vpv Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Když to otvírám tak slyším jak to pěkně křupe ten led mezi hranou a kastlí a mám trošku obavy co na to říká lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Už nějakou dobu (cca 1týden) se mi v autě ozývá "drnčení" z přední výplně dveří když mam puštěné rádio (swing).Pokud se loktem opřu o výplň při "drnčení" okamžitě to přestane.Nejdříve se to projevovalo 1 za čas ale teď to začíná být rušivé při jízdě. Rádio swing, hlasitost 10, zapnuté FM rádio. Chtěl bych se zeptat jestli se to projevuje ještě někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 projevuje se to i na Fabiich, viz tema zde... asi maj stejne vyplne, pripadne dvere... mne to drnci taky, na F II r.v. 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid2013 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 A nemáš tušení co s tím udělat?Je to fakt nepříjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 jako když vám zamrzne sníh a led kolem zadních dveří a hlavně víka kufr (před jízdou je neotevřete)....to je symfonie zvukůůů, musel jsem zastavit a všechny dveře pootvírat aby se ten led vylomil.....někdo stejnou zkušenost? Horní hrana víka kufru tam je to teda extrémní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Jojo, praskáníčko, dobrý ještě je souvislá ledová pokrývka na střeše a pak to taky pěkně hraje, ale s tím neuděláš nic, dokud to nerozmrzne. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 v jiným autě jsem to nezažil divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Když byla souvislá pokrývka ledu na O1 tak to taky hodilo sem tam zvuk jak se kroutila karoserie, ale jinak ne jako u rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Jo holt daň za parkování venku.... Taky mě to štve a lituju auto jak trpí, ale nic s tím nenaděláme. Trochu jsem se víc bál, že bude vrzat to těsnění dveří, který na OI nebylo, ale není to zas tak hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 takže to souvisí s tuhostí karoserie...proto mi to minulej sedan nedělal:) Já když vyjel přes enrovnosti, já se tak lekl co to zase skřípe...Nad brzdovým světlem v tý spáře jsem měl normální kouli ledu, která za boha nešla dolu, simply škrabkou jsem to zas kvůli tý gumě neriskoval...no tunel se o to postaral 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Kdepáák na těsnění si nemohu stěžovat, to je dobrá vychytávka. tady se mi nestalo, že bi mi zamrzly dveře, u O se to občas stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Můj Rapid zažil včera první sníh a je z toho celý paf ..... Ale řekl bych, že OI vrzala při jízdě víc, při oltevírání dveří a kufru zase míň. Ale ono to bude asi záležet na tom jak moc zatekla do spár voda a zmrzla. Jinak já mám ledovku se zamrzlým sněhem po celý střeše a na zadku, předek je čistý, asi vliv teplé kapoty a toho, že vítr foukal směrem na zadek auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) taky dnes rapid první sníh....i v Praze máme sníh (tak 3cm) na sněhu rapid celkem fajn...to vrzání je hrozný Editováno: 22. leden 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Jooo, to můj modrák už má za sebou půl loňské zimy a tuhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Začalo mi něco bubnovat zezadu... dutý ráný jakoby z kufru. je to to víko ? Oba dorazy mám stejně vysoko, myslím o jeden zub nahoru... mám je tedy oba zvednout ? Nejde nějak zjistit jestli je to jen na jedné straně níž ? Jo a všiml jsem si tady, že ti co už s tím hýbali tak to mají zase dole po čase... má smysl s tím jet do servisu ? posunou nahoru a řeknou že dobrý... po týdnu to zase klesne a bude bouchat zas... Kufr mi taky šel ze začátku těžko zavřít a teď to jde lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Já si to taky přizvedl a je to pořád na stejném místě, mě se nic dolu neposunuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 A drnčelo ti to taky ? a tím zvednutím se to vyřešilo ? jak ti jde zavřit kufr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 26. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2014 mne uz se to taky neposunuje ale zas to drnci..vpravo vzadu na nerovny ceste....ja to asi dost rozstehoval ty dorazy...mel jsem je cely venku..az pojedu na jare na olej tak reknu at s tim neco udelaj .. po zvednuti mi sel kufr zavrit blbe...ted uz jde zas lehce...a myslim ze jeden mam vejs nez druhy (kdyz je dam stejne drnci to este vic)--jak rikam mam to rozhašený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 No u mě. šlo jen o pokus eliminace pazvuků jakoby od levých zadních dveří. Ukázalo se, že to nebylo ono. Kařdopádně kufr se mi zavírá jako když byl novej lehce ztuha, i když už né tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 A přišel jsi na to co ti tam drnčí ? Ještě mám podezření na zadní opěradlo. když jsem do něj zabouchal z kufru tak místo kde se dělená sedadla dotýkají taky trochu bubnuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Mě občas (dle sdělení synka) drnčí něco v oblasti zadní loketky. Stačí ji sklopit a je klid. Nezkoumal jsem to, co to je, vzadu nejezdím a popravdě to na rozdíl synka neslyším. To bouchání pěstí ale nebude moc relavantní, protože pazvuky auta generují spíš malé kmity než prudké rány (neplatí pro podvozek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 runner: bohuzel nezjistil. reklamovano. byl sundany tapec a vse bylo prichyceno ok. styk dveri s tapecem necim nsmazan ale vysledek zadny. Jo to zadni operadlo tady uz nekdo psal. Zkousel jsem a nic. Miklis: souhlas, nastesti zadni loketku nemam. mel jsem ji u O1 a nikdy nebyla pouzita tak ze mi nechybi a alespon nevrze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Teď když mrzne, tak to drnčí ještě mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Někdy v listopadu tady zazněla informace, že na ty gumový dorazy na pátejch dveřích je servisní akce. Máte o tom někdo nějaky info? Ví se o tom něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ano. Ale je to jenom do určitého měsíce v začátku výroby. Zda se to týká i Tvého vozu se objeví technikovi v databázi po zadání VINka do systému při Tvé návštěvě v servisu. Pokud se Tě to týká, tak je vymění automaticky ve spojení s jinými pracemi pro které si servis navštívil (např. za účelem výměny oleje). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.