Brady666 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 řešil už někdo kalibraci plováku? taky jsem zkoušel, jak psal marekjez jet pod 0km dojezd a víc jak na 80km jsem neměl odvahu :-) pak jsem na pumpě natankoval pouze 47l a už mi tekla nafta z hrdla... jak už bylo napsáno, u O1 jak svojí 1,8T, tak 1,6 služební jsem dokázal nacpat do nádrže 68 litrů... hodně tomu pomáhal ten malej č*ráček vlevo v hrdle, což O3 nemá... paradoxně Rapid ho má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brady666 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Tankuju jen na OMV a mam teda pocit, ze me dlouhodobe ojebavaj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polarka Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Nevím sice jak přesně má O 3 nádrž, ale už když jsem měl VW v roced 2001 a pak v 2007 Jettu tak nádrže jsou dělané v podstatě nafouknutím plastu a někdy to zaleze někam víc a pak je nádrž klidně větší . Já v rocew 2001 propadl panice, zdrbal jsem benzináře, že šidí , protože předepsaná nádrž dle TP 45 litrů u VW Polo Clasic a já tam natankoval 53 litrů. On se dušoval a ukazoval že před 3 dny měl cejchovačku. Tak jsem volal do TOC Car Kyjov a tam byl kluk co se akorád vrátil z praxe v Německu kde jim právě i o těchto legráckách povídali. S šéfem benzinky Honem si na to občas vzpomeneme , když tam tankuji. Holt měl jsem nádrž o 9 litrů větší. Já se nezlobil , bylo to lepší. Proto mi teď spíš vadí menší nádrž co je u O 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 7. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Takže je to jak jsem předpokládal, rezerva je více než velkorysá. Tankováno naposledy do I. cvaknutí pak + cca litr. Dojezd 0 km při cca 830 km. Ještě to ani neškytlo. No comment, nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 (editace) Kolko litrov si potom natankoval plnu do prveho cvaknutia a aky mas motor? Editováno: 7. Červen 2015, autor: MoRFi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 To POlarka, co to je za blabolec ?? nafouknuti z plastu +/- autobus, tak je to fouknuty do presne formy. Neverim ze by z jedne masiny udelali dve nadrze a jedna by byla vetsi o 9 litru nez druha. 9 litru zrovna neni tak maly objem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 7. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 To MoRFi:Ještě jsem netankoval. Dám pak vědět, kolik se tam vešlo. Mělo by to být min. 50 ltr, spíš 52. Mám 1,6 TDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 (editace) AlesK: mne pri aktualnej nadrzi tiez vychadza dojazd cca ako tebe, ale to preto ze som jazdil viac mesto. Pri nadrzi ked som jazdil s nizsou spotrebou mi 0 nabehla az po cca 930km. Cize by som podla toho mal dokazd az k cca 1100km? Bal by som sa ist takto na doraz mam rovnaku spotrebu aj motorizaciu. Editováno: 7. Červen 2015, autor: MoRFi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Tak jsem nevydržel a dneska natankoval. A vida, ono se tam opravdu těch 50 litrů vejde, dokonce 53. Ale palubní počítač je neponaučitelnej a pořád si mele (ukazuje) svou. Ale modří už vědí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Dokaz ze tam sa to palivo vojde dik. Kolko litrov paliva je teda mimo ukazovatela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Podle mě 8 až 9 litrů, protože normálně jsem tankoval 44-45 litrů. Editováno: 8. Červen 2015, autor: AlesK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekjez Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Nádrž je na 50 litrů, u 4x4 55 litrů. Po hrdlo cca. 3-4 litry navíc. Nicméně MFA algoritmus počítá pouze s cca. 43 litry paliva a nechává si 7 litrů rezervy při dojezdu 0 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grande Paolo Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Je to tady zajímavé čtení. Zapadá do toho i moje zkušenost s novou O III. Po převzetí auta jsem s 0 dojezdu ujel ještě asi 20 km na pumpu a tam do prvního vycvaknutí nabral 48 litrů. Při následujících tankováních (vždy při 0 na PP) pouze cca 44 litrů do prvního vycvaknutí. Takže to potvrzuje těch asi 6 litrů zbývajících v nádrži při ukazateli dojezdu 0. Vyjímkou bylo jen to první tankování do nového auta, protože tam logicky z výroby bylo minimum (max. 3 litry). Jednou jsem zkoušel naplnit nádrž až po hrdlo a povedlo se mi tam přidat 3 litry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyke Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Moj pripravok na nalievanie z bandasky Vyhoda je rozsirujuci sa koniec,takze tam vojde akakolvek hadica. http://fr.tinypic.com/r/210kjts/8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jh_sm1th Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 (editace) Zdravim, takze pokud to jeste nekoho po tech letech zajima, tak problem po dukladnem promereni spociva v rozdilnem ulozeni benzinoveho a dieseloveho cerpadla, potazmo plovaku v nadrzi pro predokolky predevsim s vlecenou napravou. PP ma v koncernu 'zamlcenou' rezervu merenych 3l (tzn. pri dojezdu 0 ma PP jistotu, ze jsou v nadrzi tyto 3l). U dieselu je ale problem s prilis velkym zbytkovym mnozstvim paliva pod touto urovni. Toto palivo pak oproti benzinove nadrzi 'chybi' pri jezdeni podle hlaseneho dojezdu. Takze hlavne benzinaci, nespolehejte na nejake velke dojezdy s lezici rucickou! Co se tyka pocitani dojezdu, tak se opravdu pocita ze stylu jizdy poslednich 50km. Takze pri spotrebe A natankuji, podle teto spotreby se vypocita novy dojezd. Pokud jsem ale nadrz pretankoval, tak prvnich treba 80km nezaznamena PP pohyb plovaku (ubytek paliva). No a kdyz jsem tyto kilometry ujel se spotrebou nizsi nez spotreba A, tak na mnozstvi mereneho paliva samozrejme najedu vic (proto ten skok z 650 na 690km) Editováno: 16. Únor 2016, autor: jh_sm1th Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Dojazd 0 a dotankovane 44 litrov,takze stale tam bolo 6 litrov,dojazd teda este dalsia 100vka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Toto palivo pak oproti benzinove nadrzi 'chybi' pri jezdeni podle hlaseneho dojezdu. Takze hlavne benzinaci, nespolehejte na nejake velke dojezdy s lezici rucickou! No mám půjčenou 1,2 tsi 77 kW a zapomněl jsem doma doklady, na ležící 0 ( jel jsem posledních 300 km za 4,1 jelikož jsem tušil, že nedojedu) jsem bohudíky dojel až domů dalších 62 Km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Stalo se někomu s 1.6TDI, že by natankoval při dojezdu 0 v okamžiku objevení víc jak cca 45l? S nulou teď jezdím cca 15km a nechce se mně to zkoušet moc dál. Zítra se pokusím natankovat po hrdlo, su zvědavý, kam se dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Pisali to tu vo fore, ze s 0-vym dojazdom nabehali este nejakych (ak sa dobre pamatam) 70-80km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Nezriedka s nulou prejdem aj 50+ km. Vtedy natankujem 49 - 50 litrov. Keď bolo auto nové, tak som do prázdnej nádrže dostal 51,5 l. Pri dojazde 0 na PP tankujem 45 - 46 l. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tiez tam pri dojazde 0 viac ako 45 nedam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) Podle záznamů dojezd/tankování/PP: 10/46,95/5,2 20/46,73/5,3 25/47,44/5,1 Vždy je to do prvního vypnutí pistole, na stejné ČS, ale ne stojanu. Edit: doplnění PP Editováno: 18. Květen 2016, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tiez tam pri dojazde 0 viac ako 45 nedam. 1.6TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Zatím mám odzoušených cca 50km na 0km, ale podle dotankování tam opravdu někde hapruje nejmíň 5-6 litrů. Docela zajímavé jsou pak hodnoty z GPS. Vypadá to, že počítá s nějakou rezervou, ale určitá část je jí taky skrytá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.