Michal878 Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Co tam vše máte ? Fascinuje mě že je tam omrdesát čudliku ale ja mam třeba jen 2 a to ESP a Kontrola pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siddy Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Cau, ja tam mam jeste navic otevirani kufru, vypnuti/zapnuti parkovacich senzoru, a vim ze tam jeste muze byt spusteni parkovaciho asistenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 A vypnutí funkce automatického chcípnutí motoru na křižovatce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Já mám kontrola pneu, ESP, Start-stop a otevírání 5. dveří. Někdo ještě parkovací senzory (přední). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 30. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Start Stop se da dodatečně dodělat na 125kW TDi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Bars with buttons depending on the equipment fitted:› START STOP › Tyre control display › Traction control TCS › Electronic Stability Control ESC › Park Assist › Parking aid › Tailgate operation (Superb Combi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.