kvetosm Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 ano bude to drzet dokud aspon netuknes do plynu..pripadne se to da i nastavit aby to drzelo mene nez 2 vteriny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 Psali tady v tématu kódování, že nastavení lze nastavit tuším 2-5 s. Funkce viz. manuál nebo příslušné téma, taky jsem to tam našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payczgame Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 V 9. 10. 2013 na 20:09, Woody napsal: 6, Menu v maxidotu-dotankování v litrech: funkční 17 - Přístroj deska - 10 přizpůsobení- Dodatečný objem k načerpání - povolit Pod jakým názvem je to ve VCDS mám to vše anglicky a nemůžu to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Rekl bych, ze tady : Volume to be replenished Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 @payczgame refuel quantity nebo refueling gasoline amount in DIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payczgame Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 před 47 minutami, kvetosm napsal: Rekl bych, ze tady : Volume to be replenished to jsem tam viděl :D ještě by mě zajímalo jaká muší být výbava pro sklápění zrcátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 na to musi byt hlavne jiny auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payczgame Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 nejde to dodělat ? vím že rapid je dost ořezaný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 před 23 minutami, payczgame napsal: nejde to dodělat ? vím že rapid je dost ořezaný Trochu to co víš tady rozveď, nebo jsi jen čtenář pisálků, nebo spíše opisovačů blábolů? Sklápění na rapidu 😂. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payczgame Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 před 8 minutami, ben06 napsal: Trochu to co víš tady rozveď, nebo jsi jen čtenář pisálků, nebo spíše opisovačů blábolů? Sklápění na rapidu 😂. zrcátka jsou částečně v elektrice a mohlo se jím jedno servo zatoulat i na sklápění :D třeba pomocí klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon278 Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Nevi nekdo prosim jak zmenit pouze pocet dni do vymeny oleje? Moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
art.ik Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 V 30. 9. 2019 na 9:14, AstranCZ napsal: Kdyby někdo z okolí České Lípy chtěl mohu pomoci. Ahoj, jsem ČL chtěl bych dokodovat na rapidu HHC. Bylo by to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payczgame Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 V 11. 8. 2021 na 2:06, Simon278 napsal: Nevi nekdo prosim jak zmenit pouze pocet dni do vymeny oleje? Moc diky přes vcds: 1) Jednotka 17- přístrojová deska 2) 10 přizpůsobení 3)kanál WIV -->> hodnota špatná hodnota oleje 4)kanál SIA --->> hodnota km do výměny oleje (km) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 Dnes při porovnávání schémat zapojení elektriky mezi Fabií III před FL a Rapidem po květnu 2015 jsem si všiml jedné vzájemné odlišnosti. F III před FL má v provedení jen přední el. okna (vzadu švihadla) řidičovo okno bez dojezdu - tj. jednopolohový spínač, motorek bez napojení do BCM přes LIN signál atd. Kdežto Rapid po květnu 2015 má v provedení jen přední el. okna (vzadu švihadla) řidičovo okno s dojezdem - tj. dvoupolohový spínač, motorek s napojením do BCM přes LIN signál atd. Co z toho plyne? Na rozdíl od Fabie by teoreticky mělo jít i u Rapidů s el. ovládanými jen předními okny dokódovat ovládání řidičova okénka dálkovým ovládádním, ovládání tlačítkem i s vypnutým zapalováním atd. Nevím, jestli už to tu na fóru někde nezaznělo, ale raději takto doplňuji tuto informaci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AstranCZ Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 Je to jak píšeš v Rapidu s jen předními elektrickými okny mám tyto věci dokódované - ovládání řidičova okénka dálkovým ovládáním, ovládání tlačítkem i s vypnutým zapalováním. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Zdravim, to si dokodoval sam to stahovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AstranCZ Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Jj, stejně jako pro Fabii, ale jak už tu někdo psal, stahování dálkáčem prý někomu funguje, někomu ne a někomu jen někdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 @AstranCZ Jen pro zajímavost, jak to funguje tobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AstranCZ Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Mě kupodivu vždycky. Viz. už kdysi natočené video. https://youtu.be/zpwQsTFAACM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 (editace) Tak já mám na style+ 2019 el. stahování komplet na 4 okna a ani dva borci mě to nezávisle nerozchodili Editováno: 31. Srpen 2021, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 @AstranCZ Mohu poprosit o nasdílení (či zaslání do SZ) čísla BCM a LP motorku okna? Případně verze jejich SW, pokud máš někde zálohované? Jakým způsobem jsi kódoval, resp. dle kterého návodu? Díky 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Hm zajímavé, na Fabii III Ambiente FL, vyrobena v listopadu 2018 s jen předními okny v elektrice, to dálkové stahování a vytahování oken mám sériově namontované a funguje v pohodě. Tak to jsem si tedy myslel, že Rapid je o trochu tzv. vyšší třída auta než Fabie a obzvláště ve výbavě Style, takže by to tam měl z logiky věci mít, ale asi na to má vliv i to, že se začal vyrábět dříve než Fabia III a tak ta elektrikářská síť a její komponenty není třeba na takové úrovni. Na druhou stranu jsem se setkal i s kolegou se stejně starou Fabií jako mám já, kterému to nefungovalo a ani nevěděl, že to má zablokované v tom infotainmentu a pouhými 3 kliky jsme to zprovoznili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Fabia 3 túto fičúru dostala až s FL - čiže v čase, kedy Rapid už končil svoju životnosť, preto už túto fičúru nestihol po Fabii zdediť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 (editace) Typické pro koncern, šetřit se musí vždy a všude a za každou cenu, i když to jde proti veškeré logice, viz. třeba zrušení 12V zásuvky v kufru ve Fabii III combi. Na druhou stranu nevím jak je to v současnosti, třeba ji tam zase vrátili. Editováno: 31. Srpen 2021, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.