VladinoS1 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ahojte, chcel by som sa spytať či tu niekto organizuje aj na susednom slovensku zrazy superbakov. Konkretejšie zapadne slovensko trenciansky/trnavsky kraj, Rad by som sa zučastnil. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Pripajam sa. Som z trnavskeho kraja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Aj ja sa pripájam Trnava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Chlapci, a co takhle abyste si to zorganizovali sami? Když už jste vlastně skoro sousedé. Je evidentní, že v této sekci žádné srazy Superbů na Slovensku zatím nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 asi tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladinoS1 Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 No tak chlapi,tymto bolo povedane ze si mame zorganizovat sami.. Takze navrhoval by som, ze ked dokoncim servis mojej superby, tak by som mohol vymyslet nejaky termin a nejako by sme sa mohli lokalne stretnut v okoli Trnavy a pokecat pripadne dat kavicku alebo nieco podobne, rad by som sa pozrel ake mate masinky vy... Ak by ste suhlasili slovaci, samozrejme aj cesi ktori nemaju nic na praci a chce sa im prist smerom k Trnave tak by sme urcite boli radi.. Takze v tomto topiku by som napisal blizsie info, vymyslim nejaky program zatial ako to chodilo v BMWklube kde som bol doteraz clenom, a napisem vam to sem. Zatial sa skusme nejako spočítať aby som mal predstavu pre kolko ludi vymysliet program Dakujem chlapi ze sa vyjadrite.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Chalani proč jste nedojeli na Bystřičku ? máte to cca 200 km :-) Škoda škoda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Honzo, to je daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Tak já se vyjádřím, jelikož to mám po silnicích 2. třídy 100km do Trnavy, tak pokud se bude něco konat a budu mít čas tak bych přijel. Budu sledovat další info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 A pokud by jsme měli volno, tak bychom se k Tarantulasovi možná přidali Rádi poznáme jiný kraj a mrav Teda pokud by nevadilo, že se jako češi přidáme??? brc.majkl: daleko je to jen pro tebe Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 To by bolo fakt super. Ja sa zucastnim urcite. Len skoda ze to uz nemam na lentych 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Pokud to bude před fabrikou PSA, přijedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Tam by bolo fajn sa stretnut na uvod lebo na parkovisku je vacsinou vzdy plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Vlákno o srazech na Slovnesku je také zde (sice to nejsou jen Superby, ale všechny škodovky): http://forum.skodahome.cz/topic/58914-zraz-slovensko/page-6#entry1791895 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 tak to bych zase tak nehrotil jestli už takové vlákno je.Pokud mají superby tak proč by to nemohli dát tady?My to taky dáváme zde a je to cajk.V tom bych problém neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 pawouk měl na mysli podle mě to, že pokud by byl z vaší strany zájem, nemuselo by to skončit jen u srazu superbů, ale mohlo by se domluvit víc škodováků. Myslím, že to neměl být povel k odstranění vlákna a pokračování s příspěvkama tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Vicku, brc.majkl přesně vystihl moji myšlenku. Tak zde směle pokračujte dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 chlapci já to pochopil to se nebojte,ale já měl zase na mysli to,že pokud by se chtěli sejít s ostatníma škodovákama tak si najdou ty srazy jak psal Pawouk.Vzhledem k tomu,že ale přispěl tady tak měl patrně na mysli superby a v tom případě to mířil správně.My taky přece bysme mohli využívat srazu s jinýma škodovákama,ale jelikož máme zájem o supy dává se vše sem. Takže v žádném případě jakákoli výtka k Vám dvěma,nýbrž pouze můj úsudek. Opatrujte se borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 V pohodě, já to jen nadhodil, když vidím, že sem píše třeba Radzimko, který podle podpisu Supa nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 aha tak až tak daleko jsem to nezkoumal.Bral jsem to že se ozvali supáci.Tak to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 ne jen podle podpisu, ale i obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Azda by vadilo ak by som sa stavil na zraze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Mně by to osobně vůbec navadilo, právě naopak. Budu rád když se sjede víc Škodovek jak Supů, Oct, i Fábií atd...rád poznám nové lidi a taky rád omrknu jejich auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Zdravím Vás, tak pribudol ďalší slovenský SuperB - Trenčiansky Kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Som si vsimol az teraz. Ja som zo Ziliny, nie je problem sa dopravit niekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.