Petrrr Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 A co si jim psal? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 mně to do servisky napsali...tam dozadu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 (editace) Dobrý den pane XY.Na mém RAPIDu se začaly projevovat nepříjemné zvuky, které jsem lokalizoval nejspíše z levé přední části podvozku. Tyto pazvuky se začaly projevovat na cca 7000km a víceméně až nyní v chladnějším období. Jedná se o směs klepání a jakéhosi tlumeného vrzání, který vydává pryž , třoucí se o pevný protikus. Pazvuky jsou slyšitelné spíše z místa řidiče, než z ostatních míst pro posádku. Nejvíce se tyto pazvuky projevují při:- totálně chladném vozidle, které bylo odstaveno např. přes noc. Po delší jízdě, kdy se vozidlo zahřeje, se jev trochu ztiší, ale stále se tam pazvuky ozývají.- na hrbolatém povrchu, spíše na záplatovaných silnicích, než na povrchu s dírami (těm se pokud možno stejně vyhýbám), na příčných nerovnostech jsem popisovaný jev nezaznamenal- při rychlostech do 60km/h bez ohledu na zařazený rychlostní stupeň, při vyšších rychlostech pravděpodobně pazvuky přehluší zvýšený hluk od motoru a odvalujících se pneumatik- při jízdě na neutrál pazvuky svoji intenzitu zesílí, po zařazení rychlosti zeslabí, ale nevymizí, tedy až do doby, kdy je povrch silnice zase kvalitníVzhledem k charakteru pazvuků nepředpokládám, že by ho generoval nějaký volný díl v karoserii nebo motorovém prostoru. Je obecně známé , že podobné pazvuky se u aut vyskytují až po ujetí výrazně větší dávky kilometrů (50.000km a více dle kvality a značky auta). Na vině je většinou uložení kola, příčných ramen, stabilizátoru nebo uložení pohonného ústrojí. U nového půlročního auta s najetými 7500km je tento jev z hlediska uživatele nepřípustný. Proto Vás žádám o poskytnutí plné technické podpory ze strany Škoda Auto při řešení tohoto problému. S přáním hezkého dneMiklisek Editováno: 21. Listopad 2013, autor: miklisek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 21. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 no mne prave rikal, ze si mam rict jestli to tam chci nebo ne. tak proto jsem se ptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 mně se neptali...nevím jeslti je to dobře nebo ne nevím co vše se do servisek píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 21. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 ja prave taky ne. napadlo mne, aby to pak v budoucnu nevypadalo, ze to chci zamlcet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Pekná práca rogerer a emates! U mňa zatial nič nepočujem a to som začal jazdiť bez radia a uši ako radary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) tak mi volal clovek z autorizaku, ze maji od Skodovky doporuceny dil pro vymenu, nicmene dil nyni v Boleslavi neni (pujde tedy zjevne uz o novy dil). Neni sice jasne, jestli dil bude za tyden, za dva nebo za mesic, nicmene, dle toho co mi technik rikal by to mel byt tyden nebo dva, vzheldem k tomu, ze u nich v systemu je jiz zaveden. Osobne tedy budu zatim vyckavat, a na docasnou vymenu kaslu. Dle informaci od technika se kterym jsem domluvenej, ze mne bude kazdy tyden informovat se nasledne rozhodnu co dal. Zatim budu tedy vyckavat. Editováno: 22. Listopad 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 abys nečekal čtvrt roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) No musí se to stihnout v době zimního období, tedy my co tam ještě nejeli, aby klepáníčko bylo dostatečné a hutné. Jinak dej pak Puchere vědět až bude, to už bude i u mě klepáníčko to pravé ořechové a naběhnu tam na ně. Editováno: 22. Listopad 2013, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 kdyz dil nebude do konce roku, tak se nasledne rozhodnu. davat docasne reseni a jet tam pak jeste jednou, aby byl v servisce dalsi zapis a musel jsem to tam vozit, atd. nevim jestli se mi chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 jak jsem rikal, pokud nejezdis kazdej den a nemusis ten kraval nekolikrat denne poslouchat tak bych taky čekal...mně už se z toho točila hlava klidně jim to tam postavím znovu na výměnu za nový díl to mě nezabije ten jeden den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 To ti věřím a pak není dobré mít v garáži nebo po ruce, krumpáč, palici, popř. SA vz.58, Glock 9mm atd. To by to auto dopadlo špatně. Jak pak má bavit člověka jízda, když mu tam něco v pravidelných rytmech klepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 idealni je vybirat kvalitni silnice a nebo jezdit rychle, protoze pak to neni slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 kvalitní silnice? To bych se nedostal domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Pak ti zbývá jezdit rychle, ale to se tebe již netýká. Hold budu mít častěji policejní Passaty v zádech, pokuty pak přeposílám na ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Jinak tady doporučuji si pustit 9. písničku pro uklidnění https://www.supraphonline.cz/album/2090-pohadky-a-pisnicky-jitky-molavcove?trackId=32189 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 no to ne ja už mám od klepání ticho tak poslouchám jen: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Šmarjá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Ahojte, ja mam 3900 km a totalne ticho.....asi to nie je u kazdeho kusu, mam 77kW....TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Tak já jsem objednanej na pondělní ráno. Teprve mi budou diagnostikovat zdroj klepání, tak je trochu navedu na ten pravděpodobný zdroj závady. Pak dám vědět jak to dopadlo. Jinak dnes jsem zkoušel jet pomaličku na dvojku a jakmile jsem lehce s citem přišlápnul plyn zaťukalo to a stejně i při ubrání plynu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Kajovode: ja mam 16 000 a do nedavna taky nic. Je to ruzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) vpv: držím pěsti...urcite jim to dej jako tip....a v utery budes mít už ticho Editováno: 22. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Miklis: tak co, jak jsi dopadl? Žádné echo tady od tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Středa, je ho tam třeba........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.