Prosinec 16, 201410 r Je to tak, měním jenom jednu tu špatnou. Bráška před lety někde vyčetl, že u předních světel, by se měl vyměnit celý pár, aby byla zaručena stejná svítivost. Přišlo mi to přehnané.
Prosinec 16, 201410 r Tlumič, asi takhle, i když to sem nepatří. Pokud bys byl zákazník co si to platí z nějakého důvodu ze svého, tak by se samozřejmě museli samozřejmě měnit oba, takhle na reklamaci stačí jeden. zase je fakt, že pokud máš najeto pár tisíc takt o asi nevadí.
Prosinec 16, 201410 r Ahojte...vedeli by ste mi popisat kde presne sa ten silentblok nachadza? Sory mozno hlupa otazka ale som laik a chcel by som si len tak zo zvedavosti pozret ake ma oznacenie. Mam rapida vyrobeneho 9/2014 tak som zvedavy....dik Třeba zde. Tak nasiel som ten torx aj som ho vysruboval ale ten box nesiel von tak hladko ako by som cakal a nechcel som pouzit hrubu silu kedze s tym nemam skusenosti aby som nieco nedo... tak asi len pockam ci sa to prejavi alebo nie
Prosinec 16, 201410 r Už si byl skoro tam. Stačilo jen trošku zabrat směrem nahoru, drží to ještě na takové gumě.
Prosinec 17, 201410 r Chlapi neblaznete s tema nadavkama na ty auta... Jsou to zatim jen naproste drobnosti - navic vetsina v prvnim roce vyroby. Jinak je auto perfektni. Za ty penize je to kus auta s povedenyma motorama, dobra spotreba, provoz za hubicku co se servisnich nakladu tyce, vypada moc dobre a jezdi se s tim skvele [ pro trubky: jezdi se s nim skvele na auto za 300 tis. ].
Prosinec 17, 201410 r nj, ale mě osobně fakt štve, abych cca po roce a půl výroby řešil problémy které jsou dávno známé... A rozhodně nechci, aby mi auto hned po koupi vrzalo vrže mi pedál plynu a nejde lehce, vibrujou mi na kostkách výplně dveří, štelování pásů a středový tunel - který jsem opravil, páč to bylo lehké. Vím, že tam mám vadný silentblok a že už dává o sobě vědět... vrže mi těsnění dveří a rezonuje mi hluk od kol při určité rychlosti - tohle je hodně ojedinělý problém, ale je... Já teda moc spokojenej nejsem, ač funkčně tomu nemám co vytknout, ba naopak...
Prosinec 25, 201410 r Ian237: Já s tím byl v ACA OV - Třebovice. Sice se tvářili, že neví která bije, ale výměna proběhla bez keců. Ani jsem nemusel nic předvádět, jen jsem tam nechal auto. bingo - ja ho tam totiž kupoval, tak doufam, ze mi to vymeni bez problemu . Kdy jsi tam s tim byl ? A ted uz maš pokoj ? Ian237
Leden 9, 201510 r Tak dnes jsem si vyzvedl auto u nás v servisu Škoda, silenblok vyměněn, auto neklepe, zase jede jak má, super pocit. Už se zase kamarádíme . Ještě k tomu přidali kontrolu plynového pedálu, bez závady. Jen jsem podepsal předání auta a jel jsem spokojeně domů. Všechno bez problémů, ochota, příjemné vystupování, tak bych si to představoval vždycky. Snad už tam nebudu muset s něčím jiným, ale jinak jsem s autem maximálně spokojený, doufám, že mi to vydrží. Upraveno Leden 9, 201510 r od Spaceback77
Leden 15, 201510 r Tak uz patrim taky mezi klepace. Auto koupeno v kvetnu 2013, minulou zimu ani tuk, az tuto to zacalo klepat v 17000km. Nejvic to je slyset na nervnostech, zsplatach, kolem 30km/h se zmacknutou spojkou. Pri vetsich dirach nebo vyssi rychlosti (90km/h) to castecne prehlusuje motor a jine zvuky.
Leden 15, 201510 r Jo je to tak, dřív nebo později to čeká každého s MR 2013 (2014), buď rád že se to projevilo teď a ne až po záruce. Já mám třeba jen 2 letou a v únoru mi končí. Upraveno Leden 15, 201510 r od Petrrr
Leden 15, 201510 r Ani my někteří s MR2014 jsme nezůstali potichu : ) Zajímá mě, jestli tohle vezmou na sebe i po záruce.
Leden 15, 201510 r Silně o tom pochybuju, když s tím dělali v záruce u nás, co máme vyměněno, takový potíže .....
Leden 15, 201510 r NAHRHUJI, VŠICHNI DO AS A NENECHAT JIM NIC ZADARMO, ANI NA NICH NIT SUCHOU. JEDINÉ DOPORUČENÍ CO VÁM MOHU DÁT. Upraveno Leden 15, 201510 r od Petrrr
Leden 15, 201510 r s tím počítám, ale musím počkat na nižší teploty nebo zvýšení frekvence klepání, zatím to je jenom občas...
Leden 15, 201510 r Něco z německého fóra http://www.skodacommunity.de/skoda-forum/skoda-rapid-forum/87346-klapperger%C3%A4usche-beim-skodah%C3%A4ndler-melden/ Není divu, že ŠA (VW) se brání zuby nehty. Ono to hrozí přerůst ve velký problém nejen v CZ a ostatních východních zemích ale už i veledůležitém trhu v DE a ostatní západní Evropě. Svolávačka na to 100pro nebude. To, že D-čko montovali až do července 2014 svědčí o tom, že si moc dobře spočítali, že sešrotování ve velkém množství objednaných a pravděpodobně už i dodavateli v PRC zaplacených silentbloků je vyjde výrazně dráž, než záruční opravy (á 2600Kč v ČR) a "poškození dobrého jména". Upraveno Leden 15, 201510 r od miklisek
Leden 15, 201510 r miklisek Super video, ale ŠA to myslím stejně nepřesvědčí, i když o tom moc dobře vědí.
Leden 15, 201510 r Na svolávačku to nikdy nebude, ale řekl bych, že tomu, komu to takto slyšitelně klepe, už to mění bez obstrukcí. Pokud někde nejsou ochotni to slyšet (toto je to vždy o ochotě daného technika či mechanika), nezbývá než jet jinam nebo si na ně stěžovat na infolince. To většinou zabere.
Leden 16, 201510 r Jak to udělali na tom videu, že to tak rozhoupali? Je někde nějaké místo, abych to rozhoupal a vyzkoušel ten silenblok? Ta moje mrcha jaksi neklepe a je mi to divné.
Leden 17, 201510 r Ahojte...vedeli by ste mi popisat kde presne sa ten silentblok nachadza? Sory mozno hlupa otazka ale som laik a chcel by som si len tak zo zvedavosti pozret ake ma oznacenie. Mam rapida vyrobeneho 9/2014 tak som zvedavy....dik Ahoj,je to presne pod bateriou a kedže si laik tak si to ty neries, to musi ist dole instalacia z baterie samotna bateria a aj bateriova vana to je ten cierny plast na com je polozena bateria a az tu je ten siletblok. A aj mne to klepe a uz dost hlasno tak sa chystam do porsche na vymenu mam 05/2014 a cca 16000km. Jeden kolega to uz menil a dalsi mi akurat vravel ze mu to zacina tiez klepat a on ma 2013 takze je toho asi dost a urcite v skodovke maju info
Leden 17, 201510 r Dusan1978 nemystifikuj. Stačí mít TORX bity a odšroubovat jeden jediný šroub filtrboxu, vytrhnout fitrboxu z pružného uložení směrem nahoru a pak je na to číslo silentbloku je dobře vidět. Ale to se opakuju, už jsem o tom tady psal..... Upraveno Leden 17, 201510 r od miklisek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.