevím jaký to má název nebo pod čím hledat) V jednotce řízení (servo) nevím kde nastavujete ten režim sport, v adaptaci bylo vše nedostupné. Upraveno Září 7, 201410 r od Kucis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.