Červen 22, 20205 r Došel jsem k tomu stejnému. Nastavit to jde, ale funguje mi to tak jednou ze dvaceti pokusů.
Červen 22, 20205 r Odpoledne jsem znovu testoval reakce otevírání okna řidiče pomocí DO. Cca z 10 jednotlivých pokusů až do stavu otevřeno / zavřeno: 1x napoprvé otevřeno + zavřeno cca na 4 pokus 2x napodruhé a je jedno jaký je předchozí stav 3x napočtvrté 3x napoosmé stisknutí 3x úplně bez reakce Dělá to absolutně bez logiky a je jedno jestli před dalším pokusem změním stav ze zavřeno na otevřeno nebo zmačknu znovu požadovaný stav. Jako by řídící jednotka ignorovala dlouhý stisk nebo ho nestihla vyhodnotit.
Červen 24, 20205 r Na mém Rapidu mám otevírání a zavírání dálkou přes VCDS funkční na 100%. Viz. moje video https://youtu.be/zpwQsTFAACM Je fakt že na jinym autě jsem to zatím nezkoušel a že postup mám naprosto stejný jako jiní tady (teda podle toho co už jsem tu s někým řešil)
Červen 25, 20205 r Zavírání dálkou jsem s AstranCZ řešil koncem ledna. Bohužel stav takový jako jsem psal. Nastavení adaptací jsem kontroloval několikrát a řekl bych že je mám všechny dle návodu.
Červen 25, 20205 r 14 hours ago, AstranCZ said: Na mém Rapidu mám otevírání a zavírání dálkou přes VCDS funkční na 100%. Viz. moje video https://youtu.be/zpwQsTFAACM Je fakt že na jinym autě jsem to zatím nezkoušel a že postup mám naprosto stejný jako jiní tady (teda podle toho co už jsem tu s někým řešil) Zajimavy ? šťastný to člověk ? nemáš výpis jednotky? Ze bych to porovnal, zda tam není nějak odlišnost , která by mohla souviset?
Červen 25, 20205 r před 31 minutami, kvetosm napsal: Zajimavy ? šťastný to člověk ? nemáš výpis jednotky? Ze bych to porovnal, zda tam není nějak odlišnost , která by mohla souviset? Poslal jsem PM
Červen 25, 20205 r tak jsem porovnal jednotky. ale zadne odlisnosti kterych by se to mohlo tykat jsem nenasel.. takze je to stale zahada ?
Červen 25, 20205 r Nastavení dorazů, tj. otevření a zavření okna pomocí klíče jsem také zkoušel a na "podivnou" funkčnost otevření a zavření pomocí DO to nemělo vliv. Zkoušeno v pondělí než jsem napsal výčet reakcí na ovládání...
Červen 26, 20205 r Hm, ono tedy jde ovládat řidičovo okno přidržením otočeného klíče ve dveřích i u Rapidů bez kódování? Skoro bych řekl, že to jsem zkoušel, když auto přijelo nové a nic (je to už tedy skoro před 2 roky). Ale pro sichr to ještě zkusím... Upraveno Červen 26, 20205 r od tom01
Červen 26, 20205 r No to jsem taky nezkousel. Jde to nekomu tim klicem? Aspon tim klicem by to bylo super. Upraveno Červen 26, 20205 r od Webjoe
Červen 28, 20205 r Jen potvrzuji, co jsem vpodst. věděl. Otočením a přidržením klíče v poloze odemčeno/ zamčeno se samozřejmě okno nehne... ?
Červen 29, 20205 r Děkuji za test ovládání oken klíčem. Bohužel nemám stav před prvním kódování, kódoval mi kamarád a kompletní uložení konfigurace jsem začal dělat až následně, dříve jsem o něm nevěděl. Pro funkčnost ovládání pomocí klíče by mělo stačit dokódovat následující položky jedotka 09 Elekto / Adaptace: Access control 2-Schliesszylinder Komfort oeffnen => active Access control 2-Schliesszylinder Komfort schliessen => active JosefR77
Červen 30, 20205 r Také jsem tu někde četl, že před kódováním je dobré si udělat backup zálohu. Předpokládám, že je bez problému možné nakódovat oboje funkcionality - jak ovládáním přidržením otočeného klíče ve dveřích a zároveň to samé i dálkou. Měl bych to jako takový plán B - pokud zrovna nejde dálka, zkusil bych klíč ve dveřích. Jak čtu výše, ovládání dálkou někomu 100% funguje, někomu jen zcela nahodile, někuomu nešlo nakódovat vůbec (na příčinu zatím nikdo nepřišel...). Jste s kódováním oken klíčem ve dveřích úspěšnější než u té dálky, nebo je to to samé?? Díky všem za info
Červenec 5, 20205 r Tak udělat si vypis jednotky snad umí a děla každý kdo se chce v něčem vrtat ne? ? Upraveno Červenec 5, 20205 r od kvetosm
Červenec 9, 20205 r Zdravím, je tu niekto kto by mi vedel dokódovať/poradiť čo sa dá nakódovať do Rapida 11/2016 JOY...Nitra Bratislava, samozrejme nie zadarmo.
Červenec 9, 20205 r Ja v Ba zadarmo - cez Android appky Carista a Car Scanner. Uprimne, netusim co vsetko pojde.
Červenec 9, 20205 r S využitím Car Scanner jsem na Rapidu MR 2019 aktivoval funkci spouštění skla v LP dveřích bez zapnutého klíče. Stáhlo se jednou a už to bez zapnutého klíče nejde. ?
Červenec 9, 20205 r Minule jsem psal o problému, který mi vznikl použitím Caristy k odstranění chybové hlášky u mlhových světel (dodnes není funkční kontrolka tlumených světel a podsvětlení otočného spínače světel). Pomocí Car Scanner jsem se pokoušel aktivovat jenom spouštění skla bez použití zapnutí klíče v zapalování. Takže taková je pravda. Edit: Velice bych uvítal radu, jak můžu opravit problém, který jsem si sám způsobil. Upraveno Červenec 9, 20205 r od ovi
Červenec 10, 20205 r Při zapnutí tlumených světel se na otočném vypínači rozsvítí zeleně symbol žárovky. Teď u mě svítí pouze symbol Auto. Samozřejmě podle volby otočného přepínače a spínače není podsvícen.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.