Fezoj07 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Sorry az tam som sa nedostal :-) A viie mi niekto povedat preco to tak je? Domnieval som sa že zimne su konštrukcne riesene tak aby mohli byť fukane na tlak zobrazeny na vozidle.Clovek sa uci celý život :-) dik za info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Jinak mně začal se ozývat klepání víka kufru (vzdáleně jako by od zadního podvozku), tedy dorazy šly o další zoubek více (nyní již o 2 zuby oproti origo), tak uvidíme. Povedlo se, jeden pazvuk is death. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12tsi77kw Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 se máš .. mě zatím jen přibývají ... doufám, že mě nečeká to těsnění od dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Hadej co si myslim, ovsem nyni by se to nemelo projevovat. To se projevuje za letniho tepleho a sucheho pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12tsi77kw Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Povedlo se, jeden pazvuk is death. dockej casu.... zase se vrati. stejne jako mi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Hoj četl jsem několik stránek ale číst celou diskuzi se mi nechce :-D proto jsem se chtěl zeptat zda mate zkusenosti s drcení mřížky větrání okna na palubovce. Jedu někdy drnci a když na ni položím ruku tak to přestane :@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 to tu myslím nezaznělo, jsi unikát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 To jsem Teda rad zato jiné zvuky nemam :-D no aspoň jsem ušetřil čtení celé diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 tak jsem řešíl dva pazvuky 1.vrzání dveří -odtraněno povocí na mazání original kapalinou od škodovky(je to pěkně drahá věc ,cca200 ml stojí 850kč.není to mastné a skoro rok to ani nepíplo.Na štěstí jsem to nekupoval(kamoš má autodílnu a používá to.na rapida stačí cca 20 ml a aplikovat pomocí injekční stříkačky 2.drcení mřížky větrání .vtlačil jsem kousky papíru(výkres)mezi mřížku a palubovku,teď je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hiro72 Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 tak auto šlo do servisu a vrátilo se s krytem motoru, takovy ten plastovy bazmek asi zrovna nebyly na skladu v září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) Zdravím, tak sem objevil nemilou věc. Buď je vším strůjcem vrzání v autě měkká kastle nebo po nedávné bouračce, kdy mě napálil tuner se starou pixlou zezadu, tak mě praskl LAK na střeše. Máte to taky ?? je to levý horní roh nad pátýma dveřma. Díky za info. Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: d.novakd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) vrzani tesneni dveri - odstraneno pomoci origo kapaliny Skoda. vyreseno v ramci zarucni opravy. Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 mě napálil tuner se starou pixlou zezadu, tak mě praskl LAK na střeše. Máte to taky ?? je to levý horní roh nad pátýma dveřma. Díky za info. Nemám, naštěstí to nikdo do mě nenapálil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) To vrzání těsnění mě teda už řádně se*e. Kdykoliv je trochu tepleji a sucho, tak spustí všechny dveře. Ještě dám šanci servisu, než začnu zkoušet místní rady. Editováno: 17. leden 2015, autor: kasekvvv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Nechci ti brat iluze ale podle vlastni zkusenosti se servisama skodovky bych se radsi uz na to vyprdnul a dal si to do kupy sam. Usetris mnoho casu,nervu a penez. Jinak preji hodne stesti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Tak mám další pazvůček, při vyšších rychlostech ventilátoru u Climatroniku mi píská asi ventilátor sem tam. Úplně stejně to dělalo jak v mé O1 (manuál klima) tak v dědově O1 (auto). Hold jsem čekal, že tady už to dělat nebude. Se z toho poseru. Když uberu otáčky přestane, zatím to nedělá vždy. Ví někdo co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Petrrr: standardni pazvuk temer u vsech aut co jsem kdy mel, nebo ve kterych jsem jel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 No, jo když 2 roky to nedělalo. Už jsem chtěl zahájit Happyend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Už asi mesiac som pozoroval občasné znova drčanie piatych dverí. Najprv som si myslel, že mi hrmí v hlave potom že zas silenblok ale nakoniec kufor. A dnes sa mi to potvrdilo, ako stúpa teplota tak stúpa aj drnčanie a keď to počul aj kamarát na zadných sedadlách. Mne minulý rok doštelovali tie dorazi na karoserie. Bol kľud až doteraz. Takže ako ste na tom ostatný s týmto problémom? Zajtra na to pozrem, alebo pôjdem do servisu sa spýtať. Pre info: vŕzganie dverí od namazania sil. vazelínou som nepočul - dúfam že to nezarieknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Já jo, včera po umytí auta (a to prosím pouze vodou). Takže silikonová vazelína - šup tam s ní a dnes ráno klid (až na praskající pravý přední tapec....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 řešil někdo drnčící výplně dveří ? dost mě to štve, rád bych to nějak v létě pošteloval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) U RAPIDa zatím asi ne. Mě to dělá hlavně na kostkách, kdy celé auto chytne nějakou příšernou rezonanci. To mě štve na autě asi nejvíc. Někdo to řešil myslím u OII nástřikem tlumícího spreje, hmota zatekla do spár a prý od té doby klid (http://forum.skodahome.cz/topic/69108-vytlumen%C3%AD-dve%C5%99%C3%AD/#entry610073). V tom samém topicu někdo vypodkládal z obou stran (od dveří i od tapece) ty trny, co drží tapec nějakou páskou (http://forum.skodahome.cz/topic/69108-vytlumen%C3%AD-dve%C5%99%C3%AD/page-2#entry908994) Editováno: 10. Březen 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Tak som sa bol opýtať do Škody. Na moje auto nie je žiadna zvolávacia akcia ohľadom dorazov na kufri ale keďže mi to už štelovali a znova drnčí tak to poriešia a mám sa zastaviť na budúci týždeň. Ukazoval som im tie dorazi na kufri ako sú otlačené. No a ako vidíte ja mám na ľavej strane o jeden zub viac ako na pravo. Tipujem, keby že to namažem silikónovou vazelínou tak by to drnčanie prestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Dorazy budem riešiť v rámci reklamácie, ale až keď pôjdem na výmenu oleja (cca za 1 mes.) treba sa na to objednať, spísať, pofotiť ... takže jedným vrzom keď tam bude auto. Inak ten bazmek stojí 4,27 €. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.