Publikováno Říjen 25, 201311 r umí to z USB přečíst filmy nebo za 6 tisíc bych měl usb jen na hudbu ?
Říjen 26, 201311 r Já osobně bych byl rád, kdyby mi columbuse ukradly a dal bych si tam rádio co tam padne jako originál, umí to filmy z usb a karty. Mnohem lepší grafiky, lepší mapy a hlavně bezpečnost. Odejímatelný panel. Protože ty filmy to je hrůza.
Říjen 26, 201311 r To by se asi dalo vyřešit externím zdrojem ne? Já vím, za ty peníze opruz, že to nepřehraje avi atp., ale přehraje to vůbec nějaký originál vestavný systém od některého z výrobců aut?
Říjen 26, 201311 r To by se asi dalo vyřešit externím zdrojem ne? Já vím, za ty peníze opruz, že to nepřehraje avi atp., ale přehraje to vůbec nějaký originál vestavný systém od některého z výrobců aut? No to jo, ale kam ten externí zdroj zapojíš? Pokud vím tak, avi vstup do columbusu je obsazen TV a dál tam nic není. Teda myslím.
Říjen 26, 201311 r No TV je taky nadstandart, který nemá každý a zpětná kamera se pak připojuje přes TV tuner, tak asi možnost je...
Říjen 26, 201311 r Autor Borci sorry ale mapy a navi sem ještě lepčí neviděl pokud teda mate poslední firmware a posledni mapy s POI pak vidim navi na jinych radiich co je třeba misto columbuse a to je tragicky
Říjen 26, 201311 r To máš pravdu. Já taky říkám, že není tak ukecaná jak jiný, ale sorry, jedna věc se jim nepovedla. Mám jednu v octávce a druhou v superbu a čas příjezdu je hodně nadceněnej a to mám nastaveno rychlost (myslím způsob jízdy). Nemyslím druh trasy, ale asi ten nějaký koeficient na výpočet rychlosti. To jiný navigace nedělejí. Na trati do Rumunska 1300 km, to udělalo 3 hodiny navíc. A to jsme to jezdily 17 hodin. To si myslím, že je 20% mimo realitu. To je dost. Ale zase některý věci mají ty ostatní navigace vymakanější. Vše má svý plusy a mínusy. A zpětná kamera. Ta je přece napojená s tunerem tak že je rádio, kamera a poslední je tuner. Tak to teda píšou tu na foru. Mám to naštudovaný, protože bych ji chtěl. Další bezpečnost a jistotu. Do zdi už manželka nacouvala, ale spíš si při couvání zapoměla, že sedí v automatu. Měli jsme to 14 dní. Takže se nedá nic dělat. Stávají se horší věci a hlavně se jí a dětem nic nestalo. To je pro mě důležitější.
Říjen 27, 201311 r Testováno a funguje, připojíš přes TV tuner co tě napadne: tv 54 pin.pdf Teoreticky lze i nějakou obyčejnou kameru a prostě když ji člověk bude potřebovat přepne si do režimu AV při couvání a vypne parkováky tlačítkem nebo si je nechá pípat. Upraveno Říjen 27, 201311 r od ferda25
Říjen 30, 201311 r Autor Když ta kamera s kabelaží stojí strašnej ranec peněz, a upřímě nevím jak vám ale mému columbusovi chvili trva než se vzpamatuje tzn přijdu nastartuju a třeba než pustim dvd nebo navi tak to trva klidně 2-3 minuty takže pokdu bych sedl do auta kde mam vycouvávat a musel bych na obraz tak dlouho čekat tak to se na to asi vykašlu protože senzory funguji ihned.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.