Přejít na obsah

Nepřirozené zvuky - drnčení, vrzání, klepání

rogerer

Doporučené příspěvky

Ja pracuji zase jako projektant ve stavebnictvi a vyzaduje se po me kvalitni prace za kterou si pak ja ovsem zodpovidam. Za projekt rucim a to po celou dobu zivotnosti stavby i pod hrozbou vezeni. Mluvim o projektu. Tedy kdyz se po me vyzaduje urcita kvalita, pak i ja vyzaduji z druhe strany jako zakaznik taky kvalitu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano, vím jak to chodí, takže nejsem tolik překvapený ze situace, ale tvůj případ auta by mě štval úplně stejně, to mi věř :) Ono ale moje "rezignace" a lhostejnost k situaci vychází spíše z toho, že mě už semlela tržní ekonomika a styl života v ní. Není to jak dřív, že pokud člověk chtěl auto o které se nemusí starat, tak si koupil Mazdu nebo Toyotu. Dnes už vím, že je úplně jedno co člověk koupí, srát se bude vše. Některé s menší pravděpodobností, některé s větší. Bohužel u těch s menší pravděpodobností platí ( jelikož se jedná o hodnotnější auta prémiových značek ), že to zase více finančně bolí :) Takže si člověk dnes koupí co se mu líbí a chce a počítá prostě s tím, že mu to už dlouho nevydrží, občas se najde nějaká ta porucha. On totiž člověk nemá moc na výběr aby tomuto předešel. A co nejvíce ovlivňuje jestli se ti auto rozbije nebo ne je zacházení a na druhém místě tvoje štěstí :) Ještě k té statistice, jednou mě strašně pobavilo na diskuzi o statistice poruchovosti aut, jak tam každej nadával na Fabii, jak je ošklivá, drahá atd atd. A že si má vzít příklad ze Swiftu jak má vypadat malé auto a že je kvalitou někde jinde. Nic proti Swiftu, super autíčko, tak se kouknu do statistiky po 3, 5 letech a ano, Swift byl asi o 5 příček před Fábií, ale Fabia měla v průměru 2x více najetých kilometrů :)

Editováno: , autor: Rypicong
Odkaz ke komentáři

Jděte už taky do háje.Mám rapida cca půl roku, najeto aktuálně 49 000km.Je to robusní auto, dobře naladění, vše je pěkně slícováno.A za ty peníze, tak za ty bych teda auto vyrábět nechtěl.Dřív to samé stála barevná televize, pak holá Felicie.

To vrzání těch těsnících gum nebude nějaká snaha šetřit.Něco se evidentně nepovedlo u dodavatele.Jiný složení směsi, nutnost použití nějakých ekologičtějších komponent.Jasně, jde to na vrub ŠA, ale určitě to nebude snahou o úspory.To tam ty těsnění nemuseli vůbec dávat  a všichni by byli spokojeni.Taky mi to začalo vrzat, tak jsem to lehounce namazal olejem co mám do motorek a je 100% klid.

Odkaz ke komentáři

Speedluku: Buď rád, že jsi rád a nemusíš řešit třeba to co my. Je fajn, že už máš 49tis, tedy usuzuji, že to máš jako firemní, to pak člověk taky určté věci vnímá jinak. Budeš náš testovací králík v polykání km a budeme vědět co nás případně bude čekat v budoucnu. Snad to auto budeš mít alespoň do doby kdy najedeš alespoň 200tis.  Tedy co máš vlastně za motorizaci? Hádám, že TDI - což nám TSI čkářům moc nepomůže.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Fakt jo, já si myslel, že si děláš srandu a popletl jsem si ho s jiným Taxi zde na fóru

http://forum.skodahome.cz/topic/126231-rommyho-rapid-taxi/

ale ten už se dlouho neozval jako řada kluků. Koupí Rapida z nadšení se zaregistrují, napíšou pár řádků komentů a po krátkém čase se po nich slehne zem , asi po opadnutí nadšení z vynikajícího vozu :kol-138: . Tedy do sledovaných si dávám pouze štandgasty matadory co se osvědčí a vydrží nějaký čas.  :kol-47: . To víš Rogerere nás trvalek a průkopníků Rapidů je málo ( ty, já, Miklis, Hollywood2 a další co ten titul pomalu získávají.) Ale zpět k tématu.

Za 30kč se mi zdálo fakt levný, to leda Heru na pečení za tu cenu. :kol-48:

Odkaz ke komentáři

Ja som kupil tu srandu od ša za cca 25 e a mám pokoj. Najskor mi menili tesnenia cca pol roka od kúpy v rámci garancie. Nove po 3 mesiacoch opat povrzávaju. Mazal som to kadečím a nevydržalo to.  Týmto ich zázrakom to premažem 2-3 x za leto. Len ta cena ludová ma serie....

Odkaz ke komentáři

TAK, ŽE PÍŠEŠ, ŽE KDYŽ TO VYMĚNÍ, TAK TO STEJNĚ NEPOMŮŽE. ZA 1500KM MĚ ČEKÁ SERVIS A CHTĚL JSEM TO PŘI NĚM REKLAMOVAT, ALE JAK TO TAK ČTU TAK SE NA TO ASI VYPRDNU, KOUPÍM NĚJAKÝ TEN DOPORUČOVANÝ VÝROBEK OD KLUKŮ TADY (ROZHODNĚ NE TEN ORIGINÁL - TEN AŤ SI STRČÍ DO PRDELE - JE BUDU JEŠTĚ PODPOROVAT) A BUDU MÍT SNAD KLID. NA REKLAMACE TAM MÁM JEŠTĚ JINOU LIBŮSTKU 

Odkaz ke komentáři

No jasný, furt o tom melu a nebyl jsem do teď schopnej tam s tím jed a když tak se řešilo něco jiného, tak už jsem to nechal na servisní prohlídku. naštěstí je to furt ve stejném stavu a nějak se to nezhoršuje. Když to zatáhnu zpět pod krytku tak je to ok, ale po krátkém čase se to zase vytáhne.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...