liborch Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 (editace) 1.4 TSI Ambition, mam je tam. Mám Ambition PLus MR 2014 a nemám difuzní LED světlo Reklamace neuznána.......................... Editováno: 9. leden 2014, autor: liborch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Čus, tak já mám eleganci a to ambientní osvětlení tam mám. Sice mi to zatím nijak nevadí, ale klidně bych se bez těch dvou LED obešel, nějaký přínos v tom nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Tak me to uznali a dnes mi lampicku vyměnili. Nic zásadního, funguje to, nevadí to a ani to nic zásadního nepřináší. Kromě tech diod to ma navíc podsvetlena tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 tak to jsi se nepochlubil, že symboly neměly podsvětlení, to je daleko zásadnější než ty ledky, resp, využitelnější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 no já si toho dřív nevšiml, v eleganci jsem jezdil jen ve dne takže jsem na to přišel az dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Nevite presne cislo dilu predni svitilny s LEDkama (Cat vision)? Bez strechy a bez alarmu. Vim, ze je to 1K0 947 105, ale zalezi asi na tom poslednim pismenu, ktere nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standucha Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ahoj, a co to přesně je to Ambientní osvětlení? Můžete sem někdo přidat obrázky s a bez? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 výrobcem užívaný název je difuzní osvětlení - zažluceno na stránkách z návodu... RS má navíc difuzně osvětlené kliky dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Podle mne to souvisí s alarmem. Koukal jsem do návodu a na tom vnitřním osvětlení s diodami je i čidlo hláídání vnitřního prostoru. Já alarm nemám (koupeno referenční auto, nebyla možnost konfigurace) a diody také ne. V práci máme auta s alarmem a všechny to mají. Vše výbava Ambition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) to nejspíš ne, je tu spousta lidí, co alarm nemá a difuzní (ambientní) osvětlení ano.... mimo to ta čidla pro hlídání vnitřku nejsou na tom světle, jsou zvlášť třeba zde s el. střechou a bez alarmu a je tam.... Editováno: 8. Duben 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 jak to vypadá v akci když je tma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 dobře .... těžko se to dá popsat, prostě ti to svítí do prostoru středového panelu a řadící páky, neruší to, v podstatě to nevnímáš a přitom si vidíš např. na ruku položenou na řadící páce... chce to vidět na živo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Vypadá to pěkně a můžeš čumět případné spolujezdkyni na hnáty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Elegance plus bez origo alarmu a ledky mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Nesouvisí to se samozatmavovacím zrcátkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 (editace) nejspíš nesouvisí... Editováno: 18. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Samozatmavovací zrcátko nemám, ale ambientní osvětlení ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 moje řeč.... nesouvisí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Jak tu uz nekdo psal, tak v RS je ambientni osvetleni a podsvetleny kliky. Mozna se to nekomu zda zbytecny, ale kdyz nastoupim v noci do auta, ktery nestoji pod lampou, tak to prostor pod a okolo trochu osviti, takze se oci nemusi namahat tolik v te tme okolo stredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Osvětlený kliky nemám, ale ambientní osvětlení ano. A je to jedna z věcí, bez kterých bych se dnes už neobešel. U předchozího auta jsem si na to tak zvykl, že to byla jedna z podmínek před koupí OIII. Při řízení to vůbec neruší a středový panel včetně odkládacích přihrádek máš osvětlený tak akorát, abys viděl na věci (např. klíče, telefon...) a nic nemusíš šmátráním hledat, hned to máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Mě trochu vadí, že nejdou trochu ztlumit. Jednu jsem chtěl zaslepit, ale za půl rok jsem to nestihl [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Losky83??? Co nejde ztlumit? Jestli myslíš to ambientni osvětlení, tak to určitě ztlumit jde, nastavuje se to přes rádio, ja to mám třeba na 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Myslím ty dvě stropní ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Tak to mi nějak uniklo. Nastavoval jsem tam osvícení podlahy, ale tohohle jsem si nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.