Publikováno Říjen 18, 201311 r Už delší dobu mi něco děsně drnčí někde za rádiem, za výdechy topení nebo kdovíkde, a říkám si, že by pomohlo vyndat tu odkládací schránku s výklopným deklíkem a poslechout si. Můžete poradit, jak je to tam namontovaný?
Říjen 20, 201311 r Vyndej gumovou vložku na dně přihrádky a na straně směrem do kabiny auta jsou dva štouby-vruty, těmi je schhránka přišroubovaná k palubce, navíc má v rozích takové výstupky s plechovými pérky kvůli zajištění v otvoru, tak dej jen pozor až ji budeš směrem nahoru vyndavat aby sis neroztrhl povrch palubní desky, ale žádný strach, jde to docela dobře, jen nevím co tam uvidíš, je tam vidět zhruba tohle.
Leden 9, 201411 r To drnčí takový plech u rádia. Časem se někdy povolí. Měl jsem to samé u Octavie a nyní se musím v záruce objednat na to samé u Yeťáka
Únor 6, 201411 r Autor Jo, díky za radu, až bude teplejc, zkusím to rozebrat. A jestli je to ten plech, může drnčet v závislosti na zatáčce? V levé nebo pravé ostřejší zatáčce (už nevím) se to výrazně ztiší až zanikne.
Únor 23, 201411 r zjistil jsem, že ten jestli je to ten plech tak se to dobře zkusí když se načítá CD
Březen 7, 201411 r Autor Tak konečně Dělala to lišta v rohu dole u skla před spolujezdcem. Díky čelnímu sklu se to rozléhalo a zdálo se to úplně jinde než to bylo. Tímto děkuju kamošovi, kterej byl ochotnej všecko osahávat a hledat, až na to přišel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.