Publikováno Říjen 16, 201311 r Zdravím, nevíte někdo jestli pasuje do Superba II opěra nohy určená do Octávie II RS - číslo dílu 1K1864551TKJ?? Mám tam sportovní RS pedály a chci dokoupit i tu opěru nohy, ale raději se ptám jestli už jste to tam někdo montoval. Díky za info. Martin.
Říjen 17, 201311 r Autor Ahoj díky za info. Tak to je špatný - upravovat to nebudu. Myslel jsem, že to dělá škodovka do všech typů stejné. RS pedály jsem tam namontoval bez problémů. Z OB autodíly mně nabídly černou opěru (viz. odkaz níže), ale já mám světlý interiér Ivory a to by bylo jako pěst na oko. Nevíš náhodou číslo dílu RS opěry ve světlém provedení, která pasuje bez úprav do Superba?? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/interierove-doplnky/skoda-superb-08-podpera-leve-nohy-tmava-id:5720.eshop
Říjen 17, 201311 r No bez úprav žádná. Je problém, že ŠA to vůbec do supa nedělá. Možná zkusit z 3C pašíka. To, co nabízí OB je neoriginál od Kopáčka a podle toho to také vypadá. Mám jí v manželčině supíkovi a po pravdě mě to hodně zklamalo kvalitou výroby a navíc stojí litr a origo do OII stojí 5-6 stovek. Ale světlá RS není.
Říjen 17, 201311 r Přesně tak, ta z OB autodíly je kvalitou strašná. Objednal jsem si ji, ale když jsem viděl to zpracování a ten plast z kterého byla, tak jsem ji vrátil. Viděl jsem na youtube video, kde tu opěru nohy dávali američani originál opěrku asi z passata do golfa 5 a měli tam navíc nějakej adaptér na prodloužení toho oka na šroub, to by možná mohlo pomoci.
Říjen 17, 201311 r Autor Takže jedině koupit tu světlou do Oktávky a upravit ji podle těch původních držáků..:-( Do Kopáčka fakt nejdu..:-)
Říjen 17, 201311 r Musí se prodloužit očko, což není velký problém a uříznout jeden ten držák, myslím horní. Pak to možná něčím podlepit, ale je tam ten šroub, tak by to mohlo držet.
Říjen 19, 201311 r Mám v OII světlou opěrku z VW Eos. Líbit se vám nebude, má to jinej odstín :-( Dejte radši černou....
Leden 2, 201510 r A případná úprava není až tak složitá : Jinak = do Passatů se taky tato verze "RS" nedělá, ale dělá se tam "R-kové" provedení :
Leden 2, 201510 r Já koupil tady a nic jsem upravovat nemusel ale není to origo a je to bohužel trošku znát na kvalitě. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/interierove-doplnky/skoda-superb-08-podpera-leve-nohy-ki-r-nerez-id:6375.eshop
Leden 4, 201510 r Jo = tak to je pecka. A nejvíc mě pobavil popis: Fit For: VW Volkswegan Skoda VW Volkswegan Superb
Únor 16, 201510 r Víte někdo, jak se dostat k tomu šroubu? Resp. jak jí demontovat? Nechci nic ulomit..
Únor 16, 201510 r george: zrovna včera sem nad tím laboroval jak tu páčku dostat ven když už teď víš jak, tak to bude v poho.. dell: jak to, že není třeba demontovat? jinak sem taky pořídil u OB..
Únor 17, 201510 r Mimochodem pedály mám z OB, podložku z Číny. Ta podložka od Kopáčka (z OB) byla pomačkaná a celkově se mi kvalitou moc nezdála, tak jsem jí vrátil..
Únor 17, 201510 r Pánove měnil jsem opěrku včetně pedálů a opravdu jsem páčku nesundaval...odehnul jsem tam ten plast, nebyl k tomu tak dokonalej přístup, ale opravdu to jde ;-)
Únor 17, 201510 r Je možný, že to půjde i tak.. Ale vyndání páčky je hned a určitě to pak jde snadněji.. Než sem přišel na to jak páčku demontovat tak sem se k tomu šroubu snažil dostat, ale bylo by to peklo a na to nemám nervy
Únor 17, 201510 r já nechtěl zkoumat ja sundat páčku...jen jsem se bal, aby mi pod ten plast nespadl ten šroubek, pak bych to musel demontovat :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.