Květen 2, 201411 r Petrrr : Mazat každopádně celé to "chlupaté" tělo, jen břit nepomůže.Těsnění doléhá plošně a "ta" plocha způsobuje to vrzání.Vždy jsem to zkoušel tak, že jsem při zavřených dveřích zatlačil (lehce) opakovaně na sklo dveří a ono si to krásně povrzávalo jak cvrček.Teď je to nehlučný a je to fakt rozdíl.
Květen 2, 201411 r Fajne diky. Teda mazat jen protihlukovku. Ja to bral silikonem hlava nehlava pokud to jen pripomialo gumu . Tedy vse ostatni, hlavne ta vnitrni tesneni na karoserii utru a budu mazat jen toto. Zatim to necham taky to pomohlo a az to vyschne ten silikon pokud se u tebe osvedci ta bila vazelina pouziji tu, ta by mela mit delsi zivotnost. Jinak pod tou hlukovkou si to nemazal jen chlupate ze zhora ?
Květen 2, 201411 r Jinak u me taky ticho, to ovsem muze byt i zpusobeno ochlazebim a destovym pocasim. Musim pockat az se oteply jestli to k necemu bylo.
Květen 2, 201411 r Petrrr. Jo za chladna mi to taky nevrzalo, ale testoval jsem to na přímém slunci a bylo vedro a ani muk.Mazal jsem jen tu jednu plochu.Pokud ale přelízneš i ten vnější břit, tak se 100% nic špatného nestane.Pro jistotu jsem to namazal nejvíce tam, jak těsnění přiléhá na ten černý kryt B sloupku.Není tam extra pevně uloženej, tak by to časem taky mohlo být zdrojem hluku.
Květen 2, 201411 r Petrrr. jedny dveře jsem dřív taky zkoušel silikonem a přišlo mi, že to pomohlo jen trochu.Pokud jsem se o ty dveře opřel, tak to pořád vrzalo.Teď to ani nehlesne.
Květen 3, 201411 r Autor mně to asi nevrže...to mi řekněte jaktože to někomu vrže a někomu ne nicméně celkem síla je jet po hrbolatý cestě s polootevřeným okýnkem anebo zabouchnout dveře s polootevřeným okýnkem...to jsou zvuky jendou jsem zabouchl dveře, okýnko do půlky a ta rána...myslel jsem že se to celý rozpadlo od tý doby okýnka skoro neotevírám Upraveno Květen 3, 201411 r od rogerer
Květen 3, 201411 r Jo vcera presne se mi stalo to samy kdyz me staveli policajti zabouch jsem dvere a myslel jsem ze se rozpadly s polootevrenym oknem.
Květen 3, 201411 r Autor no vysvetleni je jednoduchy...kdyz je zavreny okynko tak ten vzduch a hluk zustane pekne uvnitr auta a prijemne to zaduní
Květen 5, 201411 r No jasný, navíc v těch dveřích úplně zarachtá jak kdyby se měly rozsypat. když jsem měl O1 a i se staženým okýnkem při zavření dveří to nebyl takovej rámus.
Květen 5, 201411 r No já tedy měl naopak, Rapid je se staženýma oknama o dost tišší. Možná proto, ze OI byla se švihadlama ve všech dveřích.
Květen 6, 201411 r mozna torchu hloupe, ale stejne se zeptam... to vrzani toho tesneni se projevuje takovym lupanim / krupanim ve dverich ? neco mi tam hlavne pri projizdeni nerovnosti v nizke rychlosti docela hlasite praska... diky Upraveno Květen 6, 201411 r od runner
Květen 6, 201411 r Těžko říci, me třeba v zadních dveřích něco navíc klepe v levých, ale tohle je, že mi vrže celý auto, jde to ze všech dveří. mazání pomohlo. Klepání v levých zadních dveřích jsem se však nezbavil - což mi tak nějak nevadí. To křupámí může být ono a nemusí, hlavně kdy ti to dělá, dělá ti to i za deště nebo po dešti? Se vzrůstající venkovní teplotou je to horší a horší? Pokud nedělá po dešti, a s teplem se to zhoršuje pak je to ono.
Květen 6, 201411 r aha, takze to vrzani s vetsi teplotou roste, ale to klepani z leve strany je tam porad - hlavne na nerovnostech v nizsich rychlostech... nejsem si jisty jestli z prednich nebo zadnich dveri...
Květen 6, 201411 r Runner : tak to je naprosto přesně ono.Právě když jedeš po nerovnostech v nižších rychlostech, tak to lupe a skřípe.
Květen 6, 201411 r Autor sem si odpoledne vypnul radio a na nerovnost fakt lupání hrozný....sem nevěděl jestli to jde z kufru nebo odkud ale přišlo mi že je to všude kolem...tak jsem to vyřešil tak, že jsem zase radio zapl...nemusí ani moc nahlas a lupání je pryč Nebyl to vyslovene obtezujici zvuk ale fakt takovy lupáníčko, jako byste chodili v lese po větvičkách asi nemá smysl řešit Upraveno Květen 6, 201411 r od rogerer
Květen 6, 201411 r Jo to je ono pockej za nejaky cas treba pri zahratem aute na slunicku, myslim ze si budes muset zvysit vykon aparatury, i kdyz ani to nepomuze protoze pak to vrze v rytmu basu.
Květen 6, 201411 r Autor hm v tom pripade pujde do stromu si lupne jednou a naposled Upraveno Květen 6, 201411 r od rogerer
Květen 6, 201411 r Neni treba hned nicit strom, staci koupit dostatek silikonu na mazani. Ja mazat a auto nevrzat
Květen 6, 201411 r Prave v tom je ten vtip. Byl jsem uz na pokraji zhrouceni a s krumpacem v ruce ze ty tapeci vytrhnu. Mel jsem pocit ze pouze me se to tyka, nikdo jiny problem do te doby nemel az se to tu zaclo resit a doslo to k tomuto zaveru a pravda, budi to dojem ze vrzou tapeci pri jakemkoliv krutu karoserie ani nemusis pres diry, staci hrbol zatacka apod. Po tom co jsem namazal, zatim klid.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.