Publikováno Listopad 15, 201311 r Viděli jste takto "oklovanou" anténu? Je to krátká anténa z Roomsteru. Co ji mohlo takto zpustošit? Podobné ďůlky jsou místy skoro po celém prutu antény, ale nejvíc tedy u toho konce... Že by se do toho pustil nějaký pták?
Listopad 15, 201311 r Pták asi ne - při klování by mu pružila (nemá si ji jak přidržet). Viděl bych to na kunu,nebo nějaké podobné zvířátko.
Listopad 15, 201311 r Přesně podobný problém jsme měli před pár lety na Fabii I, auto stálo na sídlišti kousek od místa, kde jsou popelnice a na vlastní oči jsem viděl přeskočit kočku z popelnice na auto a začala to okusovat . Také by mě zajímalo, co do toho dávají... asi si někdy zkusím kousnout ..
Listopad 17, 201311 r Na F1 mám taky okousanou anténu už od předešlého majitele, takže já už to taky viděl
Prosinec 9, 201311 r Autor Tak to jste mě "potěšili" s myšlenkou o kuně/kočce. Že je to ale mrchy tak láká, nejdřív na jaře zapalovací kabely, teď anténa. By mě zajímalo, co bude příští cíl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.