Petrrr Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Jasný, však já Ti taky nic nevyčítám, jen taková úvaha. Samotného mě překvapilo, že ti tu informaci vůbec dali. Pohádek o lesu a kapradí už jsem slyšel v autorizacích tolik, že by to vydalo na velmi tlustou knížku. Sám jim nevěřím ani slovo a vše si ověřuji, protože občas nevím jestli to co říkají myslí vážně, že tomu sami věří a nebo prostě ze mě vědomě dělají vola, obojí není správné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Hele, ta jejich odpověď je přeci pitomost. HHC se nastavuje v brzdách a ABS, ne v nastavení ESP, ne? Nebo to motám dohromady a je to jeden kanál? A nechápu, co všechno by člověk měl kvůli tomu proboha domontovávat. Přeci to není mechanická záležitost, ale jen nastavení software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Pokud se nepletu já, tak podmínka pro HHC je ESP. A tudíš pokud bys chtěl dodělat HHC tak musíš i ESP a to už by záruka padla. Ale ESP mají u nás všechny rapidy v základu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Jo tak to jo, takhle by se ta jejich odpověď dala chápat. Ještě, že nenapsali, že podmínka je mít ESP+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Nenasiel by sa niekto v Bratislave, kto by mi vedel s tymto pomoct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Btom s čím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Protočení ručicek, Asistent rozjezdu do kopce, Změna řízení na sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sdworak Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 tady jsem našel jednu stránku na pár dodělávek http://ankk-vagcom.com/category/codages_vagcom/skoda/skoda_rapid_nh/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Ahoj, dá se dokodovat stahování a vytahování oken přes dálkové ovládání. Mě fascinuje, že to umí kde jaká stará Fabie a Rapid to neumí. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Řešilo se to tady na fóru několikrát, nejde, motorky nemají snímače dojezdu. A kromě toho chybí příslušná řídící jednotka. Nejde to zatím ani u nových MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 Díky za info. No ještě, že už mám objednanou Octavii RS tam věřím, že už to bude automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) Tak se mi po dokódování HHC objevila chybka, a to hlášení závady asistentu rozjezdu do kopce, které vždy problikne v následující situaci: Start/stop je aktivní a vypne motor -> za předpokladu, že zatáhnu ručku a odepnu si pás, tak S/S už zpátky nenastartuje a musím nastartovat ručně (to je OK) -> vypnu tedy zapalování a v tom momentě mi na displeji problikne tato závada -> nastartuji a vše je OK. Je to zvláštní, protože HHC funguje normálně před i po nastartování. A hlavně se ta chybová hláška zobrazí i na rovince, když HHC není vůbec aktivní... Editováno: 14. Červenec 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 ještě, že auto s tím slavným SS nemám i když to s tím třeba nemusí souviset. Divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Kdo to kódoval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 (editace) Já Editováno: 19. Červenec 2015, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 @rolbař, to je slovo do pranice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 je to špatně nakódováno, jde o MR16 kde většina elektroniky je podobná OIII/FIII, takže plno věcí není ještě zmapováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 No vidíš a už jsi to vyřešil s mojí nápovědou přes majitele vozu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Tak abych se taky trochu zapojil a nedělal mrtvého brouka Ferda mi poradil, že by mohl být problém v tom, že je to nakódováno na automat a ne na manuál, což jsem taky rolbařovi psal. Včera mi pak rolbař ještě psal, že už asi tuší, kde je problém a dohodli jsme se, že ještě počkáme, až bude mít možnost osahat si nějaký jiný MR2016 s HHC, aby si to mohl ověřit. Já sám tomu prd rozumím, takže vyčkávám a pevně doufám, že se na něco přijde. Holt to je daň za to, když je člověk první... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 (editace) No vidíš a už jsi to vyřešil s mojí nápovědou přes majitele vozu?? ještě ne, jelikož mám dovolenou, nápověda je občas fajn, to víš, nikdo neví všechno a od toho tady to forum máme Editováno: 20. Červenec 2015, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Objevil jsem další věc, zmizel mi údaj z maxiku o teplotě oleje. Nevím kdy, buď při předělání na pevný interval, anebo při dodělání položky dotankovat. Nesetkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Toto se u některých vozů stává/lo při přechodu na pevný interval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Spíš bych to viděl, že zas škodovka o tom hovno ví. Pojedu v září na garančku, tak ať to spraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Není to ani vyplé v tom menu Nastavení/Settings? To je teda...na tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Neni to vyple, to bylo první na co jsem koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.