slapnahrabe Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Došel jsem k tomu stejnému. Nastavit to jde, ale funguje mi to tak jednou ze dvaceti pokusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Takto čistě nahodile to funguje i všem ostatním? Díky všem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Odpoledne jsem znovu testoval reakce otevírání okna řidiče pomocí DO. Cca z 10 jednotlivých pokusů až do stavu otevřeno / zavřeno: 1x napoprvé otevřeno + zavřeno cca na 4 pokus 2x napodruhé a je jedno jaký je předchozí stav 3x napočtvrté 3x napoosmé stisknutí 3x úplně bez reakce Dělá to absolutně bez logiky a je jedno jestli před dalším pokusem změním stav ze zavřeno na otevřeno nebo zmačknu znovu požadovaný stav. Jako by řídící jednotka ignorovala dlouhý stisk nebo ho nestihla vyhodnotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AstranCZ Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Na mém Rapidu mám otevírání a zavírání dálkou přes VCDS funkční na 100%. Viz. moje video https://youtu.be/zpwQsTFAACM Je fakt že na jinym autě jsem to zatím nezkoušel a že postup mám naprosto stejný jako jiní tady (teda podle toho co už jsem tu s někým řešil) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Zavírání dálkou jsem s AstranCZ řešil koncem ledna. Bohužel stav takový jako jsem psal. Nastavení adaptací jsem kontroloval několikrát a řekl bych že je mám všechny dle návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 14 hours ago, AstranCZ said: Na mém Rapidu mám otevírání a zavírání dálkou přes VCDS funkční na 100%. Viz. moje video https://youtu.be/zpwQsTFAACM Je fakt že na jinym autě jsem to zatím nezkoušel a že postup mám naprosto stejný jako jiní tady (teda podle toho co už jsem tu s někým řešil) Zajimavy ? šťastný to člověk ? nemáš výpis jednotky? Ze bych to porovnal, zda tam není nějak odlišnost , která by mohla souviset? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Rozklíčování funkčnosti by byla velmi záslužná činnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AstranCZ Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 před 31 minutami, kvetosm napsal: Zajimavy ? šťastný to člověk ? nemáš výpis jednotky? Ze bych to porovnal, zda tam není nějak odlišnost , která by mohla souviset? Poslal jsem PM 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 tak jsem porovnal jednotky. ale zadne odlisnosti kterych by se to mohlo tykat jsem nenasel.. takze je to stale zahada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Nastavení dorazů, tj. otevření a zavření okna pomocí klíče jsem také zkoušel a na "podivnou" funkčnost otevření a zavření pomocí DO to nemělo vliv. Zkoušeno v pondělí než jsem napsal výčet reakcí na ovládání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 (editace) Hm, ono tedy jde ovládat řidičovo okno přidržením otočeného klíče ve dveřích i u Rapidů bez kódování? Skoro bych řekl, že to jsem zkoušel, když auto přijelo nové a nic (je to už tedy skoro před 2 roky). Ale pro sichr to ještě zkusím... Editováno: 26. Červen 2020, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 (editace) No to jsem taky nezkousel. Jde to nekomu tim klicem? Aspon tim klicem by to bylo super. Editováno: 26. Červen 2020, autor: Webjoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 Jen potvrzuji, co jsem vpodst. věděl. Otočením a přidržením klíče v poloze odemčeno/ zamčeno se samozřejmě okno nehne... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 29. Červen 2020 Sdílet Vloženo 29. Červen 2020 Děkuji za test ovládání oken klíčem. Bohužel nemám stav před prvním kódování, kódoval mi kamarád a kompletní uložení konfigurace jsem začal dělat až následně, dříve jsem o něm nevěděl. Pro funkčnost ovládání pomocí klíče by mělo stačit dokódovat následující položky jedotka 09 Elekto / Adaptace: Access control 2-Schliesszylinder Komfort oeffnen => active Access control 2-Schliesszylinder Komfort schliessen => active JosefR77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 29. Červen 2020 Sdílet Vloženo 29. Červen 2020 Zdravim, zkousel to nekdo dokodovat aspon tim klicem uspesne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Také jsem tu někde četl, že před kódováním je dobré si udělat backup zálohu. Předpokládám, že je bez problému možné nakódovat oboje funkcionality - jak ovládáním přidržením otočeného klíče ve dveřích a zároveň to samé i dálkou. Měl bych to jako takový plán B - pokud zrovna nejde dálka, zkusil bych klíč ve dveřích. Jak čtu výše, ovládání dálkou někomu 100% funguje, někomu jen zcela nahodile, někuomu nešlo nakódovat vůbec (na příčinu zatím nikdo nepřišel...). Jste s kódováním oken klíčem ve dveřích úspěšnější než u té dálky, nebo je to to samé?? Díky všem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Případná záloha před změnou ve VCDS: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 (editace) Tak udělat si vypis jednotky snad umí a děla každý kdo se chce v něčem vrtat ne? ? Editováno: 5. Červenec 2020, autor: kvetosm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzm0 Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Zdravím, je tu niekto kto by mi vedel dokódovať/poradiť čo sa dá nakódovať do Rapida 11/2016 JOY...Nitra Bratislava, samozrejme nie zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Ja v Ba zadarmo - cez Android appky Carista a Car Scanner. Uprimne, netusim co vsetko pojde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 S využitím Car Scanner jsem na Rapidu MR 2019 aktivoval funkci spouštění skla v LP dveřích bez zapnutého klíče. Stáhlo se jednou a už to bez zapnutého klíče nejde. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Minule ste pisali ze ste to robili cez Caristu. Kde je teda pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 (editace) Minule jsem psal o problému, který mi vznikl použitím Caristy k odstranění chybové hlášky u mlhových světel (dodnes není funkční kontrolka tlumených světel a podsvětlení otočného spínače světel). Pomocí Car Scanner jsem se pokoušel aktivovat jenom spouštění skla bez použití zapnutí klíče v zapalování. Takže taková je pravda. Edit: Velice bych uvítal radu, jak můžu opravit problém, který jsem si sám způsobil. Editováno: 9. Červenec 2020, autor: ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Kontrolka tlumených světel na Rapidu MR 2019 podle mne vůbec není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Při zapnutí tlumených světel se na otočném vypínači rozsvítí zeleně symbol žárovky. Teď u mě svítí pouze symbol Auto. Samozřejmě podle volby otočného přepínače a spínače není podsvícen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.